IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
سوال از زیست
-
Dr.Lila در سوال از زیست گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء همه مواد ت روده باریک جذب میشن؟؟همشون ب سیاهرگ (ب جز لیپید ها)میرن؟؟مواد از طریق چ طریقی از سلول های استوانه ای روده میگذرن و ب سیاهرگ و رگ لنفی میرن؟؟؟
اغلب در روده
همه ی الی هایی ک جذب شن یا مستقیم سیاهرگ یا غیرمستقیم(لنف)
انتشار ساده،کانال،پمپ،اندوسیتوز -
@ata1214 در سوال از زیست گفته است:
یوخ قارداش
دایناسور خزنده س
خزنده ها آبشش ندارن شش دارن
خزنده ی ابزی داریم(مثل بعضی لاکپشت ها)،یا حتی عموما ابزی(ص119 پیش)،و ممکنه جانوری ساکن خشکی باشه و شش نداشته باشه،یا ابزی باشه و ابشش نداشته باشه...ولی طبق کتاب دایناسور ابزی نیست
-
@ata1214 اره تحلیل کردم جواباشو گفتم پایین تر ممنونم که کمک کردید
-
ببخشید میشه ترتیب ساختار دیواره سلولی بگید بمن ؟؟؟
از داخل به خارج
میشه غشای پلاسمایی
بعددیواره ثانویه
بعددیواره نخستین
تیغه میانی
ینی خارجی ترینش میشه تیغه میانی
وداخلی ترینش غشای پلاسمایی؟؟
درسته اینی ک گفتم؟؟ -
parisa76911 در سوال از زیست گفته است:
ببخشید میشه ترتیب ساختار دیواره سلولی بگید بمن ؟؟؟
از داخل به خارج
میشه غشای پلاسمایی
بعددیواره ثانویه
بعددیواره نخستین
تیغه میانی
ینی خارجی ترینش میشه تیغه میانی
وداخلی ترینش غشای پلاسمایی؟؟
درسته اینی ک گفتم؟؟از داخل به خارچ به ترتیب دیواره دومین نخستین بعدش تیغه! بله درسته حرفتون