1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
چطوری عربی رو از درصد پایین به 100 برسونم؟
-
سلام -عربی من وضعیت خوبی نداره -اکثرا دور و بر 40 میزنم بدون زدن تست قواعد و بدون زدن تحلیل صرفی ها و کلا بعد درک مطلب خالی میمونه -.-
اگه امکانش هست یکی از دوستان یه راهی نشون بده که من بتونم عربی رو از درصد پایین برسونم به 100
من برای ازمون سنجش که داره میاد باید اینا رو بخونم : عربی 2 فک کنم 4 درس اول و عربی 3 فک کنم 4 درس اول البته مطمین نیستم. چطوری و از کجا شروع کنم و کلا هر چی احتیاجه بگین.
من منبع عربیم: گاج سقید + مهر و ماه (برای مرور میخونمش و تست میزنم) ینی منبع اصلی گاج سفیده -
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@Dr-Bernosi -
سجاد96
منم این مشکلو داشتم اما ی کتاب است که باخوندن اون نیمی ازمشکلاتم برطرف شد -
سجاد96 از ویدیو های آقای ناصح زاده استفاده کردید؟
-
RAHIL_28 مشکل همین جاست. اگه فیلم درسی ببینم وقتم گرفته میشه و اصلا نمیرسم تست بزنم.مثلا همین معرفه و نکره حدودا برام 2.5 ساعت طول کشید تا تموم بشه ینی حدود تقریبا دو جلسه. اونم فقط فیلم دیدنش . تست بزنم میشه 3 جلسه و من توی یه هفته فک کنم 2 تا یا 3 تا تایم عربی دارم و بنابراین نمیشه به ازمون برسم و خراب میشه
-
سجاد96 خب اگه مطمئن باشی که با دیدن فیلم درسی مشکل حل میشه ببینی بهتره تا اینکه از کتاب بخونی بازم سبک و سنگین کن ببین اگه کتاب پاسخگو باشه باهمون رفعش کن
-
سجاد96
اسمش نحو ومیر هست.درکنارش گاج نقره ای عالی توضیح داده.خودم ازیکی ک عربیو 80زده بود پرسیدم چ کتابی خوبه -
سجاد96
دقیقا وقت برهست فیلم -
اقاسجاد عربیو چقد زدین؟
-
سلام دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم ولی الان بهتر شده وضعیتم اگه میخوای عربی خوبی داشته باشی کتاب فوت و فن عربی رو بگیر خیلی خوبه
-
hosainmahmoudi کتاب فوت فن عربی چیه دیگه
-
بعد دیدن فیلم جزوه رو مرور و یه تعداد تست آموزشی انتخاب کنین و اونا رو کار کنین تا
آموخته هاتون تثبیت بشه نتیجه گرفتم -
فیلم آموزشی کدوم استاد بهتره برای عربی؟