فصل 3 زیست پیش دانشگاهی
-
rnaهای اولیه کره زمین ......بعضی از rna های امروزی،.....داشتند.
*1) همانند_ توانایی تشکیل پیوند پپتیدی
2)همانند-توانایی خود همانند سازی
3)برخلاف_توانایی تشکیل پیوند پپتیدی
4)برخلاف_ در ساختمان خود قند -
@Ata1214 ممنونم
-
پروکاریوت فتوسنتز کننده قبل از پروکاریوت هوازی به وجود اومده؟
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل -
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دلRAHIL_28 در فصل 3 زیست پیش دانشگاهی گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل@zahra-m1999 زهرا این درسته؟؟/
-
RAHIL_28 در فصل 3 زیست پیش دانشگاهی گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل@zahra-m1999 زهرا این درسته؟؟/
-
@zahra-m1999 هرچقدر با خودم مرور میکنم اصلا نمیتونم هضمش کنم چرا!!
-
RAHIL_28 اول اکسیژن تو جو نبود پروکاریوت هوازی نیاز به اکسیژن داره واسه تنفس سلولیش پس اول فتو سنتز کننده به وجود میاد با فتوسنتز اکسیژن تولید می کنه اکسیژن تو جو انباشته میشه تا به مقدار کافی برسه بعد پروکاریوت هوازی ایجاد میشه ...😇 ببخشید گلی دیر دیدم پیامت واسه همین دیر جواب دادم شرمنده😳
-
RAHIL_28 اول اکسیژن تو جو نبود پروکاریوت هوازی نیاز به اکسیژن داره واسه تنفس سلولیش پس اول فتو سنتز کننده به وجود میاد با فتوسنتز اکسیژن تولید می کنه اکسیژن تو جو انباشته میشه تا به مقدار کافی برسه بعد پروکاریوت هوازی ایجاد میشه ...😇 ببخشید گلی دیر دیدم پیامت واسه همین دیر جواب دادم شرمنده😳
@zahra-m1999 در فصل 3 زیست پیش دانشگاهی گفته است:
مــــرسی مهربونم دشمنت شرمنده
-
RAHIL_28 فصل چغری باید هم بفهمیش وهم دکش کنی اگه شد شب یه خلاصه جمع وجور داره خیلی سبز که چند سال پیش چه تفاقی افتاده وبه صورت سال جلو میاد واتفاقا رو میگه سعی میکنم بزارم برات
@zahra-m199 :heart: :heart:
-
@zahra-m1999 :heart: