sso آلا
-
بچه ها پست اصلی این تاپیک رو کامل مطالعه کنید
اگر اروری میده اسکرین از ارور بفرستین
اگر شما پسورد رو درست وارد کنید ارور برای پسورد دریافت نمی کنیدهمچنین می تونید از sign in with Google هم موقع اتصال اکانت ها استفاده کنید
این روش رو هم امتحان کنید
-
@M-an
هرچی میزنم اینو میارهGomnam_313 اوه!
-
سلام ، من با سایت میخوام وارد شم ، برام کد رو نمیفرسته ..
-
سلام به آلایی ها
برای ورود به اکانت آلاخونه تغییراتی داریم که همین چند روز آینده این تغییرات اتفاق میافته
- ورود فقط میشه با اکانت آلاء
- هنگام ورود شماره موبایل همیشه verify میشه
- بعد از اینکه وارد شدین از شما سوال میشه که آیا قبلا در آلاخونه اکانت داشتین؟ اگر بزنید بله، از شما می خواد یوزر و پسورد آلاخونه قدیمت رو وارد کنید
اکانت آلاء و آلاخونه شما یکی میشه و از دفعات بعدی برای ورود از اکانت آلاء استفاده می کنید.
اگه با اکانت گوگل ثبت نام کردین و تا حالا از sign in with Google استفاده می کردین، برای اکانتتون رمز ایجاد کنید به شکل زیر
- وارد پروفایلتون بشید
- ۳نقطه رو بزنید
- ویرایش رو بزنید
- تغییر کلمه عبور
%(#ff0000)[آپدیت:]
بچه ها آلاخونه دیروز آپدیت شد
از این به بعد برای عضویت و یا ورود به اکانت آلاخونه از اکانت آلاء استفاده میشهبا شماره موبایل و کدملی تون وارد میشید
کد به شما پیامک میشه
تایید رو بزنید
حالا برای شما یه اکانت ساخته میشه اگه قبلا در آلاخونه عضو بودین نگران نشید و ادامه مطلب رو بخونیدپیام زیر به شما نشون داده میشه
که بهتون میگه الان یه اکانت برای شما ساخته شد اگه قبلا اکانت داشتین روی این پیام بزنید (در تصویر هایلایت شده)
روی پیام که بزنید فرم لاگین قبلی رو میاره، شما نام کاربری و یا آدرس ایمیل رو میزنید
برای رمز عبور ، پسوردی که قبلا ایجاد کردین رو میزنیدحالا به اکانت قبلی تون دسترسی دارین و این اکانتی که جدید ساخته شده بود تبدیل میشه به اکانت قبلی
حالا اگه شما اون پیام رو ندیدین یا رد کردین
بیاین رو این لینک بزنید و با مشخصات اکانت قبلی لاگین کنیداگر ارور یا مشکلی پیش اومد تو همین تاپیک بگین
اگر ارور یا مشکلی پیش اومد تو همین تاپیک بگین
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@ناظم -
@M-an
هرچی میزنم اینو میارهGomnam_313
یس یس یس
و منی که اکانتمو برمیگردونم
خدایا شکرت -
Gomnam_313
یس یس یس
و منی که اکانتمو برمیگردونم
خدایا شکرت@Younes-Dehkhoda-0
Gomnam_313 این منم بودم
-
سلام
من قبلا با حساب گوگل میومدم بعد از اطلاعیه با اکآنت آلا اومدم و اکآنت زدم رو داشتن حساب قبلی و دوباره به اکآنت گوگل وصل شدم
دیگه مشکلی نبود تا دیروز که وقتی با آپ وارد شدم ..
خلاصه زدم رو لینک اتصال به آلا و وارد مرورگر شدم و دوباره اطلاعات آلا رو وارد کردم و مستقیما وارد اکآنت اصلی شدم (همون مال گوگل ) و دوباره
و این ارور هم یه جوریه که اصلا نم ذاره هیچ کاری کنی
حالا من با یه اکآنت جدید اومد تا بتونم پیام بدم ، لطفا کمک کنید @M-an -
سلام
من قبلا با حساب گوگل میومدم بعد از اطلاعیه با اکآنت آلا اومدم و اکآنت زدم رو داشتن حساب قبلی و دوباره به اکآنت گوگل وصل شدم
دیگه مشکلی نبود تا دیروز که وقتی با آپ وارد شدم ..
خلاصه زدم رو لینک اتصال به آلا و وارد مرورگر شدم و دوباره اطلاعات آلا رو وارد کردم و مستقیما وارد اکآنت اصلی شدم (همون مال گوگل ) و دوباره
و این ارور هم یه جوریه که اصلا نم ذاره هیچ کاری کنی
حالا من با یه اکآنت جدید اومد تا بتونم پیام بدم ، لطفا کمک کنید @M-anنوشتهشده در ۴ آذر ۱۴۰۱، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهe3e7c5e17354e4 سلام . منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و یه بار زدم لغو و بعدش زدم تایید اوکی شد
-
سلام ، خسته نباشید
من با حساب گوگل میومدم بعد که اطلاعیه دادید با اکانت آلا اومدم و زدم رو داشتن حساب قبلی و حساب گوگل رو وصل کردم به حساب آلا
همه چیز خوب بود تا دیروز که
خلاصه زدم رو لینک اتصال و با مرورگر رفتم و اطلاعات حساب آلا رو زدم و مستقیما وارد حساب اصلی شدم که اونجام ارور میاد و اجازه هیچ کاری رو بهم نمی داد
بعد هم چند بار کلا از داخل مرورگر امتحان کردم هم از طریق اکآنت گوگل و هم از طریق اکآنت آلا و همش خطای بالا ، الانم با یه اکانت آلا جدید اومدم تا بتونم پیام بدم
کمکم کنید لطفا @M-an -
e3e7c5e17354e4 سلام . منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و یه بار زدم لغو و بعدش زدم تایید اوکی شد
محمد فواد گزینه لغو کجاست ؟
-
محمد فواد گزینه لغو کجاست ؟
نوشتهشده در ۴ آذر ۱۴۰۱، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهe3e7c5e17354e4 توی همون صفحه که میاره تایید زیرش گزینه لغوه
-
e3e7c5e17354e4 توی همون صفحه که میاره تایید زیرش گزینه لغوه
محمد فواد دیگه اون صفحه هم نمیاد مستقیم وارد میشه
@M-an -
بچه ها آلاخونه دیروز آپدیت شد
از این به بعد برای عضویت و یا ورود به اکانت آلاخونه از اکانت آلاء استفاده میشهبا شماره موبایل و کدملی تون وارد میشید
کد به شما پیامک میشه
تایید رو بزنید
حالا برای شما یه اکانت ساخته میشه اگه قبلا در آلاخونه عضو بودین نگران نشید و ادامه مطلب رو بخونیدپیام زیر به شما نشون داده میشه
که بهتون میگه الان یه اکانت برای شما ساخته شد اگه قبلا اکانت داشتین روی این پیام بزنید (در تصویر هایلایت شده)
روی پیام که بزنید فرم لاگین قبلی رو میاره، شما نام کاربری و یا آدرس ایمیل رو میزنید
برای رمز عبور ، پسوردی که قبلا ایجاد کردین رو میزنیدحالا به اکانت قبلی تون دسترسی دارین و این اکانتی که جدید ساخته شده بود تبدیل میشه به اکانت قبلی
حالا اگه شما اون پیام رو ندیدین یا رد کردین
بیاین رو این لینک بزنید و با مشخصات اکانت قبلی لاگین کنیداگر ارور یا مشکلی پیش اومد تو همین تاپیک بگین
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!