IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
سوال از زیست
-
گفته شده که علت زردی یا یرقان جذب مواد رنگی صفرا به خون هستش علت ها ودلایل دیگه هم داشت من یه جا خونده بودم کسی میدونه ؟
و یه سوال دیگم هم اینه که ترشحات غده های روده باریک چیا هستن ؟
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ادمین
@دانش-آموزان-آلاء -
خودمم دارم دنبال جوابش میگردم واگه کسی میدونه لطف میکنه اگه بگه ممنونش میشم
-
tamom در سوال از زیست گفته است:
ورود مواد رنگی صفراس بخون ک ممکنه علت هاش مختلف باشه(ممکنه در اثر مالاریا،سنگ صفرا،بیماری های کبدی و....)
ترشحات؛موسین،موکوز،مایع نمکی،لیزوزیم و..
ممنمونم خودمم به جوابش رسیدم مرسی از لطفتون کمک بزرگی کردید
-
جوابش اینا میشن به طور دقی میگم شاید سوالا شما هم باشه
1-سنگ کیسه صفرا وبسته شدن مجاری صفراوی در اثر رسوب کلسترول
2-انمی (بیماری ها خونی) مثل تالاسمی و کم خونی داسی شکل
3-بیماری ها کبدی هپاتیت و انواع اون
جواب سوال دومیم هم به طور دقبق این میشه سه مورده
1- انزیم هایی که از لوالمعده نیومدن
2-مایع نمکی بدون انزیم که حرکات مواد تو روده رو اسون میکنه
سومیش هم موکوزه
خوشم میاد خودم سوال میپرسم خودمم میگردم اخر به جواب هم میرسم -
اره میتونید به ممکن های بالا ک سبب یرقان میشن،بعضی از اختلالات طحال هم بهش اضافه کنید(طحال و کبد تصفیه خون،گلبول های پیر داشتند و.....ص81،دخیل در رنگهای صفراوی و..)
انزیم های ک از پانکرانس نیامدن رو نوشتین،تقریبا درست نیست،چون بیشترشان(بجز لیزوزیم)یا در واقع همه ی انزیم های گوارشی موجود در روده ک از پانکرانس و قسمت های بالایی نیامدن،توسط غدد روده آزاد میشن(ترشح نمیشن،صورت سوال شما ترشح شده ها رو خواستید)
و موکوز درسته اما موسین هم ترشح داریم(غده های ترشح کننده موسین در سراسر لوله ی گوارش ...ص58
آبگیری ممکنه در داخل یا خارج از سلول باشه)و البته همه ی اینایی ک گفتین ترشح به حفره ی گوارشی بود،اندام بزرگی مثل روده ترشحاتی ب داخل خون هم داره -
اره میتونید به ممکن های بالا ک سبب یرقان میشن،بعضی از اختلالات طحال هم بهش اضافه کنید(طحال و کبد تصفیه خون،گلبول های پیر داشتند و.....ص81،دخیل در رنگهای صفراوی و..)
انزیم های ک از پانکرانس نیامدن رو نوشتین،تقریبا درست نیست،چون بیشترشان(بجز لیزوزیم)یا در واقع همه ی انزیم های گوارشی موجود در روده ک از پانکرانس و قسمت های بالایی نیامدن،توسط غدد روده آزاد میشن(ترشح نمیشن،صورت سوال شما ترشح شده ها رو خواستید)
و موکوز درسته اما موسین هم ترشح داریم(غده های ترشح کننده موسین در سراسر لوله ی گوارش ...ص58
آبگیری ممکنه در داخل یا خارج از سلول باشه)و البته همه ی اینایی ک گفتین ترشح به حفره ی گوارشی بود،اندام بزرگی مثل روده ترشحاتی ب داخل خون هم دارهtamom در سوال از زیست گفته است:
آبگیری ممکنه در داخل یا خارج از سلول باشه)و البته همه ی اینایی ک گفتین ترشح به حفره ی گوارشی بود،اندام بزرگی مثل روده ترشحاتی ب داخل خون هم دارهمن این هارو از خودم نگفتم که همین الان از دبیرم پرسیدم پس نمیتونم بگم اشتباهه یا درست ممنون از راهنماییتون
-
بعله،پشت کنکوریم
به هرحال چیزای ک گفتم از کتابه
منم نمیگم چیزایی که گفتین اشتباهه ولی چیزایی هم که نوشتم هم مطمئنن درسته
-
درود
طبق کتاب ورود رنگای صفرا به خون که در نهایت باعث یرقان میشه بر اثر سنگ صفرا، بیماریای خونی و کبدی ممکنه باشه!
درمورد سوال دوم هم که همه لوله ی گوارش موسین ترشح میکنه موکوز نه! و یه مایع نمکی هم میریزن بیرون! اون انزیمای ازادشده از سلولای مردش هم فک نکنم از این دسته باشن -
@dr-bernosi در سوال از زیست گفته است:
درود
طبق کتاب ورود رنگای صفرا به خون که در نهایت باعث یرقان میشه بر اثر سنگ صفرا، بیماریای خونی و کبدی ممکنه باشه!
درمورد سوال دوم هم که همه لوله ی گوارش موسین ترشح میکنه موکوز نه! و یه مایع نمکی هم میریزن بیرون! اون انزیمای ازادشده از سلولای مردش هم فک نکنم از این دسته باشنممنونم از کمکتون
-
سوال133زیست 95قلمچی : تحلیلگر این سوال گفته ساختن برا اتوتروف هاست و هتروتروف مصرف کننده هست. در صورت سوال گفته جانداران تک سلولی که همون هتروتروف بی هوازی میشن. پس گزینه3 که اخرش میگه میساختند چرا جواب ما شد؟!! . اصن تو متن کتابم به چنین چیزی نمیرسیم!! من مشکلم همین درستی گزینه3 هست! میشه این تست غلط باشه!؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @Ata1214
-
reza213 در سوال از زیست گفته است:
سوال133زیست 95قلمچی : تحلیلگر این سوال گفته ساختن برا اتوتروف هاست و هتروتروف مصرف کننده هست. در صورت سوال گفته جانداران تک سلولی که همون هتروتروف بی هوازی میشن. پس گزینه3 که اخرش میگه میساختند چرا جواب ما شد؟!! . اصن تو متن کتابم به چنین چیزی نمیرسیم!! من مشکلم همین درستی گزینه3 هست! میشه این تست غلط باشه!؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @Ata1214
من پیش نخوندم ولی گزینه 3 درسته دیگه! اولی که که برای اتوتروفاس دومی هم هوازیه سومی خودشه اخری هم درمورد سیانوباکتریاس!
-
سلام. یادمه منم درگیر این سوال شدم. مال کنکور خارج95 هس.
طبق کتاب و البته توضیح آیکیو، اینا هتروتروف و بی هوازی بودن که انرژی مورد نیاز خودشونو از طریق مواد آلی به دست میارن. اینا مولکولای مورد نیاز خودشونو میسازن. نه اینکه از موادغیرآلی مواد آلی بسازن.
مثلا ما گلوگز رو به گلیکوژن تبدیل میکنیم.
اونا هم یه همچین حالتیه احتمالا -
تو کنکور 95 بود فک کنم نه 94! گفته شد که بافت پوششی ترشح داره! توی پانکراس بخش برون ریز بافت پوششیه که تو 95 هم اومد! باید نکاتشو هم یاد گرف از کنکور!
-
سوال133زیست 95قلمچی : تحلیلگر این سوال گفته ساختن برا اتوتروف هاست و هتروتروف مصرف کننده هست.
تقریبا همه ساخت رو دارن،اما،تفاوت در اینه ک از الی ساخته شه یا معدنی(البته استثناهایی هم هست،ک پیش2باهاشون اشنا میشین)
-
@dr-bernosi در سوال از زیست گفته است:
تو کنکور 95 بود فک کنم نه 94! گفته شد که بافت پوششی ترشح داره! توی پانکراس بخش برون ریز بافت پوششیه که تو 95 هم اومد! باید نکاتشو هم یاد گرف از کنکور!
به هرحال خارج از کتاب نیست و براحتی میشه از کتاب برداشت کرد