زبان فارسی
-
بچه ها یکی لطف کنه بگه
حروف صامت کدومان
حروف مصوت کدومان مصوت بلند و مصوت کوتاه -
حروف مصوت 2 نوع هستن یکی صامت کوتاه یکی صامت بلند مصوت کوتاه حرکه ها هستن و کسره و فتحه و ضمه مصوت بلند ا. ای .او
صامت ها هم حروف الفبا هستن من زبان فارسی رو اینجا توضیحشون دادم -
-
مصوت بلند آ او ای مصوت کوتاه /-َ/، /-ِ/، /-ُ
هرچی موند میشه صامت
-
حروف مصوت 2 نوع هستن یکی صامت کوتاه یکی صامت بلند مصوت کوتاه حرکه ها هستن و کسره و فتحه و ضمه مصوت بلند ا. ای .او
صامت ها هم حروف الفبا هستن من زبان فارسی رو اینجا توضیحشون دادم22ستاره در زبان فارسی گفته است:
صامت ها هم حروف الفبا هستن من زبان فارسی رو اینجا توضیحشون دادمسلام فک کنم اشتباه نوشتی یا اینکه اشتباه تایپی داشتی
در واقع درستش اینه
همه حروف صامت اند ب جز مصوت ها
مصوت ها عبارت اند از (ا-و-ی) که مصوت های بلند ن
و فتحه کسره ضمه که میشن مصوت کوتاه -
22ستاره در زبان فارسی گفته است:
صامت ها هم حروف الفبا هستن من زبان فارسی رو اینجا توضیحشون دادمسلام فک کنم اشتباه نوشتی یا اینکه اشتباه تایپی داشتی
در واقع درستش اینه
و فتحه کسره ضمه که میشن مصوت کوتاهalirezamoradi1 در زبان فارسی گفته است:
22ستاره در زبان فارسی گفته است:
در واقع درستش اینه
و فتحه کسره ضمه که میشن مصوت کوتاهاره اشتباه تایپی بوده
-
آ......أ...إ.....اینا مصوت کوتاه هستن یا بلند یا صامت
-
آ......أ...إ.....اینا مصوت کوتاه هستن یا بلند یا صامت
loveyoueshghy
اینا که اگه ابتدا بیان نقش همزه +مصوت دارن.
وسط کلمه هم بیان همون فتحه کسره ضمه هستن که میشن مصوت کوتاه