سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
سوال 2 : جبر یا اختیار
-
darya said:
آخ جون پست فلسفی!!!!!!!!!!!!چه حالی میده بعد عمری بیای تو تالار ببینی هم برات جواب گذاشتن هم ازت تشکر کردن اونم سر یه چیز فلسفی جون شما داشتم میمردم واسه یه خرده گپ فلسفی اصن تو خیابون دارم راه میرم کم مونده رفتگرا رو بگیرم بگم بیا بشین دو کلوم اختلات فلسفی کنیم!!!!به خدا اینقدر تو این یه ساله گپ نزدم دلم پوسید....
ببین به نظر من جفتمون رو ژله وایستادیم!!!یعنی وقتی میلرزی اونم میلرزه وقتی نمیلرزی اونم نمی لرزه!سی سال پیش رو ببین عشقای اون موقع رو ببین دختر و پسر یه سال فقط در مرحله نگاه بودن !بعد تازه میشد قدم زدن !!!!بعد هفت سال فقط خونواده ها داشتن سر اینکه این دوتا ازدواج کنن دعوا میکردن!!!!!خوب معلومه اونموقع واسه آدمای عاشق خداهم عاشق بوده الان یارو با یه خط با پنج نفر هست بعد ازدواج یه هفته با همم سر مهریه همدیگه رو میندازن زندان معلومه قیافه خدا عوض میشه آقا ما اصن تو این سی چهل ساله لیاقت نظر دادن درمورد این چیزا رو از دست دادیم از بس که خوشگلی ها رو ازمون گرفتن ضمنن یک عالمه حرف دیگه هم هست که اینجا بخوام بنویسم هم سایت فیلتر میشه هم حوصله تون سر میره . ختم کلوم علی و حسین و حسن و ابراهیم و آدم و حوا همه بهونه ان واسه اینکه خودتو ببینی یاد بگیری طبیعتو ببینی نگاه کن ابراهیم تو غار بزرگ شد عیسی رو بابا ی الکی ش برد خارج شهر بزرگ کرد علی دم به دم میرفت بیابون آسمونو میدید کویرو میدید محمدم که قربونش برم هر وقت دلش میگرفت میرفت کوه معلومه بلا خره آدم یه چیزایی میبینه که بقیه نمیبینن از من میشنوی برو یه تیکه چمن پیدا کن جورابتو درار پاتو بزار توش بگو خدایا شکرت تو این چند ساله این یه ذره چمنتو هنوز واسه ما بد بخت بیچاره ها باقی گذاشتن!!!!!!!!!!مطالب جالبی نوشتی ولی به سوال من انگار ربطی نداره
1.چرا ما بدون انتخاب مجبور هستیم وارد این زندگی و دنیا شویم ؟؟؟
2.قدرت انتخاب در هر لحظه رو همه قبول دارن ( این توش حرفی نیست ) موضوع اینه که اصلا مهم نیست ما چه کاری انجام بدهیم یا ندهیم ، دنیا روند خودش رو طی خواهد کرد و اون چیزی که باید اتفاق بیفته حتما میفته....
سوال دوم احساس میکنم در حد تاپیک نباشه پس روی اولی تمرکز باشه به نظر میاد بهتر باشه
-
-
- updated - - -
-
@**مهدی**;11063 said:
فففففففففففففففففف
خدا در روز قیامت خطاب به ایرانیها :به جونف شما من خودمم تویف قرآن اوفنقدر منظور نداشتم ...
که شما از توش درآوردین ..
مطالب بی ربط با تاپیک خواهشا نفرستین که شلوغ نشه
دمتون گرم -
-
یه چیز همیشه یادت باشه کلمات کراندارن اما جواب سوالات بیکران ست. نمی شه با یه چیز کراندار جواب یه چیز بیکرانه رو بدی.تنها راهش اینه که نگاه کنی ببینی.ضمنا یه کلاسی هم برگزار شد سال 87 تو حسینیه ارشاد در قالب هفتاد جلسه دو ساعته من اون موقع که اونا رو گوش دادم تونستم کم کم ببینم بعد این سی چهل ساله !!!کنکورتو دادی یادم بنداز لینک شو برات بفرستم سوال دومتم بپرس مجلس بی ریاست!!!!!
-
-
- updated - - -
-
یه چیز همیشه یادت باشه کلمات کراندارن اما جواب سوالات بیکران ست. نمی شه با یه چیز کراندار جواب یه چیز بیکرانه رو بدی.تنها راهش اینه که نگاه کنی ببینی.ضمنا یه کلاسی هم برگزار شد سال 87 تو حسینیه ارشاد در قالب هفتاد جلسه دو ساعته من اون موقع که اونا رو گوش دادم تونستم کم کم ببینم بعد این سی چهل ساله !!!کنکورتو دادی یادم بنداز لینک شو برات بفرستم سوال دومتم بپرس مجلس بی ریاست!!!!!
-
-
darya said:
-
-
- updated - - -
-
من دو ساله از کنکورم گذشته:)))
یعنی جواب اولین و ساده ترین سوالی که به ذهن هر کسی میرسه ( که چرا به اجبار وارد زندگی شدم) باید هفتاد جلسه دو ساعته باشه!! اینکه خلاف عقله که -
-
کلا سوالاتت خنده داره :|
دنیا بر اساس تصمیمای تو جلو میره نه اینکه میگی من تصمیم بگیرم بازم دنیا کار خودشو میکنه -
siavash;11064 said:
مطالب جالبی نوشتی ولی به سوال من انگار ربطی نداره
1.چرا ما بدون انتخاب مجبور هستیم وارد این زندگی و دنیا شویم ؟؟؟
2.قدرت انتخاب در هر لحظه رو همه قبول دارن ( این توش حرفی نیست ) موضوع اینه که اصلا مهم نیست ما چه کاری انجام بدهیم یا ندهیم ، دنیا روند خودش رو طی خواهد کرد و اون چیزی که باید اتفاق بیفته حتما میفته....
سوال دوم احساس میکنم در حد تاپیک نباشه پس روی اولی تمرکز باشه به نظر میاد بهتر باشه
-
-
- updated - - -
-
مطالب بی ربط با تاپیک خواهشا نفرستین که شلوغ نشه
دمتون گرمکی گفته بدون انتخاب میای؟
خودت انتخاب کردی از بین میلیون ها اسپرم تو بشی یه انسان
توی عالم زر همه چیو خودت انتخاب کردی -
-
siavash;11066 said:
یعنی جواب اولین و ساده ترین سوالی که به ذهن هر کسی میرسه ( که چرا به اجبار وارد زندگی شدم) باید هفتاد جلسه دو ساعته باشه!! اینکه خلاف عقله کهچهل سال طول کشیده حالیت کردن به هیچ دردی نمیخوری !اینجا به اراده خودت نیومدی حیف اون نونی که دولت میده میخوری!هفتاد جلسه دو ساعته برا برگردوندنش زیاده؟؟؟؟میفهمم حالتو !!! منم دو سه سال درگیر بودم شاید وضعیت الانمم یه حاله نه مقام یه حال که میاد و میره!!!!!!
-
-
- updated - - -
-
siavash;11066 said:
یعنی جواب اولین و ساده ترین سوالی که به ذهن هر کسی میرسه ( که چرا به اجبار وارد زندگی شدم) باید هفتاد جلسه دو ساعته باشه!! اینکه خلاف عقله کهچهل سال طول کشیده حالیت کردن به هیچ دردی نمیخوری !اینجا به اراده خودت نیومدی حیف اون نونی که دولت میده میخوری!هفتاد جلسه دو ساعته برا برگردوندنش زیاده؟؟؟؟میفهمم حالتو !!! منم دو سه سال درگیر بودم شاید وضعیت الانمم یه حاله نه مقام یه حال که میاد و میره!!!!!!
-
-
siavash;11068 said:
به خاطر همین میگم سوال دوم در حد تاپیک نیست
میدانستم طبیعتا متوجه منظور من نخواهید شد...منظورت چیه؟ واضح بگو
-
darya said:
چهل سال طول کشیده حالیت کردن به هیچ دردی نمیخوری !اینجا به اراده خودت نیومدی حیف اون نونی که دولت میده میخوری!هفتاد جلسه دو ساعته برا برگردوندنش زیاده؟؟؟؟میفهمم حالتو !!! منم دو سه سال درگیر بودم شاید وضعیت الانمم یه حاله نه مقام یه حال که میاد و میره!!!!!!
-
-
- updated - - -
-
چهل سال طول کشیده حالیت کردن به هیچ دردی نمیخوری !اینجا به اراده خودت نیومدی حیف اون نونی که دولت میده میخوری!هفتاد جلسه دو ساعته برا برگردوندنش زیاده؟؟؟؟میفهمم حالتو !!! منم دو سه سال درگیر بودم شاید وضعیت الانمم یه حاله نه مقام یه حال که میاد و میره!!!!!!
کلا فلاسفه بفهمن اینجوری شما برداشت کردی خند شون میگیره
-
-
شماها کتاب خدارو ول کردین چسبیدین به چارتا کتاب و عقل خودتون و بر اساس اون پاسخ میدین چیزیم عایدتون نمیشه
-
@lovesick;11072 said:
من نمیدونم عالم زر بوده یا نه . کلا برام این چیزا مهمه اما نه اینقدر که اگه هفتاد سال دیگه م پشت کنکور بذارتم حالمو بگیره هنوز عاشقشم !!!اینطور نیست شما تو متون فلسفی همه فلاسفه بزرگ در سطح دنیا هم بگردی به فشار حکومت و سیاست روی تغییر زندگی و رویه اعتقادی مردم میرسی!
-
-
- updated - - -
-
@lovesick;11072 said:
من نمیدونم عالم زر بوده یا نه . کلا برام این چیزا مهمه اما نه اینقدر که اگه هفتاد سال دیگه م پشت کنکور بذارتم حالمو بگیره هنوز عاشقشم !!!اینطور نیست شما تو متون فلسفی همه فلاسفه بزرگ در سطح دنیا هم بگردی به فشار حکومت و سیاست روی تغییر زندگی و رویه اعتقادی مردم میرسی!
-
-
darya said:
-
-
- updated - - -
-
ممنون از اینکه سوال رو درک میکنید
خب حالا جواب چیه به نظر شما بعد این چهل سال؟؟
چرا باید همچین وضع نا معلومی حاکم باشه؟-
-
- updated - - -
-
darya said:
-
-
- updated - - -
-
چرا باید همچین وضع نا معلومی حاکم باشه؟ -
-
darya said:
-
-
- updated - - -
-
فشار حکومت چه ربطی به زندگی کردن من و شما داره؟
عقل داری اختیار داری خودت تصمیم میگیری
اینکه بقیه چی بگن و اینا ربطی به تصمیمای فرد تو زندگیش نداره -
-
@lovesick;11069 said:
کی گفته بدون انتخاب میای؟
خودت انتخاب کردی از بین میلیون ها اسپرم تو بشی یه انسان
توی عالم زر همه چیو خودت انتخاب کردیعزیز من...
صفحه اول من گفتم میخوام جواب فلسفی باشه که کامل تر و دقیق تره
در مورد چیزایی توهمی من نپرسیدم که شما میگی عالم زر
با قطعیت هم میگی عالم زر همه چی اونجاست انگار که الان از اون جا اومدی و همه چیو دیدی و داری تعریف میکنی
یه چیز تخیلی برای خودت درست میکنی بعد همه سوالاتتو میندازی داخلش یه مهر خدا هم میزنی روش....
اگر جواب عقلایی ندارید لطفا به بحث ادامه ندهید -
siavash;11077 said:
عزیز من...
صفحه اول من گفتم میخوام جواب فلسفی باشه که کامل تر و دقیق تره
در مورد چیزایی توهمی من نپرسیدم که شما میگی عالم زر
با قطعیت هم میگی عالم زر همه چی اونجاست انگار که الان از اون جا اومدی و همه چیو دیدی و داری تعریف میکنی
یه چیز تخیلی برای خودت درست میکنی بعد همه سوالاتتو میندازی داخلش یه مهر خدا هم میزنی روش....
اگر جواب عقلایی ندارید لطفا به بحث ادامه ندهیداینی ک گفتم خوندم ک میگم شمام سوالات تخلیتو بگردی میفهمی
-
siavash;11075 said:
-
- updated - - -
-
چرا باید همچین وضع نا معلومی حاکم باشه؟خودت بگو راه رسوخ تو مغزت چیه؟این سولا مغزتو درگیر کرده یعنی حواست تو تونستن پرت کنن. من سه سال خارج از ایران درس خوندم نمیگم اونا حوری بهشتی ان نه اما حد اقل وقتی تو چشماشون نگاه میکنی می تونی نور امیدو ببینی میتونی بوی بهارو حس کنی چشماشون از شور اینکه میخوان مملکتشونو خودشون بسازن برق میزنه اونوقت ما هیجده نوزده سالمون بیشتر نیست باید تا خرخره قرص بخوریم بلکه شب بتونیم یه خواب راحت داشته باشیم من نمیگم باید از اینجا رفت اونا مملکتشونو خودشون ساختن ما هم باید خودمون بسازیم این فکرا رو بزار برا وقتی حالت خوب بود وقتی کاراتو کردی وقتی نشونشون دادی تو دنیا مستاجر نیستی خودت صاحب خونه ای!بچسب به درس و مشقت نزار یه ماه موندی بکشنت تو باتلاقشون .یک عالمه آدم هستن نمیخوان تو بفهمی نمی خوان تو مملکتو بسازی نمی خوان بری دانشگاه خوشحالشون نکن!
-
-
- updated - - -
-
siavash;11075 said:
-
- updated - - -
-
چرا باید همچین وضع نا معلومی حاکم باشه؟خودت بگو راه رسوخ تو مغزت چیه؟این سولا مغزتو درگیر کرده یعنی حواست تو تونستن پرت کنن. من سه سال خارج از ایران درس خوندم نمیگم اونا حوری بهشتی ان نه اما حد اقل وقتی تو چشماشون نگاه میکنی می تونی نور امیدو ببینی میتونی بوی بهارو حس کنی چشماشون از شور اینکه میخوان مملکتشونو خودشون بسازن برق میزنه اونوقت ما هیجده نوزده سالمون بیشتر نیست باید تا خرخره قرص بخوریم بلکه شب بتونیم یه خواب راحت داشته باشیم من نمیگم باید از اینجا رفت اونا مملکتشونو خودشون ساختن ما هم باید خودمون بسازیم این فکرا رو بزار برا وقتی حالت خوب بود وقتی کاراتو کردی وقتی نشونشون دادی تو دنیا مستاجر نیستی خودت صاحب خونه ای!بچسب به درس و مشقت نزار یه ماه موندی بکشنت تو باتلاقشون .یک عالمه آدم هستن نمیخوان تو بفهمی نمی خوان تو مملکتو بسازی نمی خوان بری دانشگاه خوشحالشون نکن!
-
-
@lovesick;11079 said:
اینی ک گفتم خوندم ک میگم شمام سوالات تخلیتو بگردی میفهمی
اینکه از یه جا خوندی دلیل میشه که حرفت درست باشه؟؟
-
-
- updated - - -
-
@lovesick;11079 said:
اینی ک گفتم خوندم ک میگم شمام سوالات تخلیتو بگردی میفهمی
-
-
siavash;11081 said:
-
-
- updated - - -
-
تحقیق کردم و درست بود
اگه اهل مطالعه باشی سرچ و مطالعش هیچ چیزی ازت کم نمیکنه
ادامه نمیدم جواباش کاملا معلوم و پیش افتادست
موفق باشی -
-
darya said:
خودت بگو راه رسوخ تو مغزت چیه؟این سولا مغزتو درگیر کرده یعنی حواست تو تونستن پرت کنن. من سه سال خارج از ایران درس خوندم نمیگم اونا حوری بهشتی ان نه اما حد اقل وقتی تو چشماشون نگاه میکنی می تونی نور امیدو ببینی میتونی بوی بهارو حس کنی چشماشون از شور اینکه میخوان مملکتشونو خودشون بسازن برق میزنه اونوقت ما هیجده نوزده سالمون بیشتر نیست باید تا خرخره قرص بخوریم بلکه شب بتونیم یه خواب راحت داشته باشیم من نمیگم باید از اینجا رفت اونا مملکتشونو خودشون ساختن ما هم باید خودمون بسازیم این فکرا رو بزار برا وقتی حالت خوب بود وقتی کاراتو کردی وقتی نشونشون دادی تو دنیا مستاجر نیستی خودت صاحب خونه ای!بچسب به درس و مشقت نزار یه ماه موندی بکشنت تو باتلاقشون .یک عالمه آدم هستن نمیخوان تو بفهمی نمی خوان تو مملکتو بسازی نمی خوان بری دانشگاه خوشحالشون نکن!
-
-
- updated - - -
-
خودت بگو راه رسوخ تو مغزت چیه؟این سولا مغزتو درگیر کرده یعنی حواست تو تونستن پرت کنن. من سه سال خارج از ایران درس خوندم نمیگم اونا حوری بهشتی ان نه اما حد اقل وقتی تو چشماشون نگاه میکنی می تونی نور امیدو ببینی میتونی بوی بهارو حس کنی چشماشون از شور اینکه میخوان مملکتشونو خودشون بسازن برق میزنه اونوقت ما هیجده نوزده سالمون بیشتر نیست باید تا خرخره قرص بخوریم بلکه شب بتونیم یه خواب راحت داشته باشیم من نمیگم باید از اینجا رفت اونا مملکتشونو خودشون ساختن ما هم باید خودمون بسازیم این فکرا رو بزار برا وقتی حالت خوب بود وقتی کاراتو کردی وقتی نشونشون دادی تو دنیا مستاجر نیستی خودت صاحب خونه ای!بچسب به درس و مشقت نزار یه ماه موندی بکشنت تو باتلاقشون .یک عالمه آدم هستن نمیخوان تو بفهمی نمی خوان تو مملکتو بسازی نمی خوان بری دانشگاه خوشحالشون نکن!
بنده کنکور ندارم، ممنونم از اینکه نگرانیتونو شنیدم
.............
اگه تا همینجا هم پیش اومدم به خاطر جو دادن هایی بود که شما الان نمونه هاییش رو دادین!!
پس لطفا جواب سوال رو بدهید و سعی نکنید سوال بی ارزش و کم اهمیت جلوه بده
با پاک کردن صورت مسئله که مشکل حل نمیشه-
-
- updated - - -
-
@lovesick;11082 said:
تحقیق کردم و درست بود
اگه اهل مطالعه باشی سرچ و مطالعش هیچ چیزی ازت کم نمیکنه
ادامه نمیدم جواباش کاملا معلوم و پیش افتادست
موفق باشیخواننده ها قضاوت میکنن جواب چه کسی پیش افتاده بود و چه کسی از جواب دادن طفره میره
ثانیا درستش اینه که اگه آدم جواب سوالی بلد نیست بگه نمیدونم
نه اینکه از روی جهل دیگران رو به عدم مطالعه متهم کنه -