دانشگاه فرهنگیان؟(علاقه یا درامد مسئله این است)
-
دوست عزیز 2 تومن پول هم شد حقوق واقعا؟
4 سال درس میخونی و ماهی فقط 2 تومن حقوق میگیری (البته یه خورده زیاد تره که با کسر بیمه و پول خوابگاه و غذا و... میشه تقریبا 2 تومن)
بعد فارغ التحصیلی هم حقوقت نهایتا 4 تومن یا 5 تومن میشه... الان یه معلم که 30 سال کار کرده و بازنشست شده ماهی 9 تومن بیشتر نمیگیره.
من میانگین حقوق رو 7 تومن میگیرم یعنی تو اگه با حقوقت تا 30 سال آینده حتی یه شکلات هم نخری و تا قرون آخرش جمع کنی توی 52 سالگی فقط 2/5 میلیارد تومان داری! حالا اگه تا اون موقع همه چی قیمتش همینطوری بمونه، تورم نباشه و در بهترین حالت در نظر بگیریم حاصل دسترنجت میشه یه خونه متوسط تو یه منطقه متوسط... الان تو بیشتر شهرها قیمت خونه های خوب از 10 میلیارد زده بالا...
حالا بیا برای من توجیه کن امنیت شغلی و تعطیلات و این بحثا...
شاید بگی حالا در کنار معلمی میام شغل دوم واسه خودم انتخاب میکنم و به علایقم میرسم و این داستانا... اما شما تا 12 سال (4 سال دانشگاه + 8 سال کار) نمیتونی هیچ کاری در کنار معلمی انجام بدی دلیلشم اینه باید توی این 12 سال فقط و فقط واسه دولت کار کنی و نمیتونی هیچ کار و فعالیت دیگه ای داشته باشی...
حالا بعد 12 سال هم شما قطعا ازدواج میکنی دغدغه زندگی و... رو داری و اصلا نمیتونی به فکر شغل دوم باشی. البته یه دلیلشم همون امنیت شغلیه که توی مغز هممون کردن و با گذشت زمان خودمونو گول میزنیم میکیم چرا به خودم زحمت بدم وقتی که امنیت شغلی دارم؟
الان مهندسی کامپیوتر پردرآمدترین و مهم ترین و بهترین شغل دنیاست. اگه تخصص کافی توی برنامه نویسی، امنیت، شبکه و... داشته باشی مطمئن باش توی همین ایران حقوقت کمتر از 30 تومن نمیشه... هرچند دوستانی میشناسم که خیلی حرفه ای تر هستن و حقوقشون در ماه به 200 تومن هم میرسه... حتی میتونی شرکت نرم افزاری بزنی و بعد دو سه سال در صورتی که سیاست های مدیریتی درست به خرج بدی درآمدت به بالای 1 میلیارد هم برسه.
حتما هم رتبه 1 کنکور ریاضی 1401 دیوونه بود رفت مهندسی کامپیوتر شریف و نرفت فرهنگیان... البته برای کامپیوتر شریف باید رتبه کنکورت زیر 10 باشه درحالی که با رتبه 1000 هم میشه رفت فرهنگیان...با این پست ها به من و افراد آگاه که حقیقت میدانی رو دیدن هیچ آسیبی نمیرسه فقط به دو چیز ضربه وارد میشه:
1- آینده و زندگی افراد ناآگاه که حقیقت میدانی رو ندیدن...
2- ایران عزیزمون
در رابطه با شماره 2 بیشتر میخوام توضیح بدم:
مهندس ها دنیا رو میسازن اگه مهندس ها نبودن الان شاید بدتر از قرون وسطی بود برامون... مهندس ها زندگی رو آسون تر و مهیج تر کردن... اگه مهندس نبود همین لپ تاپ یا گوشی که باهاش اومدی انجمن، همین سایت، همین اینترنت که دنیارو تغییر داده رو نداشتی... وقتی یه توریست خارجی میاد به کشور معلم رو نمیبینه، پزشک رو نمیبینه... بلکه ساختمان های باشکوه رو میبینه، برج آزادی رو میبینه، برج میلاد رو میبینه که ساخته مهندسان عمران و معماری و... هست! اپلیکیشن های تاکسی های اینترنتی رو میبینه که حاصل زحمات مهندسان کامپیوتر و برنامه نویسان هست! و یه عالمه چیز دیگه که توضیح بدم تمومی نداره!
صنعت یکی از مهترین وجه های هر جامعه هست که اقتصاد رو شکوفا میکنه! مثلا توی آمریکا مهندسان زیاد و ماهری وجود داره و مهمتر افرادی مثل شما وجود نداره که با یه تاپیک مضحک ذهن بچه های مملکت رو الکی مشغول کنه... نتیجش شده صنعتی ترین و پیشرفته ترین کشور جهان! حالا تو کشور ما میان امنیت شغلی و این چرت و پرتارو مطرح میکنن و توی ذهن موهوم خودشون پزشکی و معلمی رو از مهندسی برتر میدونن نتیجش هم شده این که البته گریبان گیر خود شماها شده! اگه با این چرخه ادامه بدیم به جای مهندسان ماهر و برجسته یه مشت پزشک و معلم بیسواد (چون علاقه نداشتن و از اجبار رفتن) تحویل جامعه میدیم که نتیجه این میشه سقوط صنعت و اقتصاد کشور و حالا چون وضعیت صنعت و اقتصاد بدتر شده توی رشته های مهندسی بیکار بیشتر میشه و باز مردم از مهندسی فرار میکنن و باز حالا برگرد دو خط قبل... و این چرخه سال ها ادامه پیدا میکنه تا کشور به ورطه نابودی کشیده بشه
لپ کلامم اینه به هرچی علاقه دارین برید! نه توی پزشکی و نه توی فرهنگیان و حتی نه توی مهندسی برای کسی فرش قرمز پهن نکردن و برای موفقیت توی هر رشته ای باید تلاش کنین... تلاش های پیوسته و زیاد هم برمیگرده به علاقه طرف...
و درآخر یادتون نره برای منافع ایران عزیزمون تلاش کنین نه برای منافع شخصی! ما نهایتا 70 یا 80 سال از عمرمون مونده و روزی باید از این دنیا بریم و هیچی برای از دست دادن نداریم اون چیزی که میمونه کشور بزرگ ایران و خدمت های ما بهش هست...Amirhossein Ghasemi احسنت، خیلی خب گفتی
منم یه مدت همچین انگیزه ای داشتم ولی خب احساس میکنم دیگه هیچ انگیزه ای ندارم...
خیلی دوست داشتم یه روزی کسی بشم که به پیشرفت علم کمک میکنه، ولی هردفعه موضوع درآمد نمیذاره این انگیزه رو داشته باشم، البته هیچ ربطی هم نداره که کسی به پیشرفت علم کمک کنه دیگه کار نداره و باید عین تسلا در فلاکت باشه.ولی با همه این ها، جدیدا به این نتیجه رسیدم که اگر هدفت بزرگ باشه، هدفت بالا باشه، هدفت کمک به همنوع باشه(نه صرفاً آسایش و درآمد و امنیت شغلی)، اونوقت خداهم کمکت میکنه.
درکل دوست دارم اون جمله قبلی ام رو بگم، کار برا کسی هست که دنبالش باشه، موفقیت و پیشرفت منتظر وا نستاده
موفق باشید -
خیلی ها بدون توجه و علاقه و فقط از ترس بیکاری میرن سمت این دانشگاه ها و پشیمون میشن
قطعا اونی که علاقه بیشتری داره موفق تره به نظر من رشته ای رو که علاقه دارید رو بخونید و در اون بهترین باشید خیلی پیشرفت و احساس رضایت بیشتری دارید
و خیلی نگران درآمد و اینا نباشید... -
دقیقااا
اگر به معلمی علاقه دارید برید
انقدر شغل سطح پایینی در نظرش نگرید و فکر نکنید اسایش و... اینا داره
هنوز تو دلش نرفتید و ندید.
پس با علاقه برید.
به همه چیز هم فکر کنید
به قول یکی از معلم ها ی. ریاضی یم می گفت
ادم هست رشته های مهندسی خونده و داره کار می کنه و درامد عالی داره و کلی پیشرفت
ادمم هست ازش نمیاد دنبال هدفش و بگیره بیکاره -
فرهنگیان شغل شریف و خوبیه
ولی اگر نتونی با دانش آموز به درستی کار کنی و باعلاقه بری سر کار نهاگر حوصلتون کمه بازم نه
اونم شرایط خودش رو همه چیزش که در امد نیستازه به نظرم حق و حقوق معلم خیلی خیلی کمه. درصورتی که معلمی زیر بنای یک کشوره
ولی ارزش که براش قاعلند به اون حدی که باید نیستبعدم همچین شغل راحتی نیس.
تازه معلم داریم تا معلم اگر معلم ابتدای باشه صد درصد کارش سخت تر از یک دبیرهمن بابا و مامانم معلم بود و خوب شرایط شون رو دیدم
می خوام بگم همجین شغلی راحتی یم نیس
با بقیقه شغلا هم هرکی می خواد مقایسه اش کنه
سریع همین حرفایی که شما زدید رو می زنه که تابستون کاری نمی کنند و 5شنبه و جمعه تعطیلنو وو این حرفاولی کل قضیه اینا نیس
ممن میگم حتی اگر برای خود طرف خوب باشه در آیند برای خانواده ش یکم مشکله
باید همه جور ه شرایط ش رو پذیرفت و واردش شداگر در اینده همسر ادم هم این شغل رو داشته باشه شرایط چندین برابر برای بچه ها خونه سخت میشه چون هردو باید برند سر کار و تا این بچه ها از رو پا شون وایسن پدر و مادر پیر می شند
چون فشار مدرسه رو اعصاب و روان معلم بسیار بسیار زیاده
@jahad-128
دقیقا منم شنیدم بعضی از معلم ها حتی میرن پیش مشاور واسه این بحث روانی -
@jahad-128
دقیقا منم شنیدم بعضی از معلم ها حتی میرن پیش مشاور واسه این بحث روانیشرایط شون سخته واقعا
سردد و... اینا هم داره
مخصوصا معلم های کلاس اول تا سومواقعااا سخته. زحمتشون زیاده
-
معلم کنکور داریم که ماهی بالای ۱۰۰ تومن درمیاره
ولی معلم آمادگی دفاعی ماهی ۸ تومن فوقش -
شرایط شون سخته واقعا
سردد و... اینا هم داره
@jahad-128 در دانشگاه فرهنگیان؟(علاقه یا درامد مسئله این است) گفته است:
شرایط شون سخته واقعا
سردد و... اینا هم داره
الان خیلیاشون میگن یاد گرفتی که هیچ یاد نگرفتی کلاس خصوصی
-
4 سال درس میخونی و ماهی فقط 2 تومن حقوق میگیری (البته یه خورده زیاد تره که با کسر بیمه و پول خوابگاه و غذا و... میشه تقریبا 2 تومن)
بعد فارغ التحصیلی هم حقوقت نهایتا 4 تومن یا 5 تومن میشه... الان یه معلم که 30 سال کار کرده و بازنشست شده ماهی 9 تومن بیشتر نمیگیره.
من میانگین حقوق رو 7 تومن میگیرم یعنی تو اگه با حقوقت تا 30 سال آینده حتی یه شکلات هم نخری و تا قرون آخرش جمع کنی توی 52 سالگی فقط 2/5 میلیارد تومان داری! حالا اگه تا اون موقع همه چی قیمتش همینطوری بمونه، تورم نباشه و در بهترین حالت در نظر بگیریم حاصل دسترنجت میشه یه خونه متوسط تو یه منطقه متوسط... الان تو بیشتر شهرها قیمت خونه های خوب از 10 میلیارد زده بالا...
شاید بگی حالا در کنار معلمی میام شغل دوم واسه خودم انتخاب میکنم و به علایقم میرسم و این داستانا... اما شما تا 12 سال (4 سال دانشگاه + 8 سال کار) نمیتونی هیچ کاری در کنار معلمی انجام بدی دلیلشم اینه باید توی این 12 سال فقط و فقط واسه دولت کار کنی و نمیتونی هیچ کار و فعالیت دیگه ای داشته باشی...
حالا بعد 12 سال هم شما قطعا ازدواج میکنی دغدغه زندگی و... رو داری و اصلا نمیتونی به فکر شغل دوم باشی. البته یه دلیلشم همون امنیت شغلیه که توی مغز هممون کردن و با گذشت زمان خودمونو گول میزنیم میکیم چرا به خودم زحمت بدم وقتی که امنیت شغلی دارم؟
الان مهندسی کامپیوتر پردرآمدترین و مهم ترین و بهترین شغل دنیاست. اگه تخصص کافی توی برنامه نویسی، امنیت، شبکه و... داشته باشی مطمئن باش توی همین ایران حقوقت کمتر از 30 تومن نمیشه... هرچند دوستانی میشناسم که خیلی حرفه ای تر هستن و حقوقشون در ماه به 200 تومن هم میرسه... حتی میتونی شرکت نرم افزاری بزنی و بعد دو سه سال در صورتی که سیاست های مدیریتی درست به خرج بدی درآمدت به بالای 1 میلیارد هم برسه.
حتما هم رتبه 1 کنکور ریاضی 1401 دیوونه بود رفت مهندسی کامپیوتر شریف و نرفت فرهنگیان... البته برای کامپیوتر شریف باید رتبه کنکورت زیر 10 باشه درحالی که با رتبه 1000 هم میشه رفت فرهنگیان...با این پست ها به من و افراد آگاه که حقیقت میدانی رو دیدن هیچ آسیبی نمیرسه فقط به دو چیز ضربه وارد میشه:
2- ایران عزیزمون
مهندس ها دنیا رو میسازن اگه مهندس ها نبودن الان شاید بدتر از قرون وسطی بود برامون... مهندس ها زندگی رو آسون تر و مهیج تر کردن... اگه مهندس نبود همین لپ تاپ یا گوشی که باهاش اومدی انجمن، همین سایت، همین اینترنت که دنیارو تغییر داده رو نداشتی... وقتی یه توریست خارجی میاد به کشور معلم رو نمیبینه، پزشک رو نمیبینه... بلکه ساختمان های باشکوه رو میبینه، برج آزادی رو میبینه، برج میلاد رو میبینه که ساخته مهندسان عمران و معماری و... هست! اپلیکیشن های تاکسی های اینترنتی رو میبینه که حاصل زحمات مهندسان کامپیوتر و برنامه نویسان هست! و یه عالمه چیز دیگه که توضیح بدم تمومی نداره!
صنعت یکی از مهترین وجه های هر جامعه هست که اقتصاد رو شکوفا میکنه! مثلا توی آمریکا مهندسان زیاد و ماهری وجود داره و مهمتر افرادی مثل شما وجود نداره که با یه تاپیک مضحک ذهن بچه های مملکت رو الکی مشغول کنه... نتیجش شده صنعتی ترین و پیشرفته ترین کشور جهان! حالا تو کشور ما میان امنیت شغلی و این چرت و پرتارو مطرح میکنن و توی ذهن موهوم خودشون پزشکی و معلمی رو از مهندسی برتر میدونن نتیجش هم شده این که البته گریبان گیر خود شماها شده! اگه با این چرخه ادامه بدیم به جای مهندسان ماهر و برجسته یه مشت پزشک و معلم بیسواد (چون علاقه نداشتن و از اجبار رفتن) تحویل جامعه میدیم که نتیجه این میشه سقوط صنعت و اقتصاد کشور و حالا چون وضعیت صنعت و اقتصاد بدتر شده توی رشته های مهندسی بیکار بیشتر میشه و باز مردم از مهندسی فرار میکنن و باز حالا برگرد دو خط قبل... و این چرخه سال ها ادامه پیدا میکنه تا کشور به ورطه نابودی کشیده بشه
لپ کلامم اینه به هرچی علاقه دارین برید! نه توی پزشکی و نه توی فرهنگیان و حتی نه توی مهندسی برای کسی فرش قرمز پهن نکردن و برای موفقیت توی هر رشته ای باید تلاش کنین... تلاش های پیوسته و زیاد هم برمیگرده به علاقه طرف...
و درآخر یادتون نره برای منافع ایران عزیزمون تلاش کنین نه برای منافع شخصی! ما نهایتا 70 یا 80 سال از عمرمون مونده و روزی باید از این دنیا بریم و هیچی برای از دست دادن نداریم اون چیزی که میمونه کشور بزرگ ایران و خدمت های ما بهش هست...Amirhossein Ghasemi
تنها خوبی معلمی سوای مسائل دیگه معاف شدن از سربازیه -
@jahad-128 در دانشگاه فرهنگیان؟(علاقه یا درامد مسئله این است) گفته است:
شرایط شون سخته واقعا
سردد و... اینا هم داره
الان خیلیاشون میگن یاد گرفتی که هیچ یاد نگرفتی کلاس خصوصی
اگر قرار باشه ما هم یکی از اون خیلی بشیم همون بهتر که نشیم
من منظورم معلم که واقعان بخواد با بچه کار کنهدرضمن یک عده از اون معلم ها معلمی ها هستند که اصلان دانشگاه نرفتند. اسموشنه با نهضت اومدند
معلومه که عده زیادی از این افراد درست اموزش ندند. -
موضوع رو اینقدر سخت نکنین کسی که بخواد انتخاب رشته کنه باید تمامی معایب و مزایای اون رشته رو بسنجه و انتخاب کنه همه چیز با کنکور معلوم میشه نگران نباشین
-
2- ایران عزیزمون
و درآخر یادتون نره برای منافع ایران عزیزمون تلاش کنین نه برای منافع شخصی! ما نهایتا 70 یا 80 سال از عمرمون مونده و روزی باید از این دنیا بریم و هیچی برای از دست دادن نداریم اون چیزی که میمونه کشور بزرگ ایران و خدمت های ما بهش هست...Amirhossein Ghasemi درست،صنعت مهمه( ولی این معلما هستن که مهندسا رو میسازن)
[برای خانم ها]:
اینکه یک خانم وظیفه اش اینه که خانمی خودش رو بکنه و پیش خونواده اش باشه،کسی انتظار نداره خانم نون آور خونه باشه که،درسته که شرایط اقتصادی خیلی مطلوب نیست.پی نوشت:
حقوق دانشجو معلمان در سال ۱۴۰۱، پنج میلیون و ششصد اعلام شده و مثل بقیه کارکنان دولت افزایش پیدا میکنه هر ساله،ولی به نظرم اگر کسی با علاقه این شغل رو انتخاب کنه قطعا تو کارش موفق خواهد بود و میتونه در کنار حقوق ماهانه اش، درآمد دیگه ای هم داشته باشه.
** من این ها رو نوشتم تا از این شغل شریف دفاع کرده باشم، و برای تمامی شغل ها ارزش قائلم،چرا که جامعه به همه شغلها نیاز داره.
-
Amirhossein Ghasemi درست،صنعت مهمه( ولی این معلما هستن که مهندسا رو میسازن)
[برای خانم ها]:
اینکه یک خانم وظیفه اش اینه که خانمی خودش رو بکنه و پیش خونواده اش باشه،کسی انتظار نداره خانم نون آور خونه باشه که،درسته که شرایط اقتصادی خیلی مطلوب نیست.پی نوشت:
حقوق دانشجو معلمان در سال ۱۴۰۱، پنج میلیون و ششصد اعلام شده و مثل بقیه کارکنان دولت افزایش پیدا میکنه هر ساله،ولی به نظرم اگر کسی با علاقه این شغل رو انتخاب کنه قطعا تو کارش موفق خواهد بود و میتونه در کنار حقوق ماهانه اش، درآمد دیگه ای هم داشته باشه.
** من این ها رو نوشتم تا از این شغل شریف دفاع کرده باشم، و برای تمامی شغل ها ارزش قائلم،چرا که جامعه به همه شغلها نیاز داره.
motahare kameli
منم دقیقا همین بیشتر مد نظرم بود
یک خانم اصلا وظیفه درامد داشتن نداره
ولی این معلمی یک شغلی هست که تو درکنار اینکه خانم هستی یک کارهم داری
کار تو نهایت تا 2 هست اگر ازدواج کرده باشی و همسر داشته باشی با همسرت میای خونه در حالی که اون چندساعت رو که نری سرکار رو میمونی خونه و میتونی کارهای دیگه انجام بدی
اگرم بچه داربشی میتونی بسپری دست مادرت یا هرکس دیگه تازه اون مدت هم که تو نیستی بچه خوابه -
Amirhossein Ghasemi
تنها خوبی معلمی سوای مسائل دیگه معاف شدن از سربازیهArian Armo رشته های دیگه هم میتونی درخواست امریه بدی... مثلا کسی که توی دانشگاه معتبر درس میخونه دو راه برای سربازی داره:
1- به بنیاد ملی نخبگان معرفی میشه و همزمان که داره لیسانس میخونه دو سال روی یه پروژه کار میکنه و همون براش خدمت حساب میشه و کارت معافیتش رو میگیره.
2- بعد فارغ التحصیلی درخواست امریه میده و میره توی یه اداره دولتی یا یه شرکت دانش بنیان دوسال خدمت میکنه و دقیقا مثل یه کارمند معمولی میشه اما حقوقش اندازه حقوق یه کارمند نیست و 5 تومن میگیره (همون حقوق سربازی رو میگیره)...هرچند من اعتقاد دارم آدم نباید از سربازی فرار کنه آدم دوسال برای خاک میهنش خدمت کنه چیزی نمیشه...
-
motahare kameli
منم دقیقا همین بیشتر مد نظرم بود
یک خانم اصلا وظیفه درامد داشتن نداره
ولی این معلمی یک شغلی هست که تو درکنار اینکه خانم هستی یک کارهم داری
کار تو نهایت تا 2 هست اگر ازدواج کرده باشی و همسر داشته باشی با همسرت میای خونه در حالی که اون چندساعت رو که نری سرکار رو میمونی خونه و میتونی کارهای دیگه انجام بدی
اگرم بچه داربشی میتونی بسپری دست مادرت یا هرکس دیگه تازه اون مدت هم که تو نیستی بچه خوابهMiss Ataee
motahare kameli
دوست عزیز مسئله مگه فقط نون آوریه؟! یعنی خانم نباید برای مملکت خودش برای کشور خودش یه نوآوری و اختراعی، یه کار بزرگی یه پژوهشی به ارمغان بیاره؟
فرض کنین الان 100 سالتون شده و یه گوشه ای نشستین و دارین به گذشته نگاه میکنین! گذشتتون میتونه دو حالت داشته باشه:
1- 24 ساعت هرروز، 7 روز هفته و 365 روز سال رو خونه نشستین و هیچ کار بزرگی انجام ندادین و وقتتون رو به بطالت سپری کردین.
2- یه فعالیت بزرگ و موثر انجام دادین، چیزی اختراع کردین یا ساختین که زندگی مردم رو دگرگون کرده و بیشتر مردم کشور یا حتی جهان شمارو میشناسن... سختی کشیدین و همزمان هم درحال پژوهش و ساخت یه چیز جدید بودین و هم پیش خونوادتون بودین و از فرزندتون نگهداری میکردین! خلاصه اینکه چیزهای زیادی روی میز خواهید داشت!
سوالم اینه شماها به کدوم بیشتر افتخار میکنین؟حقوق هم با دریافتی فرق میکنه! حقوق بله پنج و ششصده اما ازش مالیات، بیمه، هزینه خوابگاه، هزینه غذا و... کسر میشه و دقیقا دو و پونصد دریافتی خواهید داشت!
من نمیخوام واقعا معلمی یا هرشغل دیگه ای رو بکوبم من میگم به هرچی علاقه دارین همونو انتخاب کنین و براش تلاش کنین... الان من خودم مدیون تک تک معلم هام هستم چه معلمایی که تو مدرسه داشتم چه معلم های آلا واقعا اگه نبودن معلوم نبود الان دیدگاه من به دنیا و زندگی چطور بود و اصلا چه تفکراتی داشتم!
اما اینکه یکی به مهندسی علاقه شدیدی داشته باشه یا اصلا هنوز علاقه خودشو پیدا نکرده باشه و بیاد رو هوا بگه معلمی اینا من به شدت مخالفم. اصلا وقتی یکی میاد امنیت شغلی و این چرت و پرتارو مطرح میکنه انگار رو اعصابم راه میره!
اینکه یکی میاد به خاطر دو سه تومن حقوق علاقه خودشو میزاره کنار و حتی فکر نمیکنه من که از این شغل خوشم نمیاد قراره جوانی خودمو براش بزارم و در آخر سرجمع حتی 2 میلیاردم مجموع حقوق های سی سالم نشه منو خیلی متاسف و ناراحت میکنه...
تو پست قبلی هم بهتون گفتم به فکر منافع شخصی نباشین و در زمینه ای که بهش علاقه دارین حتی شده رایگان به مردم کشور خودتون حتی به مردم جهان خودتون خدمت کنین... الان تسلا و ادیسون اگه همون اول به فکر امنیت شغلی و نمیدونم ترس از آینده بودن الان ما حتی برق نداشتیم! حالا برید ببینید الان اگه برق برای یه هفته نباشه ما به چه فلاکت و بدبختی میفتیم... الان خدمت اوناس که ارزشمنده و هنوزم مونده درحالی که منافع شخصی اونا الان کاملا بی معنیه!
امیدوارم این بار درک کرده باشین چی میخوام بگم! -
Miss Ataee
motahare kameli
دوست عزیز مسئله مگه فقط نون آوریه؟! یعنی خانم نباید برای مملکت خودش برای کشور خودش یه نوآوری و اختراعی، یه کار بزرگی یه پژوهشی به ارمغان بیاره؟
فرض کنین الان 100 سالتون شده و یه گوشه ای نشستین و دارین به گذشته نگاه میکنین! گذشتتون میتونه دو حالت داشته باشه:
1- 24 ساعت هرروز، 7 روز هفته و 365 روز سال رو خونه نشستین و هیچ کار بزرگی انجام ندادین و وقتتون رو به بطالت سپری کردین.
2- یه فعالیت بزرگ و موثر انجام دادین، چیزی اختراع کردین یا ساختین که زندگی مردم رو دگرگون کرده و بیشتر مردم کشور یا حتی جهان شمارو میشناسن... سختی کشیدین و همزمان هم درحال پژوهش و ساخت یه چیز جدید بودین و هم پیش خونوادتون بودین و از فرزندتون نگهداری میکردین! خلاصه اینکه چیزهای زیادی روی میز خواهید داشت!
سوالم اینه شماها به کدوم بیشتر افتخار میکنین؟حقوق هم با دریافتی فرق میکنه! حقوق بله پنج و ششصده اما ازش مالیات، بیمه، هزینه خوابگاه، هزینه غذا و... کسر میشه و دقیقا دو و پونصد دریافتی خواهید داشت!
من نمیخوام واقعا معلمی یا هرشغل دیگه ای رو بکوبم من میگم به هرچی علاقه دارین همونو انتخاب کنین و براش تلاش کنین... الان من خودم مدیون تک تک معلم هام هستم چه معلمایی که تو مدرسه داشتم چه معلم های آلا واقعا اگه نبودن معلوم نبود الان دیدگاه من به دنیا و زندگی چطور بود و اصلا چه تفکراتی داشتم!
اما اینکه یکی به مهندسی علاقه شدیدی داشته باشه یا اصلا هنوز علاقه خودشو پیدا نکرده باشه و بیاد رو هوا بگه معلمی اینا من به شدت مخالفم. اصلا وقتی یکی میاد امنیت شغلی و این چرت و پرتارو مطرح میکنه انگار رو اعصابم راه میره!
اینکه یکی میاد به خاطر دو سه تومن حقوق علاقه خودشو میزاره کنار و حتی فکر نمیکنه من که از این شغل خوشم نمیاد قراره جوانی خودمو براش بزارم و در آخر سرجمع حتی 2 میلیاردم مجموع حقوق های سی سالم نشه منو خیلی متاسف و ناراحت میکنه...
تو پست قبلی هم بهتون گفتم به فکر منافع شخصی نباشین و در زمینه ای که بهش علاقه دارین حتی شده رایگان به مردم کشور خودتون حتی به مردم جهان خودتون خدمت کنین... الان تسلا و ادیسون اگه همون اول به فکر امنیت شغلی و نمیدونم ترس از آینده بودن الان ما حتی برق نداشتیم! حالا برید ببینید الان اگه برق برای یه هفته نباشه ما به چه فلاکت و بدبختی میفتیم... الان خدمت اوناس که ارزشمنده و هنوزم مونده درحالی که منافع شخصی اونا الان کاملا بی معنیه!
امیدوارم این بار درک کرده باشین چی میخوام بگم!Amirhossein Ghasemi بله درسته.من هم نخواستم شغلهای دیگه رو بکوبم و صرفا افراد رو به معلمی دعوت کنم.چرا که قرار بر این نیست که همه افراد یه شغل داسته باشن.جامعه هم به آقا و هم به خانم ها تو زمینه های مختلف نیاز داره و حضور خانمها در محیط های علمی مشهود و موثر بوده ،ولی همه چیز که درآمد و پول نمیشه:)) مثل خیلی از ادمای معروف که تو زندگی با فقر دست و پنجه نرم کردن.
بعد اینکه اگر بحث خدمت باشه که معلم هم خدمت میکنه!!
بله،اگر کسی بخواد بدون علاقه و شوق بره سمت معلمی اونم صرف بر اینکه راحت باشه منم باهاش مخالفم،چون علاقه نداشته و دل به کار نداده،موفق هم نخواهد بود.
ولی اگر با جون و دل معلمی رو میخواد،قطعا موفقه.××حقوق دانشجو معلمان کامل نیست و کسورات داره،ولی به این مبلغ ۲.۵ نمیرسه
-
سلامممم امیدوادم تکتکتون شروع خوبی واسه مهر ماه داشته باشید اگرم نداشتید عیب نداره ماهی رو هروقت از اب بگیری تازس رفیق ...
یه راست بریم سر اصل مطب:من تا روز سه شنبه رشتههای مدنظرم کامپیوتر_ برق و میکانیک بود که به ترتیب دانشگاه تهران _صنعتی شریف_امیرکبیر_پردیس فارابی و دانشگاه قم بود
اما روز چهارشنبه یه برگهی جدیدی واسم رو شد ....
اون برگه چی بود؟معلم فیزیک عزیزی که اولین بار اومده بود سرکلاس(البته تدریس فوقالعادهای هم داشت و همچنین تحربه های بسیار عالی...)
ایشون سال قبل واسه دخترشون انتخاب رشته کرده بودن البته اول سرگذشت جالب خودشون رو تعریف کردن(ایشون توی رشتهی ریاضی درس میخوندن و رشته فرهنگیان و رشته مهندسی پلیمر قبول میشن خودشون علاقه داشتن برن مهندسی ولی مادرشون سرسختانه جلوشون رو میگیرن و نمیزارن و میگن باید بری فرهنگیان و نگاهت به اینده باشه ایشون اصلاااا هیچ علاقه ای به رشته فرهنگیان نداشتن ولی مادرشون مجبورشون میکنن که برن و خودشون فیزیک رو انتخاب میکنن توی حالت جامد...
با معدل92/19 از دانشگاه فارغ تحصیل میشن و میگن که من فقط یک سال میرم درس میدم و دیگه نمیرم و اون یکسال هنوز تموم نشده و ایشون 26سال هستن که فیزیک تدریس میکنن..)
واسه دخترشون هم همچین اتفاقی میوفته و میرن تحقیق و متوجه میشن که الان بهترین رشته همین فرهنگیان چرا؟
چون تو یا علاقه داری به رشته یا میخوای پول در بیاری
اگه بحث علاقهاس برو هر رشتهای که میخوای بخون ولی بعدش غصه نخوری یا افسرده نشی که چرا کار نیستا...(چون خودشون میگن کلییییی دانش اموز دارن که با بهترین مدرک بیکارن)یا برو رشتهای که دوست داریو بخون و کنارش یه حرفه ای که دوست داری یاد بگیر...
یا اگه بحث بحث در امده(اینجا حرفشون بیشتر با ریاضیا بود چون بازار کار توی ریاضیا خیلی کمترهست پس منشنشون کنییم
@ریاضیا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 )
و تو میخوای یه درامد داشته باشی فرهنگیان بهترین گزینهاس چرا؟(1_الان به جز اموزش و پرورش هیجا رسمی نمیکنن و درواقع شغل رسمی توی کشور نیست پس درواقع میتونیم بگیم امنیت شغلی نیست
2_اون 4سال که درس میخونی هم جزو سابقه کاریت محسوب میشه هم حقوق داری
3_بعد از تموم شدن تحصیلت نگران بازار کارت نیستی و سریع میری توی کار
4_فقط 4 روز از روزهای هفته میری یعنی هم تعطیلیات رو داری هم حقوقش رو میگی
5_تو تابستان نمیری مدرسه و تعطیلی ولی حقوقش رو داری!!
6_بعد 30 سال بازنشسته میشی
(یه نکته واسه خانوم ها: تنها کاری که اول یک خانوم هستی ولی میتونی مردونه هم کار کنی))
و در اخر قرار بین علاقه و کار یکیش رو انتخاب کنی قید علاقهات رو بزن..!
اینجا بود که استپ زدم و گفتم کات واسهی خود من درامد یه معیار مهمیه جوری که تا الان هرکاری تونستم کردم تا بتونم یه منبع در امدی داشته باشم. .
اینارو اومدم گفتم که هم یه نکتی بشه به شما هم اگه شما نکته یا چیزی درمورد داشنگاه فرهنگیان و این موضوع داشتید بهم بگید
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@فارغ-التحصیلان-آلاء
️
Miss Ataee اینا همه درست
ولی هیچ وقت اینا رو ملاک و معیار معلمی قرار ندید
شاهنامه اولش خوشه
به عنوان کسی که هم پدر و هم مادرم معلم هستن و الان نزدیکای بازنشستگیشون همچنین خودم یکی از علاقمندان به این شغل میگم که کسی که میخواد معلم بشه باید فقط و فقط و فقط عشق به این کار رو داشته باشه
الان حقوق پدر من با ۲۶ سال سابقه کار و مدرک کارشناسی ارشد به ۸ میلیون تومن نمیرسه
تازه کسایی که تازه استخدام میشن قطعا زیر ۶ تومن دریافتیشون هست (دیدم که میگم)
نه دفترچه بیمه ای نه امکانات رفاهی ، فقط علاقه هست که میتونه یک معلم رو تشویق کنه که کارش رو ادامه بده ، البته اگر خصوصی نره و وارد فضای کنکور نشه -
Miss Ataee
motahare kameli
امیدوارم این بار درک کرده باشین چی میخوام بگم!Amirhossein Ghasemi علت اینکه این همه رو بحث امنیت شغلی مانور داده میشه اینه که امروزه یه سری رشته ها هستن که ادم کلی درس میخونه و سختی میکشه و وقت وهزینه میزاره،آخرشم بیکار یا کار نصفه نیمه(.البته این کمتر تو شاخه های علوم پزشکی اتفاق میفته)!! مگر اینکه یه پارتی ای چیزی پیدا کنه یا بتونه توی بخش خصوصی مشغول به کار بشه یا از همون اول بره تو کار آزاد.
با توجه به نرخ بیکاری به نظرم منطقیه افراد دنبال امنیت شغلی باشن و چون فرهنگیان و یه سری رشته های دیگه از همون اول تحصیل استخدام دولت هستن،از این بابت میتونن گزینه مناسبی باشن
-
Amirhossein Ghasemi علت اینکه این همه رو بحث امنیت شغلی مانور داده میشه اینه که امروزه یه سری رشته ها هستن که ادم کلی درس میخونه و سختی میکشه و وقت وهزینه میزاره،آخرشم بیکار یا کار نصفه نیمه(.البته این کمتر تو شاخه های علوم پزشکی اتفاق میفته)!! مگر اینکه یه پارتی ای چیزی پیدا کنه یا بتونه توی بخش خصوصی مشغول به کار بشه یا از همون اول بره تو کار آزاد.
با توجه به نرخ بیکاری به نظرم منطقیه افراد دنبال امنیت شغلی باشن و چون فرهنگیان و یه سری رشته های دیگه از همون اول تحصیل استخدام دولت هستن،از این بابت میتونن گزینه مناسبی باشن
motahare kameli من صد خط نوشتم گفتم عبارت امنیت شغلی و این چرت و پرتارو پیش من نیارین الله اکبر
اون طرفی که زحمت میکشه هیچ موقع بیکار نمیمونه اونی بیکار میمونه که شب امتحانی خونده و هیچی بلد نیست روی تخته دوتا فرمول حفظ کرده و در دنیای واقعی به هیچ دردش نمیخوره! طرف علاقه داشته باشه عمیقا درسش رو یاد بگیره و مهارت هم داشته باشه و خلاصه توی میدان حرفی برای گفتن داشته باشه همه اداره ها و شرکت ها دنبالش راه میفتن التماس میکنن میگن بیا اینجا کار کن! من خودم دیدم دارم میگم...
تازه قرار نیست همه استخدام بشن اگه همه قراره برن استخدام بشن ماهی 10 تومن، 20 تومن یا 30 تومن درآمد داشته باشن کی بیاد شرکت بزنه؟ کی بیاد کارخونه راه بندازه؟ من یه نفر رو میشناسم توی شریف مهندسی کامپیوتر خونده بود و رتبش دو رقمی بود دوسال پیش کارشناسیشو با معدل خوبی از دانشگاه تموم کرد(سربازیشم پروژه انجام داده بود و کارت پایان خدمتشو گرفته بود یعنی 4 سال هم سربازی و هم لیسانسش رو از بهترین دانشگاه خاورمیانه اوکی کرده بود)... شرکت های بزرگی توی ایران دنبالش بودن و باهم رقابت میکردن تا اونو استخدام کنن و یه شرکت برای جذبش حقوق بیشتری از اون شرکت پیشنهاد میداد... البته به راحتی هم میتونست مهاجرت کنه به آلمان، سوئد یا کشورای دیگه... اما اون نه دنبال استخدام بود نه دنبال مهاجرت رفت شرکت خودشو ثبت کرد و روی ایده خودش کار کرد جالبه بدونی دوسال پیش وقتی شروع کرد سرجمع ده تومن سرمایه نداشت که اوناهم پس اندازهای خودش بود... الان حدود 50 تا کارمند داره و به طور میانگین به هر کارمندش ماهی 20 تومن حقوق میده درآمد خودشو دقیقا نمیدونم اما با این اوصاف حداقل باید خودش ماهی چند صد میلیون درآمد داشته باشه روز به روز هم پیشرفت میکنه الان هم یه خونه بزرگ و خوب داره توی بهترین منطقه تهران هم خودروی خوب داره هم ازدواج کرده و کلا خوشحال و راضی هست از زندگی!
حالا شما بیا قصه حسین کرد شبستری برا من تعریف کن که امنیت شغلی نیست! بیکارن و این چرت و پرتا!
میدونی مشکل جامعه ما چیه؟ اینه که فقط توهم میزنن و توی تفکرات خیالی خودشون یه چی سر هم میکنن که پزشکی ماهی چند میلیارد درآمد داره، معلمی آخر خوشبختیه و... و بعد اون رو توی جامعه پخش میکنن و همه درگیرش میشن... هیچکس پا نمیشه بره حقیقت میدانی رو چک کنه ببینه توی واقعیت چه خبره! الان دانشجوی پزشکی که سال 4 یا 5 هست نمیدونه واقعا 10 سال آیندش قراره چی بشه؟ با حقوق 10 تومن استخدام بشه یا بیکار بمونه! بچه های اینترنی که همون دانشجوی سال آخر پزشکی هستن خیلیاشون 3 شبانه روز نمیخوابن و تو بیمارستان کشیک دارن و ماهی هم 1 تومن حقوق میگیرن... حالا شما برو خیالپردازی کن!
میخوام بهتون بگم تا حالا هرچی بهتون گفتن علی الخصوص پزشکی کذب و دروغ محضه یه خورده واقع بین باشین و مراقب باشین بهتون رویا نفروشن!
بازم مثل پست قبلیم میگم پزشکی و معلمی اینا بد نیست فقط یه علاقه شدید میخواد... البته نه علاقه ای که با دیدن دوتا جمله انگیزشی یا دیدن یه روپوش سفید به دست میاد و فردا هم از بین میره یه علاقه و عشق واقعی!!! -
سلامممم امیدوادم تکتکتون شروع خوبی واسه مهر ماه داشته باشید اگرم نداشتید عیب نداره ماهی رو هروقت از اب بگیری تازس رفیق ...
یه راست بریم سر اصل مطب:من تا روز سه شنبه رشتههای مدنظرم کامپیوتر_ برق و میکانیک بود که به ترتیب دانشگاه تهران _صنعتی شریف_امیرکبیر_پردیس فارابی و دانشگاه قم بود
اما روز چهارشنبه یه برگهی جدیدی واسم رو شد ....
اون برگه چی بود؟معلم فیزیک عزیزی که اولین بار اومده بود سرکلاس(البته تدریس فوقالعادهای هم داشت و همچنین تحربه های بسیار عالی...)
ایشون سال قبل واسه دخترشون انتخاب رشته کرده بودن البته اول سرگذشت جالب خودشون رو تعریف کردن(ایشون توی رشتهی ریاضی درس میخوندن و رشته فرهنگیان و رشته مهندسی پلیمر قبول میشن خودشون علاقه داشتن برن مهندسی ولی مادرشون سرسختانه جلوشون رو میگیرن و نمیزارن و میگن باید بری فرهنگیان و نگاهت به اینده باشه ایشون اصلاااا هیچ علاقه ای به رشته فرهنگیان نداشتن ولی مادرشون مجبورشون میکنن که برن و خودشون فیزیک رو انتخاب میکنن توی حالت جامد...
با معدل92/19 از دانشگاه فارغ تحصیل میشن و میگن که من فقط یک سال میرم درس میدم و دیگه نمیرم و اون یکسال هنوز تموم نشده و ایشون 26سال هستن که فیزیک تدریس میکنن..)
واسه دخترشون هم همچین اتفاقی میوفته و میرن تحقیق و متوجه میشن که الان بهترین رشته همین فرهنگیان چرا؟
چون تو یا علاقه داری به رشته یا میخوای پول در بیاری
اگه بحث علاقهاس برو هر رشتهای که میخوای بخون ولی بعدش غصه نخوری یا افسرده نشی که چرا کار نیستا...(چون خودشون میگن کلییییی دانش اموز دارن که با بهترین مدرک بیکارن)یا برو رشتهای که دوست داریو بخون و کنارش یه حرفه ای که دوست داری یاد بگیر...
یا اگه بحث بحث در امده(اینجا حرفشون بیشتر با ریاضیا بود چون بازار کار توی ریاضیا خیلی کمترهست پس منشنشون کنییم
@ریاضیا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 )
و تو میخوای یه درامد داشته باشی فرهنگیان بهترین گزینهاس چرا؟(1_الان به جز اموزش و پرورش هیجا رسمی نمیکنن و درواقع شغل رسمی توی کشور نیست پس درواقع میتونیم بگیم امنیت شغلی نیست
2_اون 4سال که درس میخونی هم جزو سابقه کاریت محسوب میشه هم حقوق داری
3_بعد از تموم شدن تحصیلت نگران بازار کارت نیستی و سریع میری توی کار
4_فقط 4 روز از روزهای هفته میری یعنی هم تعطیلیات رو داری هم حقوقش رو میگی
5_تو تابستان نمیری مدرسه و تعطیلی ولی حقوقش رو داری!!
6_بعد 30 سال بازنشسته میشی
(یه نکته واسه خانوم ها: تنها کاری که اول یک خانوم هستی ولی میتونی مردونه هم کار کنی))
و در اخر قرار بین علاقه و کار یکیش رو انتخاب کنی قید علاقهات رو بزن..!
اینجا بود که استپ زدم و گفتم کات واسهی خود من درامد یه معیار مهمیه جوری که تا الان هرکاری تونستم کردم تا بتونم یه منبع در امدی داشته باشم. .
اینارو اومدم گفتم که هم یه نکتی بشه به شما هم اگه شما نکته یا چیزی درمورد داشنگاه فرهنگیان و این موضوع داشتید بهم بگید
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@فارغ-التحصیلان-آلاء
️
Miss Ataee فقط لطفا فرهنگیان رو فقط به خاطر درآمد و آسایشش نرید، حواستون باشه که سالهای سال قراره بچه ها رو تربیت کنید وباهاشون سر و کله بزنید و واقعا اگر حوصلشو ندارید یا توی خودتون نمیبینید سمتش نرید چون همه چیز پول نیست!! به این هم خوبه فکر کنید که 30 سال زندگیتون این انتخاب مشخص میکنه و اگر علاقه ای به این کار نداشته باشید هم خودتون خسته میشید هم یه سری دانش آموز بی گناه رو اذیت میکنید! خیلی رک و پوست کنده برای اینکه صرفا از روی درآمد تصمیم نگیریم!
-
motahare kameli
این شخص هم که اومده این تاپیک رو استارت زده دقیقا نمیشه گفت هدفش چیه؟! شاید مافیای کنکوره میخواد به بچه های ریاضی هم رویا و مهمتر پکیج بفروشه، شاید هم میخواد ایران از صنعت و فناوری و پیشرفت عقب بیفته! اگه هم واقعا قضیه رو نمیدونه اومده یه چی نوشته که من بهش همینجا همه واقعیت رو توضیح دادم دیگه تصمیم با خودشه 10 سال دیگه همه چی رو خودش میفهمه... البته دروغش معلومه کاملا چون 27 سال پیش مهندسی مثل الان پزشکی قدیس شده بود و هرکسی نمیتونست بره مهندسی! همه سعی میکردن برن مهندسی و هیچکس برای پزشکی و معلمی اینا پر و بال نمیزد بعد مادر دبیر ایشون باید از خداشم بوده دخترش بره مهندسی بعد اومده اینجا برای من یه عالمه داستان سرایی کرده!
من هم بیکار نیستم این همه میشینم اینجا برای شما مینویسم بلکه خودمو مسئولیت پذیر میبینم که آینده هموطنانم و مهمتر آینده کشورم به خاطر یه تاپیک دروغ و برنامه ریزی شده یا نهایتا از سر ندانستن خراب نشه...
و در آخر یادتون نره همه رتبه برترها ار رتیه 1 گرفته تا 1000، نود و نه درصدشون میرن مهندسی و نمیرن فرهنگیان