ترمیم معدل برای پشت کنکوری ها!
-
Robabe Rezaie اگه معدلتون پایینه بهتر بکنید
با مدرسه هماهنگ کنید
سه تا زمان داره یکی شهریور بود یکی دی یکی هم خرداد
و فکر کنم برای هر درس که بخوای ترمیم کنی 25000 تومن میگیرنMohammad Lotfi 0 میتونیم مثلا یکیشو دی بریم یکیشو خرداد؟
-
@mahshid-avajian البته به نظرم برای خرداد ترمیم بشه بهتره چون دیگه شاید تا اون موقع تکلیف کنکور مشخص شه
سعید علوی پس میزاریم برا اون موقع ماهم
-
Mohammad Lotfi 0 میتونیم مثلا یکیشو دی بریم یکیشو خرداد؟
Robabe Rezaie بله به گفته خودشون که میشه اما بعضی بچه ها رفته بودن از آموزش پرورش منطقه شون پرسیده بودن گفته بودن نه فقط یک نوبت
-
سلام بچه ها خوبین ؟
یه سوال داشتم درمورد ترمیم معدل. آیا برای همه لازمه ترمیم معدل ؟ و تاثیر معدل روی کنکور ۱۴۰۲ چقدره و فقط مثبته؟ یا منفی هم هست؟
اگر ممکنه راهنماییم کنید:))Robabe Rezaie
#خبر_روز
داوطلبان فقط یک بار میتوانند برای ترمیم نمره اقدام کنند!
خبرگزاری صداوسیما، ۲۵ مرداد ۱۴۰۱
زارعی، رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش با حضور در برنامه فرامتن شبکه افق گفت:
همه دانش آموزان در حال تحصیل و کسانی که از سال ۸۴ به بعد دیپلم گرفته اند، میتوانند درخواست ترمیم معدل دهند. ولی نظام قدیمیها نیاز به رای کمیسیون خاص شورای عالی آموزش و پرورش دارند. اما دانش آموزان نظام آموزشی جدید (۶.۳.۳) میتوانند با مراجعه به مدارس بزرگسالان، نسبت به درخواست ترمیم نمره از یک درس تا تمامی دروس در منطقه محل تحصیل خود یا به صورت مهمان در مناطق دیگر، اقدام کنند و در نوبتهای خرداد، شهریور و دی از یک درس تا تمام دروس را امتحان دهند.
داوطلبان فقط یک بار میتوانند برای ترمیم معدل خود اقدام کنند مثلا دو درس را در خرداد، سه درس در شهریور، و بقیه را در دی امتحان دهند یا اینکه در یک نوبت تمام دروس را امتحان دهد تا نمرات در سوابق تحصیلی داوطلب اعمال و به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال شود
-
و اینکه مدارس دبیرستان مسئول برگزاری امتحانات ترمیم معدل نیستن باید برین مدارس بزرگسالان شهرتون چون اونجا برگزار میشه
ثبت نامش هم فک کنم از یک ماه قبل شروع میشه
اما بهتره جزئیات رو از خود آموزش و پرورش منطقه تون بپرسین چون اخبار ضد و نقیض در این باره زیاد هست -
@mahshid-avajian البته به نظرم برای خرداد ترمیم بشه بهتره چون دیگه شاید تا اون موقع تکلیف کنکور مشخص شه
سعید علوی تا جایی ک میدونم دی اسونتره تا خرداد
بعد اینکه خب من به شخصه باید ۵/۶ تا درسو ترمیم کنم
از بدبختی همه تو رنج ۱۷-۱۸هن ب جز سلامت و هویتبا این جوی که افتاده همه درسا باید بالای ۱۹ باشه مجبورم به جز دو سه تا درس بقیرو ترمیم کنم .که اینجوری همش بمونه برا خرداد سنگین میشه.پارسال ب ما گفتن نهاییو بیخیال شید نخونید این شد نتیجش امسال باید انقد عذاب بکشیم.
-
Robabe Rezaie
#خبر_روز
داوطلبان فقط یک بار میتوانند برای ترمیم نمره اقدام کنند!
خبرگزاری صداوسیما، ۲۵ مرداد ۱۴۰۱
زارعی، رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش با حضور در برنامه فرامتن شبکه افق گفت:
همه دانش آموزان در حال تحصیل و کسانی که از سال ۸۴ به بعد دیپلم گرفته اند، میتوانند درخواست ترمیم معدل دهند. ولی نظام قدیمیها نیاز به رای کمیسیون خاص شورای عالی آموزش و پرورش دارند. اما دانش آموزان نظام آموزشی جدید (۶.۳.۳) میتوانند با مراجعه به مدارس بزرگسالان، نسبت به درخواست ترمیم نمره از یک درس تا تمامی دروس در منطقه محل تحصیل خود یا به صورت مهمان در مناطق دیگر، اقدام کنند و در نوبتهای خرداد، شهریور و دی از یک درس تا تمام دروس را امتحان دهند.
داوطلبان فقط یک بار میتوانند برای ترمیم معدل خود اقدام کنند مثلا دو درس را در خرداد، سه درس در شهریور، و بقیه را در دی امتحان دهند یا اینکه در یک نوبت تمام دروس را امتحان دهد تا نمرات در سوابق تحصیلی داوطلب اعمال و به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال شود
M Abbassi ممنون که فرستادید اینو
-
و اینکه مدارس دبیرستان مسئول برگزاری امتحانات ترمیم معدل نیستن باید برین مدارس بزرگسالان شهرتون چون اونجا برگزار میشه
ثبت نامش هم فک کنم از یک ماه قبل شروع میشه
اما بهتره جزئیات رو از خود آموزش و پرورش منطقه تون بپرسین چون اخبار ضد و نقیض در این باره زیاد هستM Abbassi چرا انقدر سخت کردن همه چیو
خدا کنه معدل رو بیخیال شن
-
سعید علوی تا جایی ک میدونم دی اسونتره تا خرداد
بعد اینکه خب من به شخصه باید ۵/۶ تا درسو ترمیم کنم
از بدبختی همه تو رنج ۱۷-۱۸هن ب جز سلامت و هویتبا این جوی که افتاده همه درسا باید بالای ۱۹ باشه مجبورم به جز دو سه تا درس بقیرو ترمیم کنم .که اینجوری همش بمونه برا خرداد سنگین میشه.پارسال ب ما گفتن نهاییو بیخیال شید نخونید این شد نتیجش امسال باید انقد عذاب بکشیم.
@mahshid-avajian خدا ازشون نگذره به ماهم همینو گفتن، منم سلامت و هویتم رو بد دادم. اینطور باشه که بالای نوزده بشن درسا ، منم باید همون تعداد درس رو امتحان بدم از دوباره
-
M Abbassi ممنون که فرستادید اینو
Robabe Rezaie خواهش میکنم
-
M Abbassi چرا انقدر سخت کردن همه چیو
خدا کنه معدل رو بیخیال شن
Robabe Rezaie بله کلا این طرح خیلی به ضرر بچه هاست امیدوارم لغو بشه
-
Robabe Rezaie بله کلا این طرح خیلی به ضرر بچه هاست امیدوارم لغو بشه
-
اینم ضریب دروس برای ترمیم معدل...همین طور که میبینید ضریب دروس عمومی به خصوص ادبیات از همه بیشتره پس برای اینکه معدل تون بره بالا باید ادبیات رو خیلی خوب بدین -
@mahshid-avajian ادبیات منظورمه
-
@mahshid-avajian ببینید چون توی کل کشور یه عالمه معدل ۲۰ داریم پس توی ترمیم معدل باید سعی کنیم هر درسی رو نهایت ۱۹/۵ یا ۲۰ بشیم چون اگه کم تر بشیم از چند هزار نفر عقب میفتیم مثلا سال ۹۸ یادمه سازمان سنجش اعلام کرد ۲۰ هزار تا معدل ۲۰ نهایی در کشور داریم!
حالا دروسی که ضریب بالاتری دارند بیشتر اهمیت دارند چون اگه ۲۰ بشین تراز تون بالا میره -
@mahshid-avajian ببینید چون توی کل کشور یه عالمه معدل ۲۰ داریم پس توی ترمیم معدل باید سعی کنیم هر درسی رو نهایت ۱۹/۵ یا ۲۰ بشیم چون اگه کم تر بشیم از چند هزار نفر عقب میفتیم مثلا سال ۹۸ یادمه سازمان سنجش اعلام کرد ۲۰ هزار تا معدل ۲۰ نهایی در کشور داریم!
حالا دروسی که ضریب بالاتری دارند بیشتر اهمیت دارند چون اگه ۲۰ بشین تراز تون بالا میره -
M Abbassi خیلی ممنون
مثلا با این طرحشون میخواستن استرسو کم کنن
حالا دانش اموز باید ی استرس مضاعفم بکشه که مبادا نیم نمره کم بیاره