سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
چطور سرعتمون رو تو تست های شیمی بالا ببریم
-
مخصوصا اون تستای وقت گیر و طولانی شیمی که یا شمارشی یا اگرم شمارشی نیست بازم باید همه گزینه ها رو حل کنی تا به جواب برسی
اصلا نمیدونم چطوری سرعتم و بالا ببرم .
تو آزمونای آزمایشی هم از اونجایی که شیمی آخرین درسه ذهنم خیلی خسته میشه و دیگه نمیتونم سوالا رو درست حل کنم
شما چطوری تو آزمونا شیمی رو میزنین که هم خسته نباشین و هم سرعتتون بالا باشه -
@Ayli-Zarei
سلام وقت بخیر
شما هرچقدر تست بیشتری کار کنید و به یک مبحث مسلط تر باشید، خب طبیعتا سرعتتون تو اون حل تستاش بالاتر میرهچاره اش هم اولا حل تست بیشتر ( ببینید چ تیپ سوالاتی بیشتر به اصطلاح رو مختونه، بیشتر روش کار کنید) و ثانیه تست زماندار زدنه
موفق باشید
-
یه تکنیکو واسه شیمی تونستید بکار ببرید الان من نمیدونم تایم شیمی برای کنکور جدید چقدر شده
مثلا قبلا که برای تجربی ۳۵ دقیقه بود اینو تقسیم کنید یه ۱۵ دقیقه اول برای سوالات اسون یا شمارشی هایی که الف ب پ ایناست و اگه هم وارد سوال شدید سوالو کامل بخونید اگه بلدید که حل کنید یهویی نرسید وسطش گیر کنید و این برمیگرده اینکه قبلش تیپ تست های مختلف اون بحث رو دیده باشین
برای ۱۰ دقیقه برید سواالای مسئله که سخت نیست و روش رو بلدید و فقط باید محاسبه کنید برای جواب
برای ده دقیقه دیگه هم برید سراغ مسائل سخت و شمارشی ها حالا به تناسب زمانی که میذارید این بازه هارو بیشتر یا کمتر کنید برای خودتون و اینکه گیر ندید و فکر نکنید محاسبات شیمی خیی سخته اکثر سوالات عدداش به هم ساده میشن و حل میشه فقط تو ترموشیمی یکم مشکل هست برای جمع اعداد و اینکع سوال زیاد ببینید که بفهمیل چه سوالیو بزنید چه سوالیو نزنید تیپ سوالارو هم خیلی حل کنید تو مسائل .