کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲
-
Michael Vey
وای خدای من۴۶ کشوری خیلییه ها !!
پرستو بابایی اره.. برا همین تصمیم گرفتم فعلا هدفمو بزارم رو رتبه کشوری زیر 200
البت جامع اماری فوقش 13 هزار نفره هاا -
@ببرزخمی
نمیدونم این حرف که میگم چقدر رو شما تأثیر میزاره امیدوارم درک کنید فقط میخوام کمک کنم
ما یه فامیلی داشتیم که سه سال بود پشت کنکور بود و رتبش پایین تر ۲۰هزار نمی اومد کلا بیچاره آنقدر وضعش خراب بود
سال قبل بود خبر اومد این بنده خدا داروسازی تبریز قبول شده همهمون شکه شدیم اصلا مگه میشد باور کن ترازش از ۴۸۰۰ بالاتر نمیرفت
یارو رتبه ۱۹۰۰ آورد میتونست پزشکی هم بخونه ولی دارو رو ترجیح داد وقتی بهش زنگ زدیم پرسیدیم چطوری آنقدر پیشرفت کردی گفت دیگه قلم چی ندادم !
بعضی ها وقتی سال آخر دیگه ترازشون پیشرفت نمیکنه افتضاح کم میارن و تسلیم میشن و دیگه ادامه نمیدن اینم همینجوری بود دقیقا مثل داداش من که اواخر چون ترازش پیشرفت نکرد افسرده شد ... کم آورده بود هر دفعه که ترازش افت میکرد دیگه ادامه نمیداد تا اینکه دیگه قلم چی رو کنار گذاشته بود خودش تنهایی برای خودش برنامه میریخته و با پیوستگی درس میخونده اینا رو گفتم که بدونین قلم چی همه چیز نیست باور کنید همه چی وابسته به پیوستگی و یکنواخت خوندنه اگه احساس میکنید با قلم چی پیشرفت نمیکنید بزاریدش کنار و خودتون بخونیدD Oo به نظرم بستگی داره با چه هدفی آزمون بدین، من قلمچی رو به خاطر حضوری بودنش انتخاب کردم وگرنه مشخصه که سطح سوالاتش بالاتر از کنکوره، مثلا کسی که تو مدیریت زمان مشکل داره باید آنقدر آزمون بده تا بتونه مدیریت کنه و مثلا مشاور من ترجیح داد به صورت حضوری تجربش کنم، وگرنه باید حتما تو خونه موقع درس خوندن سوالات کنکور و آزمون های دیگه رو هم کار کنیم که با آمادگی کامل باشیم، رتبه و تراز آزمون های آزمایشی مهمن اما نه اونقدر که آدم بخواد بیش از حد بهش بها بده، بیشتر این مهمه که متوجه بشی اون درسه رو خوب و عمیق یاد گرفتی یا نه.
-
پرستو بابایی اره.. برا همین تصمیم گرفتم فعلا هدفمو بزارم رو رتبه کشوری زیر 200
البت جامع اماری فوقش 13 هزار نفره هااMichael Vey
انشاءالله که همیشه موفق باشید و بتونید به رتبه دلخواهتون برسید -
Michael Vey
انشاءالله که همیشه موفق باشید و بتونید به رتبه دلخواهتون برسیدپرستو بابایی ممنونممم تو هم گیشنگگ
-
@سینا-بیات امروز که رفته بودم مدرسه یکم امید گرفتم و فهمیدم اوضاعم بد نیست، امروز معلم ریاضیمون چند تا از بچه ها رو برد پای تخته و همشون درس دهم رو که بلد نبودن هیچ ابتدایی رو هم بلد نبودن! یکیشون که عجوبه بود، میگفت 1 منهای 2 چهارم، برابر است با منفی 6 چهارم
، حالا خوبه مدرسه ما خاص هست و بچه ها با آزمون اومدن مدرسه!(شهر قم، مدرسه ماندگار صدوق، امسال توی قم آزمون ورودی نمونه دولتی ها و ماندگار ها یکی بود، و برای قبولی توی ماندگار ها باید امتیاز بالاتری میاوردی نسبت به نمونه دولتی و از نظر رتبه ها در کنکور، بهترین مدارس قم به ترتیب تیزهوشان قدوسی، تیزهوشان شهریاری و ماندگار صدوق(مدرسه من) هستن، امروز واقعا فهمیدم که مجازی بودن چه ضربه ای به پایه بچه ها زده...) معلم ریاضی مون گفت اگه اینجا اینجوریه، دیگه توی مدارس عادی چه خبره
-
@سینا-بیات امروز که رفته بودم مدرسه یکم امید گرفتم و فهمیدم اوضاعم بد نیست، امروز معلم ریاضیمون چند تا از بچه ها رو برد پای تخته و همشون درس دهم رو که بلد نبودن هیچ ابتدایی رو هم بلد نبودن! یکیشون که عجوبه بود، میگفت 1 منهای 2 چهارم، برابر است با منفی 6 چهارم
، حالا خوبه مدرسه ما خاص هست و بچه ها با آزمون اومدن مدرسه!(شهر قم، مدرسه ماندگار صدوق، امسال توی قم آزمون ورودی نمونه دولتی ها و ماندگار ها یکی بود، و برای قبولی توی ماندگار ها باید امتیاز بالاتری میاوردی نسبت به نمونه دولتی و از نظر رتبه ها در کنکور، بهترین مدارس قم به ترتیب تیزهوشان قدوسی، تیزهوشان شهریاری و ماندگار صدوق(مدرسه من) هستن، امروز واقعا فهمیدم که مجازی بودن چه ضربه ای به پایه بچه ها زده...) معلم ریاضی مون گفت اگه اینجا اینجوریه، دیگه توی مدارس عادی چه خبره
-
-
@سینا-بیات
یکی که عجوبه بود، میگفت 0 منهای رادیکال 2 برابر 0 هست، معلم ریاضی خندید و گفت اونوقت چرا؟ گفت چون صفر چیزی نداره که ازش کم بشه -
-
@سینا-بیات
جالب بود ولی نزار غرور جلوی پیشرفت رو بگیره
موفق باشی -
@سینا-بیات
یکی که عجوبه بود، میگفت 0 منهای رادیکال 2 برابر 0 هست، معلم ریاضی خندید و گفت اونوقت چرا؟ گفت چون صفر چیزی نداره که ازش کم بشه@سینا-بیات
راس میگفت -
گند زدم یوووهوووو
ترازم 7747 تراز برترا 8901
هعععععیMichael Vey این صفحه رو از کجا میبینید؟؟؟
-
Michael Vey این صفحه رو از کجا میبینید؟؟؟
@دختر-بهار تو قسمت وضعیت کلی
-
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی () داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا -
@Fargol-Sh وای من سال ها بود دوست داشتم یه همچین چیزی به وجود بیاد. گروه های تلگرام هم تشکیل میدادم که بچه ها کارنامه هاشونو بفرستن ولی هیچکی همکاری نمیکرد. خیلی خوبه که این تاپیکو تشکیل دادی🥰
@m-sina خوشحال میشیم کنارمون باشید 🥰
-
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی () داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا -
@m-sina سعی این آزمون بعدی هر درس رو فقط ۱۰ درصد بکشی بالاتر
-
D Oo به نظرم بستگی داره با چه هدفی آزمون بدین، من قلمچی رو به خاطر حضوری بودنش انتخاب کردم وگرنه مشخصه که سطح سوالاتش بالاتر از کنکوره، مثلا کسی که تو مدیریت زمان مشکل داره باید آنقدر آزمون بده تا بتونه مدیریت کنه و مثلا مشاور من ترجیح داد به صورت حضوری تجربش کنم، وگرنه باید حتما تو خونه موقع درس خوندن سوالات کنکور و آزمون های دیگه رو هم کار کنیم که با آمادگی کامل باشیم، رتبه و تراز آزمون های آزمایشی مهمن اما نه اونقدر که آدم بخواد بیش از حد بهش بها بده، بیشتر این مهمه که متوجه بشی اون درسه رو خوب و عمیق یاد گرفتی یا نه.
مهسا استوار منم دوست دارم آزمون های دیگه رو کار کنم ولی راضی نیستن
-
@دختر-بهار تو قسمت وضعیت کلی
Michael Vey نمیاره برام کلا همچین چیزی رو
وضعیت کلی یعنی -
کارنامه آزمون ۲۰ آبان
پ.ن: این دفعه هم بخاطر امتحانات مدرسه و هم بخاطر اینکه ۲ روز مریض بودم خیلی خوب نبودم. ولی آزمون قبلی یعنی ۶ آبان رو ۶۰۰۰ زدم