درس و ورزش
-
سلام بچه من کنکوری ۴۰۳ ام از وقتی بچه بودم ورزش میکردم و ورزش جزئی از زندگیمه و نمیتونم کنار بزارمش تازه چند هفته دیگه ام میرم مسابقه (برام دعا کنید ) میخواستم بدونم این ورزش تاثیر بدی رو درسم نمیزاره؟چطوری میتونم بین ورزش و درس تعادل برقرار کنم؟
کسی از شما هست که مثل من ورزش حرفه ای بکنه و درسشم مدیریت کنه؟
تجربی تجربیا دهم یازدهم دوازدهم یازده تجربی بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 -
سلام بچه من کنکوری ۴۰۳ ام از وقتی بچه بودم ورزش میکردم و ورزش جزئی از زندگیمه و نمیتونم کنار بزارمش تازه چند هفته دیگه ام میرم مسابقه (برام دعا کنید ) میخواستم بدونم این ورزش تاثیر بدی رو درسم نمیزاره؟چطوری میتونم بین ورزش و درس تعادل برقرار کنم؟
تجربی تجربیا دهم یازدهم دوازدهم یازده تجربی بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402D Oo
سلام
من زمان کنکورم ورزش میکردم
تاثیر بدی واس من نداشت واقعا علاوه بر اون انرژی منفی و خستگیم رو میبرد
یه تازگی برام می شد بین اون همه درس
فقط ممکنه بود روزی که ورزش داشتم خسته بشم واس همین اون روزش درسایی رو می خوندم که برام آسون تر بود البته بعد یه مدت برام عادی شد
ان شاء الله که موفق باشید -
D Oo
سلام
من زمان کنکورم ورزش میکردم
تاثیر بدی واس من نداشت واقعا علاوه بر اون انرژی منفی و خستگیم رو میبرد
یه تازگی برام می شد بین اون همه درس
فقط ممکنه بود روزی که ورزش داشتم خسته بشم واس همین اون روزش درسایی رو می خوندم که برام آسون تر بود البته بعد یه مدت برام عادی شد
ان شاء الله که موفق باشید -
تجربی تجربیا دهم یازدهم دوازدهم یازده تجربی بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402D Oo اصلا اصلا کنارش نزار چون اونم ی موقعیته برات و واقعا ورزش به عملکرد مغز هم کمک میکنه
اگه از همین الان شروع کنین ب خوندن مجبور نیستین سال کنکور همه چیو بزارین کنار -
تجربی تجربیا دهم یازدهم دوازدهم یازده تجربی بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402D Oo سلام وقت بخیر
منم از ۴ سالگی تا الان ورزش میکنم ( حرفه ای )
مربی ما خیلی سخت میگیره حتی برای روزای جمعه هم تمرین داشتیم
ولی من با استادم صحبت کردم و دیگه یکروز درمیان باشگاه میرم
خیلی هم خوبه هیچ وقت ورزش رو کنار نزارید
باعث یادگیری بهتر درس میشه و خیلی تاثیرات مفید دیگه ... -
سلام من خودم هم ورزش حرفه ای میکنم ولی فعلا یه دونه مصدوم شدم انشاءالله تا یک ماه دیگه خوب بشم و دوباره شروع کنم تازه امسال هم کنکور دارم به نظرم ورزش خودش جزئی از زندگیمه هیچ جوره نباید بزاریم کنار
-
بین درس و ورزش تعادل ایجاد کن اینجوری نه به درست لطمه میخوره و نه به ورزش
-
سلام من خودم هم ورزش حرفه ای میکنم ولی فعلا یه دونه مصدوم شدم انشاءالله تا یک ماه دیگه خوب بشم و دوباره شروع کنم تازه امسال هم کنکور دارم به نظرم ورزش خودش جزئی از زندگیمه هیچ جوره نباید بزاریم کنار
Mohammadreza Doosti انشالله خیلی زود خوب بشین ممنون
-
D Oo سلام وقت بخیر
منم از ۴ سالگی تا الان ورزش میکنم ( حرفه ای )
مربی ما خیلی سخت میگیره حتی برای روزای جمعه هم تمرین داشتیم
ولی من با استادم صحبت کردم و دیگه یکروز درمیان باشگاه میرم
خیلی هم خوبه هیچ وقت ورزش رو کنار نزارید
باعث یادگیری بهتر درس میشه و خیلی تاثیرات مفید دیگه ...Reza Dolatsha موفق باشید
منم سه روز در هفته میرم اینجوری از درسامم عقب نمیمونم -
Mohammadreza Doosti انشالله خیلی زود خوب بشین ممنون
D Oo ممنون
-
Reza Dolatsha موفق باشید
منم سه روز در هفته میرم اینجوری از درسامم عقب نمیمونمD Oo همچنین
عالیه