تولید مثل
-
سلام
دوستان منظور از جمله زیر چیه؟
..کوریون در ابتدا تحت تأثیر پروژسترون و درادامه HCGتوسعه میابد.. -
H hossen forozan marked this topic as a question on
-
سلام
..کوریون در ابتدا تحت تأثیر پروژسترون و درادامه HCGتوسعه میابد..hossen forozan اول پروژسترون روش اثر میذاره بعد هم. HCG
که باعث توسعه اش میشن
فک کنم اینه منظورش -
hossen forozan اول پروژسترون روش اثر میذاره بعد هم. HCG
که باعث توسعه اش میشن
فک کنم اینه منظورش@Isatis-Olga
-
سلام
..کوریون در ابتدا تحت تأثیر پروژسترون و درادامه HCGتوسعه میابد..hossen forozan دوستان لطفا توضیح بدید؟
-
سلام
..کوریون در ابتدا تحت تأثیر پروژسترون و درادامه HCGتوسعه میابد..hossen forozan
نمیدونم راستش ، احساس میکنم یه جورایی یکم حاشیه خارج از کتاب داره
ببینید ما تو کتاب خوندیم که کوریون HCG رو ترشح میکنه ، توی تاپیک های قبلیتون راجع به جسم زرد یه سوالی پرسیده بودید فکر کنم
وقتی که لقاح انجام شد و جنین جایگزین شد پرده ی کوریون میاد هورمون HCG رو ترشح میکنه و این هورمون به جسم زرد اثر میکنه و میگه : جسم زرد عزیزم ، جان هر کی دوست داری به این تداوم ترشح هورمون هات ادامه بده ( پروژسترون و استروژن ) چون اگر ادامه ندی دیواره تخریب بشه که فاتحه جنین خونده میشه .ولی درمورد این جمله که میگه " کوریون در ابتدا تحت تأثیر پروژسترون و درادامه HCGتوسعه میابد.. " نظر خاصی ندارم.
ببنیم نظر سایر اساتید چیه !
@Rahman-Atafat
پرستو بابایی
Mo Xo
@M-Shajarian
Alzahra
@سینا-0
و @تجربیا -
hossen forozan
نمیدونم راستش ، احساس میکنم یه جورایی یکم حاشیه خارج از کتاب داره
ببینید ما تو کتاب خوندیم که کوریون HCG رو ترشح میکنه ، توی تاپیک های قبلیتون راجع به جسم زرد یه سوالی پرسیده بودید فکر کنم
وقتی که لقاح انجام شد و جنین جایگزین شد پرده ی کوریون میاد هورمون HCG رو ترشح میکنه و این هورمون به جسم زرد اثر میکنه و میگه : جسم زرد عزیزم ، جان هر کی دوست داری به این تداوم ترشح هورمون هات ادامه بده ( پروژسترون و استروژن ) چون اگر ادامه ندی دیواره تخریب بشه که فاتحه جنین خونده میشه .ولی درمورد این جمله که میگه " کوریون در ابتدا تحت تأثیر پروژسترون و درادامه HCGتوسعه میابد.. " نظر خاصی ندارم.
ببنیم نظر سایر اساتید چیه !
@Rahman-Atafat
پرستو بابایی
Mo Xo
@M-Shajarian
Alzahra
@سینا-0
و @تجربیا@Allen-Gamer گزینه ی یکی از سوالات کنکور ۹۸ بود یا ۹۹
-
سلام
..کوریون در ابتدا تحت تأثیر پروژسترون و درادامه HCGتوسعه میابد..hossen forozan برید اون سوال پیدا کنیدش یه بار دیگه گزاره رو بدید احساس میکنم یه جای کار گیر داره
-
hossen forozan برید اون سوال پیدا کنیدش یه بار دیگه گزاره رو بدید احساس میکنم یه جای کار گیر داره
این پست پاک شده! -
hossen forozan برید اون سوال پیدا کنیدش یه بار دیگه گزاره رو بدید احساس میکنم یه جای کار گیر داره
@Rahman-Atafat
-
@Rahman-Atafat
-
@Rahman-Atafat عکس سوال و جوابش رو فرستادم
-
سلام
..کوریون در ابتدا تحت تأثیر پروژسترون و درادامه HCGتوسعه میابد..hossen forozan سلام وقتتون بخیر
اگه اشتباه نکنم منظور گزینه دوم اینه که
پرده کوریون از هنگام شروع تشکیلش ( پس از جایگزینی) تا وقتی که کاملا تشکیل میشه و دیگه هورمون HCG رو ترشح میکنه » این پروژسترون هست که باعث حفظ ضخامت دیواره رحم میشه و در توسعه کوریون نقش داره ( خب رشد میکنه ... )
و پس از ترشح HCG ، ترشح استروژن و بخصوص پروژسترون از جسم زرد تداوم میابد پس » هورمون HCG هم در توسعه ی کوریون نقش داره
علاوه بر این دو هورمون استروژن هم در توسعه کوریون نقش داره ولی پروژسترون نقش اساسی داره .
پس میشه گفت انواعی از هورمون ها در توسعه کوریون نقش دارن که از مهمتریناشون پروژسترون و HCG هستن
امیدوارم متوجه شده باشید -
hossen forozan سلام وقتتون بخیر
اگه اشتباه نکنم منظور گزینه دوم اینه که
پرده کوریون از هنگام شروع تشکیلش ( پس از جایگزینی) تا وقتی که کاملا تشکیل میشه و دیگه هورمون HCG رو ترشح میکنه » این پروژسترون هست که باعث حفظ ضخامت دیواره رحم میشه و در توسعه کوریون نقش داره ( خب رشد میکنه ... )
و پس از ترشح HCG ، ترشح استروژن و بخصوص پروژسترون از جسم زرد تداوم میابد پس » هورمون HCG هم در توسعه ی کوریون نقش داره
علاوه بر این دو هورمون استروژن هم در توسعه کوریون نقش داره ولی پروژسترون نقش اساسی داره .
پس میشه گفت انواعی از هورمون ها در توسعه کوریون نقش دارن که از مهمتریناشون پروژسترون و HCG هستن
امیدوارم متوجه شده باشیدReza Dolatsha بله
باید همینطور باشه
ممنون -
H hossen forozan has marked this topic as solved on
-
Reza Dolatsha بله
باید همینطور باشه
ممنونhossen forozan خواهش میکنم