آتیش گرفتم :/ 

-
سلام امروز سر چرت و پرت و بحث با ملت خیلی خیلی کم درس خوندم رسیدم به انتهای روز و ناراحت
بهم بر خورد به عنوان تنبیه فردا گوشیم کلا داخل بازداشتگاه میره و یک عدد قاشق فلفل ولی مشکل اینجاست جو گیر شدم یه عاشق پر پر فلفل سیاه خوردم یه عالمه آب خوردم ولی هنوز تا تمام وجودم داره میسوزه.:0
بین این سوختن همش دارم با خودم میگم حقته تا تو باشی وقت تلف نکنی
یک هفته هم گوش کردن به هر موسیقی که دوست دارم ممنوع و یک هفته هم هر غذا یا نوشیدنی یا خوراکی خوردنش حرامه برام
ᕦ(ಠ_ಠ)ᕤ -
آتش نشانی
-
و اینکه از قدرت فتوسنتزت مارا به اوج دانش برسان
-
سلام.
نمیدونم این متنی که نوشتین تا چه حدی با منطق نوشته شده ولی این تنبیهی که دارین انجام میدین
از هیچ نظر درسا و تایید شده نیست :|شما مثل ی مادری رفتار میکنید که تو دهن بچه اش فلفل میریزه و بعد میگه دیگ حرف بد نزن
بچه حرف گوش میده؟
نه
این جور مادرا بچه های بی ادب تری به مراتب تحویل جامعه میدنحالا این که شما هم این خشونت رو از خودتون نمایش میدین
اونم علیه خودتون
عملا ی نوع خودزنیهکسی با فتوسنتز کردن و ممنوع کردن نیاز هاش
به عرش الهی نرسیده
فقط یهو کم میارین و دچار دپرسی شدید میشینپس سعی کنید ی مسیر بهتر برای تنبیه خودتون پیدا کنید که روحیه و روانتون آسیب نبینه :))
-
سلام امروز سر چرت و پرت و بحث با ملت خیلی خیلی کم درس خوندم رسیدم به انتهای روز و ناراحت
بهم بر خورد به عنوان تنبیه فردا گوشیم کلا داخل بازداشتگاه میره و یک عدد قاشق فلفل ولی مشکل اینجاست جو گیر شدم یه عاشق پر پر فلفل سیاه خوردم یه عالمه آب خوردم ولی هنوز تا تمام وجودم داره میسوزه.:0
یک هفته هم گوش کردن به هر موسیقی که دوست دارم ممنوع و یک هفته هم هر غذا یا نوشیدنی یا خوراکی خوردنش حرامه برام
ᕦ(ಠ_ಠ)ᕤ -
سلام
برای سوختنت نون بخور
بعدشم میگن تنبیه که نمی گن خودکشی
مثلا همون یه روز محرومیت از گوشی و یه هفته گوش ندادن موسیقی شاید کافی باشهالبته احتمالا الان گوشیت تو حبسه و نمی تونی این پیام رو بخونی
-
ᕦ(ಠ_ಠ)ᕤ@محمد-مهدی-کاووسی چه خبره؟؟؟
فقط یه روز درس نخوندی دنیا که به آخر نرسیده -
حس میکنم خیلی جو گیر شدی ولی بازم موفق باشی
واقعا نمیدونم ماجرای تنبیه چیه الکی بزرگش میکنین همین که ناراحت شدی که چرا درس نخوندم خودش خیلیه و کارت رو راه میندازه -
ᕦ(ಠ_ಠ)ᕤ@محمد-مهدی-کاووسی
نیازی ب تنبیه و این کارا نیست واقعا
جاش اشتباهتو بپذیر ک زیادی وقت تلف کردی
و مشکلتو حل کن، مثلا آپ های بیخود رو حذف کن و بعد از اجرای برنامت با گوشی کار کن -
برادر اخوی چی بگم بهتون اسمون که به زمین نیومده
نکشید خودتونو
تنبیه حد و اندازه داره -
سلام.
نمیدونم این متنی که نوشتین تا چه حدی با منطق نوشته شده ولی این تنبیهی که دارین انجام میدین
از هیچ نظر درسا و تایید شده نیست :|شما مثل ی مادری رفتار میکنید که تو دهن بچه اش فلفل میریزه و بعد میگه دیگ حرف بد نزن
بچه حرف گوش میده؟
نه
این جور مادرا بچه های بی ادب تری به مراتب تحویل جامعه میدنحالا این که شما هم این خشونت رو از خودتون نمایش میدین
اونم علیه خودتون
عملا ی نوع خودزنیهکسی با فتوسنتز کردن و ممنوع کردن نیاز هاش
به عرش الهی نرسیده
فقط یهو کم میارین و دچار دپرسی شدید میشینپس سعی کنید ی مسیر بهتر برای تنبیه خودتون پیدا کنید که روحیه و روانتون آسیب نبینه :))
-
خودت رو درگیر موضوعات حاشیه ای نکن بعدشم با خودت این کار نکن بزار زنده بمونی =:-//// این جوری پیش بری ب کنکور نمییرسی هااا÷_!!!!
Patima Moinaldini خوشبختانه زنده ام
فلفل تنبیه بدی نیست اتفاقا ، یسریا کلا چیزای تند رو دوست دارن ولی بنظرم تنبیه خوب و مناسبیه، -
سلام
برای سوختنت نون بخور
بعدشم میگن تنبیه که نمی گن خودکشی
مثلا همون یه روز محرومیت از گوشی و یه هفته گوش ندادن موسیقی شاید کافی باشهالبته احتمالا الان گوشیت تو حبسه و نمی تونی این پیام رو بخونی
-
ᕦ(ಠ_ಠ)ᕤ -
@محمد-مهدی-کاووسی اگه من با هر اشتباهم فلفل میخوردم احتمالا الان شعله ور بودم
بیخیال بابا انقد سخت نگیر حالا خودتو تنبیه بکن ولی فلفل دیگه زیادیهمثلا دو سه روز خودتو از گوشی محروم کن فقط
-
@mahdi-najafi-2 ریاضی۱۴۰۲ ای ؟!
من ۱۴۰۳ ام
نصیحتی چیزی برام داری ؟ اگه یک سال برمیگشتی عقب چکار میکردی و چکار نمیکردی ؟ در کل...@محمد-مهدی-کاووسی
ببین خلاصه بهت بگم،دروس پایت رو قوی کن،برو از صفر تا صد های آلا تا میتونی استفاده کن و نکته برداری کن،تا دوازدهمی شدنت یه سال فرصت داری دیگه،از این فرصت استفاده کن واقعا.
با پایه خوب بیای دوازدهم کار خودتو پنجاه درصد سبک تر کردی.مخصوصا تو درس ریاضی -
@mahdi-najafi-2 ریاضی۱۴۰۲ ای ؟!
من ۱۴۰۳ ام
نصیحتی چیزی برام داری ؟ اگه یک سال برمیگشتی عقب چکار میکردی و چکار نمیکردی ؟ در کل...@محمد-مهدی-کاووسی زیاد خودتو فقط اذیت نکن که اومدی دوازدهم از درس زده شی همین