تست زدن
-
سلام دوستان
ببخشید من یه سوال داشتم من تغییر رشته دادم میخوام کنکور تجربی بدم آیا یک منبع مثل خیلی سبز تست بزنم کافیه
سطح متوسطی دارم
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
کنکوری ۱۴۰۲ -
آره سعی کنین تک منبعی باشین. چندمنبعی بودن فقط عذاب وجدانتونو زیاد می کنه و از ادامه کار منصرفتون می کنه. اگر دیدین هنوز به تست زدن نیاز دارین یا وقت اضافه دارین، آزمونای مختلف مثل گاج، قلم چی و... رو دانلود کنین و حل کنین. این طوری هم با نوع سوال دادن طراحای امسال آشنا میشین هم تسلطتتون خیلی بالا می ره هم تو آزمون و مدیریت زمان تسلط کافی پیدا می کنین. تا می تونین برای آزمون دادن وقت بذارین
-
آره سعی کنین تک منبعی باشین. چندمنبعی بودن فقط عذاب وجدانتونو زیاد می کنه و از ادامه کار منصرفتون می کنه. اگر دیدین هنوز به تست زدن نیاز دارین یا وقت اضافه دارین، آزمونای مختلف مثل گاج، قلم چی و... رو دانلود کنین و حل کنین. این طوری هم با نوع سوال دادن طراحای امسال آشنا میشین هم تسلطتتون خیلی بالا می ره هم تو آزمون و مدیریت زمان تسلط کافی پیدا می کنین. تا می تونین برای آزمون دادن وقت بذارین
Honey M خیلی ممنونم
ازمونارو میشه دانلود کرد 🤔 -
Honey M خیلی ممنونم
ازمونارو میشه دانلود کرد 🤔Foruzan Taheri خواهش می کنم. آره سرچ کنین همش میاد. منم همین کارو می کردم. حتی ویدیو های تحلیلشون هم سرچ کنین میاد همه جا پره
-
Foruzan Taheri خواهش می کنم. آره سرچ کنین همش میاد. منم همین کارو می کردم. حتی ویدیو های تحلیلشون هم سرچ کنین میاد همه جا پره
Honey M 🥰🥰🥰