چالش تست شماره 8
-
چند مورد ازگزینه های زیر طبق کتاب درسی صادق است ؟؟
1/در هر فرد سالمی که بیش از دونوع یاخته مژک دار دیده میشود همه فامتن ها دو به دو همتا هستند
2/در هر فرد سالمی که تراکم توده استوخوانی همواره بیشتر از جنس دیگر است نوعی پیک شیمیای سلول هدف مشترکی با fsh دارد
3/ در هر جانداری که برای تولید مثل جنسی به یک جاندار نیاز است قلب نوعی مایع را جابه جا میکند
4/در هر قسمت از لوله گوارش که یاخته های زاعده داری یافت میشود قطعا بیش از یک نوع پیک شیمیای دور برد ترشح میشود
5/هر یاخته موجود در لوله فالوپ زن که به کمک زاعده های حرکت میکند اندازه کوچک تری از اوسیت ثانویه دارد
4 مورد ........3مورد ...... 5مورد ......2مورد دوستان علی یارتون -
-
R Rahman Aa marked this topic as a question on
-
@Rahman-Atafat
متاسفانه من هنوز به این فصل نرسیدم ،معذرت می خوام 🙏🌹 -
@Rahman-Atafat
متاسفانه من هنوز به این فصل نرسیدم ،معذرت می خوام 🙏🌹پرستو بابایی یازدهمید ؟؟؟
-
پرستو بابایی یازدهمید ؟؟؟
@Rahman-Atafat
بله ،امسال وارد یازدهم میشم -
@Rahman-Atafat
بله ،امسال وارد یازدهم میشمپرستو بابایی گزینه 4 به درد شما میخوره
-
پرستو بابایی گزینه 4 به درد شما میخوره
@Rahman-Atafat
گزینه ۴ اشتباهه به نظر من
مثلا روده باریک که یاخته زائده داری داره اون طوری که توی کتاب هم بهش اشاره کرده فقط هورمون سکرتین ترشح می کنه (هورمون دیگه ای به ذهنم نمیرسه !) -
@Rahman-Atafat
گزینه ۴ اشتباهه به نظر من
مثلا روده باریک که یاخته زائده داری داره اون طوری که توی کتاب هم بهش اشاره کرده فقط هورمون سکرتین ترشح می کنه (هورمون دیگه ای به ذهنم نمیرسه !)پرستو بابایی
البته هورمون های دیگه هم به روده باریک فرستاده میشن اما اینکه خود روده باریک هورمونی ترشح کنه فقط سکرتین اونم از ابتدای دوازدهه ترشح میشه -
پرستو بابایی
البته هورمون های دیگه هم به روده باریک فرستاده میشن اما اینکه خود روده باریک هورمونی ترشح کنه فقط سکرتین اونم از ابتدای دوازدهه ترشح میشهپرستو بابایی تا ببینیم بقیه دوستان چی میگن
-
1/در هر فرد سالمی که بیش از دونوع یاخته مژک دار دیده میشود همه فامتن ها دو به دو همتا هستند
2/در هر فرد سالمی که تراکم توده استوخوانی همواره بیشتر از جنس دیگر است نوعی پیک شیمیای سلول هدف مشترکی با fsh دارد
3/ در هر جانداری که برای تولید مثل جنسی به یک جاندار نیاز است قلب نوعی مایع را جابه جا میکند
4/در هر قسمت از لوله گوارش که یاخته های زاعده داری یافت میشود قطعا بیش از یک نوع پیک شیمیای دور برد ترشح میشود
5/هر یاخته موجود در لوله فالوپ زن که به کمک زاعده های حرکت میکند اندازه کوچک تری از اوسیت ثانویه دارد
4 مورد ........3مورد ...... 5مورد ......2مورد دوستان علی یارتون -
- خب حاجی جان ، مثل یاخته های پوششی استوانه ای مژک دار نای و یا یاخته های مژک دار گوش هم بحث شنوایی و هم بحث تعادل ؛ هم در زن هست و هم در مرد ولی مرد xy داره که همتا نیست !
- داره مرد رو میگه فکر کنم ! و اره درسته مثلا سلولی که fsh روش اثر میزاره ، میتونه هورمون های تیروئیدی هم روش اثر بزاره !
- خب منظورش بکرزایی هست یا هرمافرودیت ، و این کد برای حشره هست و برای کرم صدق نمی کنه ! (فکر کنم کرم کدو بود هرمافرودیت بود نه ؟ ولی هرچی بود یادم میاد پهن بود ، البته کرم خاکی رو یادمه)
- فکر کنم ، بتونیم پرز های روده رو در نظر بگیریم ! ، و توی دوازدهه ما یه هورمون داریم (سکرتین ) ولی شاید هورمون های دیگه ای هم باشه که تو کتاب نگفته
- منظور اسپرمه ولی چرا گفته " زاعده هایی " ؟؟؟؟؟ هایی ؟؟؟؟ و اندازه اسپرم هم کوچیک تر از اووسیت ثانویه اس !
بلاخره تموم شد :grinning_face_with_sweat:
-
R Rahman Aa has marked this topic as solved on
-
4 مورد ........3مورد ...... 5مورد ......2مورد دوستان علی یارتون