sso آلا
-
سلام به آلایی ها
برای ورود به اکانت آلاخونه تغییراتی داریم که همین چند روز آینده این تغییرات اتفاق میافته
- ورود فقط میشه با اکانت آلاء
- هنگام ورود شماره موبایل همیشه verify میشه
- بعد از اینکه وارد شدین از شما سوال میشه که آیا قبلا در آلاخونه اکانت داشتین؟ اگر بزنید بله، از شما می خواد یوزر و پسورد آلاخونه قدیمت رو وارد کنید
اکانت آلاء و آلاخونه شما یکی میشه و از دفعات بعدی برای ورود از اکانت آلاء استفاده می کنید.
اگه با اکانت گوگل ثبت نام کردین و تا حالا از sign in with Google استفاده می کردین، برای اکانتتون رمز ایجاد کنید به شکل زیر
- وارد پروفایلتون بشید
- ۳نقطه رو بزنید
- ویرایش رو بزنید
- تغییر کلمه عبور
%(#ff0000)[آپدیت:]
بچه ها آلاخونه دیروز آپدیت شد
از این به بعد برای عضویت و یا ورود به اکانت آلاخونه از اکانت آلاء استفاده میشهبا شماره موبایل و کدملی تون وارد میشید
کد به شما پیامک میشه
تایید رو بزنید
حالا برای شما یه اکانت ساخته میشه اگه قبلا در آلاخونه عضو بودین نگران نشید و ادامه مطلب رو بخونیدپیام زیر به شما نشون داده میشه
که بهتون میگه الان یه اکانت برای شما ساخته شد اگه قبلا اکانت داشتین روی این پیام بزنید (در تصویر هایلایت شده)
روی پیام که بزنید فرم لاگین قبلی رو میاره، شما نام کاربری و یا آدرس ایمیل رو میزنید
برای رمز عبور ، پسوردی که قبلا ایجاد کردین رو میزنیدحالا به اکانت قبلی تون دسترسی دارین و این اکانتی که جدید ساخته شده بود تبدیل میشه به اکانت قبلی
حالا اگه شما اون پیام رو ندیدین یا رد کردین
بیاین رو این لینک بزنید و با مشخصات اکانت قبلی لاگین کنیداگر ارور یا مشکلی پیش اومد تو همین تاپیک بگین
اگر ارور یا مشکلی پیش اومد تو همین تاپیک بگین
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@ناظم@M-an سلام از کدوم قسمت رمز بزاریم واسه اکانتمون
-
@M-an سلام از کدوم قسمت رمز بزاریم واسه اکانتمون
-
@M-an سلام خانم مدیر خسته نباشین .
الان اتصال اکانت به گوگل رو قطع کنم ؟! یا خودش قطع میشه چند روز دیگه ؟ -
بچه ها اگه برای اکانت هاتون پسورد نذاشتین حتما همین الان پسورد بذارید
برای این کار وارد پروفایلتون بشید
۳نقطه رو بزنید
ویرایش رو بزنید
تغییر کلمه عبور
اگر تا به حال پسورد نذاشته باشید، قسمت کلمه عبور کنونی برای شما به حالت تایپ نشدنی نمایش داده میشه
پسورد مد نظرتون رو بنویسید
و روی تغییر کلمه عبور بزنیدبعد از تغییرات شما با اکانت گوگل و پسورد گوگل نمی تونید وارد آلاخونه بشین و دسترسی به اکانت رو نخواهید داشت، پس این ایجاد پسورد برای دسترسی به اکانتتون ضروری هست
به دوستانتون هم خبر بدین -
۳نقطه رو بزنید
ویرایش رو بزنید
تغییر کلمه عبور
اگر تا به حال پسورد نذاشته باشید، قسمت کلمه عبور کنونی برای شما به حالت تایپ نشدنی نمایش داده میشه
و روی تغییر کلمه عبور بزنیدبعد از تغییرات شما با اکانت گوگل و پسورد گوگل نمی تونید وارد آلاخونه بشین و دسترسی به اکانت رو نخواهید داشت، پس این ایجاد پسورد برای دسترسی به اکانتتون ضروری هست
به دوستانتون هم خبر بدین@M-an سلام من پسورد رو زدم اما با گوشی که امتحان میکنم نمیتونم وارد الاخونه بشم
-
سلام
من الان پسورد رو ایجاد کردم ولی وقتی میخوام وارد رفع اشکال بشم اصلا وارد نمیشه و میگه : شما به صفحه ای برخورد کرده اید که اجازه ی دسترسی به ان را ندارید ..@ali-sheykh سلام
منم این مشکل رو دارم -
سلام
من الان پسورد رو ایجاد کردم ولی وقتی میخوام وارد رفع اشکال بشم اصلا وارد نمیشه و میگه : شما به صفحه ای برخورد کرده اید که اجازه ی دسترسی به ان را ندارید ..@ali-sheykh
به منم همینو میگه -
سلام
من الان پسورد رو ایجاد کردم ولی وقتی میخوام وارد رفع اشکال بشم اصلا وارد نمیشه و میگه : شما به صفحه ای برخورد کرده اید که اجازه ی دسترسی به ان را ندارید ..@ali-sheykh منم این مشکل رو دارم
-
چرا وقتی میخوام وارد کلاس رفع اشکال ریاضیات جامع بشم میزنه نمیشه؟
-
رفع اشکال ریاضی ویژه راه ابریشم پرویی ها هست و اگر در گروه این درس عضو باشین می تونید شرکت کنید
اگر راه ابریشم پرو رو تهیه کردین اما تا به حال عضو گروه ها نشدین در تاپیک زیر درخواست عضویت بدین
https://forum.alaatv.com/topic/23310 -
سلام دوستان چه جوری باید وارد کلاس رفع اشکال ریاضی شد برای من وارد نمیشه
-
رفع اشکال ریاضی ویژه راه ابریشم پرویی ها هست و اگر در گروه این درس عضو باشین می تونید شرکت کنید
اگر راه ابریشم پرو رو تهیه کردین اما تا به حال عضو گروه ها نشدین در تاپیک زیر درخواست عضویت بدین
https://forum.alaatv.com/topic/23310@M-an سلام وقت بخیر
وقتی روی رفع اشکال میزنم اعلان میاد که به این صفحه دسترسی ندارم
به خاطر اینه که رفع اشکال ریاضی رشته ریاضی هست؟ من تجربی ام
رفع اشکال ریاضی تجربی ها در یه تایم دیگه جداگانه برگزار میشه؟ -
اگه میشه منم عضو کنید
-
۳نقطه رو بزنید
ویرایش رو بزنید
تغییر کلمه عبور
به دوستانتون هم خبر بدین