sso آلا
-
@m-an
سلام وقت بخیر ،
برای بازیابی رمز راهی وجود داره؟
فک کنم رمز یادم رفته یا شایدم سایت ارور میده نمیدونم -
@m-an
سلام وقت بخیر ،
فک کنم رمز یادم رفته یا شایدم سایت ارور میده نمیدونمpouya hosein pour در sso آلا گفته است:
@m-an
سلام وقت بخیر ،
فک کنم رمز یادم رفته یا شایدم سایت ارور میده نمیدونمرمز توی سابقه هم سیو نشده،
-
سلام به آلایی ها
برای ورود به اکانت آلاخونه تغییراتی داریم که همین چند روز آینده این تغییرات اتفاق میافته
- ورود فقط میشه با اکانت آلاء
- هنگام ورود شماره موبایل همیشه verify میشه
- بعد از اینکه وارد شدین از شما سوال میشه که آیا قبلا در آلاخونه اکانت داشتین؟ اگر بزنید بله، از شما می خواد یوزر و پسورد آلاخونه قدیمت رو وارد کنید
اکانت آلاء و آلاخونه شما یکی میشه و از دفعات بعدی برای ورود از اکانت آلاء استفاده می کنید.
اگه با اکانت گوگل ثبت نام کردین و تا حالا از sign in with Google استفاده می کردین، برای اکانتتون رمز ایجاد کنید به شکل زیر
- وارد پروفایلتون بشید
- ۳نقطه رو بزنید
- ویرایش رو بزنید
- تغییر کلمه عبور
%(#ff0000)[آپدیت:]
بچه ها آلاخونه دیروز آپدیت شد
از این به بعد برای عضویت و یا ورود به اکانت آلاخونه از اکانت آلاء استفاده میشهبا شماره موبایل و کدملی تون وارد میشید
کد به شما پیامک میشه
تایید رو بزنید
حالا برای شما یه اکانت ساخته میشه اگه قبلا در آلاخونه عضو بودین نگران نشید و ادامه مطلب رو بخونیدپیام زیر به شما نشون داده میشه
که بهتون میگه الان یه اکانت برای شما ساخته شد اگه قبلا اکانت داشتین روی این پیام بزنید (در تصویر هایلایت شده)
روی پیام که بزنید فرم لاگین قبلی رو میاره، شما نام کاربری و یا آدرس ایمیل رو میزنید
برای رمز عبور ، پسوردی که قبلا ایجاد کردین رو میزنیدحالا به اکانت قبلی تون دسترسی دارین و این اکانتی که جدید ساخته شده بود تبدیل میشه به اکانت قبلی
حالا اگه شما اون پیام رو ندیدین یا رد کردین
بیاین رو این لینک بزنید و با مشخصات اکانت قبلی لاگین کنیداگر ارور یا مشکلی پیش اومد تو همین تاپیک بگین
اگر ارور یا مشکلی پیش اومد تو همین تاپیک بگین
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@ناظم@M-an اگر پیام رو از دست دادیم چجور میشه اکانت قبلیو اورد
-
سلام چطور میتونم اکانت آقای طلوعی رو دنبال کنم
-
@d76bd27a380c05
بزن رو این
Forum.alaatv.com@M-an سلام من تغییر دادم و همه ی اون مراحل رو رفتم
فقط مشکلی که پیش اومد دیگه از طریق اپلیکیشن آلاء نمیتونم وارد آلاخونه بشم و منو از اون صفحه میبره تو اینترنت و وصل میکنه به آلاء خونه -
سلام به آلایی ها
برای ورود به اکانت آلاخونه تغییراتی داریم که همین چند روز آینده این تغییرات اتفاق میافته
- بعد از اینکه وارد شدین از شما سوال میشه که آیا قبلا در آلاخونه اکانت داشتین؟ اگر بزنید بله، از شما می خواد یوزر و پسورد آلاخونه قدیمت رو وارد کنید
اکانت آلاء و آلاخونه شما یکی میشه و از دفعات بعدی برای ورود از اکانت آلاء استفاده می کنید.
اگه با اکانت گوگل ثبت نام کردین و تا حالا از sign in with Google استفاده می کردین، برای اکانتتون رمز ایجاد کنید به شکل زیر
- وارد پروفایلتون بشید
- ۳نقطه رو بزنید
- ویرایش رو بزنید
- تغییر کلمه عبور
از این به بعد برای عضویت و یا ورود به اکانت آلاخونه از اکانت آلاء استفاده میشهبا شماره موبایل و کدملی تون وارد میشید
کد به شما پیامک میشه
تایید رو بزنید
حالا برای شما یه اکانت ساخته میشه اگه قبلا در آلاخونه عضو بودین نگران نشید و ادامه مطلب رو بخونیدپیام زیر به شما نشون داده میشه
که بهتون میگه الان یه اکانت برای شما ساخته شد اگه قبلا اکانت داشتین روی این پیام بزنید (در تصویر هایلایت شده)
روی پیام که بزنید فرم لاگین قبلی رو میاره، شما نام کاربری و یا آدرس ایمیل رو میزنید
برای رمز عبور ، پسوردی که قبلا ایجاد کردین رو میزنیدحالا به اکانت قبلی تون دسترسی دارین و این اکانتی که جدید ساخته شده بود تبدیل میشه به اکانت قبلی
بیاین رو این لینک بزنید و با مشخصات اکانت قبلی لاگین کنیداگر ارور یا مشکلی پیش اومد تو همین تاپیک بگین
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@ناظم@M-an
سلام من @f-seif0 هستم
حواسم نبود زدم رو ضربدر الان چیکار کنممممم🥲🥲 -
@M-an
سلام من @f-seif0 هستم
حواسم نبود زدم رو ضربدر الان چیکار کنممممم🥲🥲1ecac4dd4cf967 در sso آلا گفته است:
@M-an
سلام من @f-seif0 هستم
حواسم نبود زدم رو ضربدر الان چیکار کنممممم🥲🥲@f-seif-0
-
@M-an
سلام من @f-seif0 هستم
حواسم نبود زدم رو ضربدر الان چیکار کنممممم🥲🥲1ecac4dd4cf967 در sso آلا گفته است:
@M-an
سلام من @f-seif0 هستم
حواسم نبود زدم رو ضربدر الان چیکار کنممممم🥲🥲 -
سلام من هم متاسفانه نمیتونم وارد حسابم بشم همه رمز هایی که یادم بود رو امتحان کردم و غیر از این رمز ها رمز دیگه ای هم استفاده نمیکنم ولی باز هم ورود نکرد یا خطا میده که رمز ورود و نام کاربری را هر دو را وارد کن با اینکه اینکار رو کردم یا این خطا رو میده
اوه! گویا اشتباهی رخ داده!/link-account
حساب کاربری شما موقتاً مسدود شده است.
لطفا رسیدگی کنید -
@M-an
سلام من @f-seif0 هستم
حواسم نبود زدم رو ضربدر الان چیکار کنممممم🥲🥲1ecac4dd4cf967 این پست: https://forum.alaatv.com/post/2869898
اخرش یه لینک گذاشته روش کلیک کن اسم و پسورد اکانتتو بزن درست کیشه -
سلام من میخواستم ثبت نام کنم ولی زدم که از طریق گوگل برم خطا داد
چیکار کنم؟ -
سلام به آلایی ها
- وارد پروفایلتون بشید
- ۳نقطه رو بزنید
- ویرایش رو بزنید
- تغییر کلمه عبور
کد به شما پیامک میشه
تایید رو بزنید
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@ناظم@M-an
سلام خسته نباشین؛ ممنونم از زحماتتون؛
اما واقعاً باور کنین روی مخه؛ اینکه هر دفعه من باید این همه بند و بساط بزنم تا بیام توی آلاخونه رو مخه؛ تازه با این حسای عملاً قسمت آلاخونه اپلیکشن آلا بدرد نمیخوره دیگه چون همش برای لاگین ما رو میاره توی مرورگر! و تازه تر اینکه من پسورد قبلیم رو برای هر قسمتی بزنم میاره بالا ولی وقتی برای تغییر نام کاربری و همچنین موقع لاگین به اکانت قبلیم میزنم میگه رمزت نامعتبره! و بدتر بهم میگه اکانتت موقتاً مسدوده!
خب واقعاً یعنی چی... واقعاً کارمون سخت شده خانم؛ خواهش میکنم پیگیری کنید؛ میدونیم تغییرات الکی نیست و دلیل پشتشه؛ و تغییرات باید باعث پیشرفت بشه نه اینکه ما باید هر دفعه ربع ساعت وقت بزاریم تا وارد آلاخونه بشیم فقط! هوف...
ولی با تموم این انتقاد ها بازم ممنونم که پیگیر هستید -
برای من همش این اخطار رو میده با اینکه هر دو رو وارد میکنم -
@M-an
سلام خسته نباشین؛ ممنونم از زحماتتون؛
اما واقعاً باور کنین روی مخه؛ اینکه هر دفعه من باید این همه بند و بساط بزنم تا بیام توی آلاخونه رو مخه؛ تازه با این حسای عملاً قسمت آلاخونه اپلیکشن آلا بدرد نمیخوره دیگه چون همش برای لاگین ما رو میاره توی مرورگر! و تازه تر اینکه من پسورد قبلیم رو برای هر قسمتی بزنم میاره بالا ولی وقتی برای تغییر نام کاربری و همچنین موقع لاگین به اکانت قبلیم میزنم میگه رمزت نامعتبره! و بدتر بهم میگه اکانتت موقتاً مسدوده!
خب واقعاً یعنی چی... واقعاً کارمون سخت شده خانم؛ خواهش میکنم پیگیری کنید؛ میدونیم تغییرات الکی نیست و دلیل پشتشه؛ و تغییرات باید باعث پیشرفت بشه نه اینکه ما باید هر دفعه ربع ساعت وقت بزاریم تا وارد آلاخونه بشیم فقط! هوف...
ولی با تموم این انتقاد ها بازم ممنونم که پیگیر هستید@Reza-Jelvian
سلام سلامت باشید
قرار نیست هربار این مراحل رو تکرار کنید
یکبار انجام بدین کافیه
برای این هست که اکانت آلاء و آلاخونه شما یکی بشه
بعد از اون دیگه شماره موبایل و کد ملی رو وارد می کنیدمی تونید آلاخونه رو به شکل یک اپ جدا هم رو گوشیتون داشته باشید برای این کار:
- ۳نقطه بالای مرورگرتون رو بزنید
- Install app رو بزنید (در تصویر هایلایت می کنم)
- Add رو بزنید
حالا آلاخونه رو به شکل زیر در گوشیتون دارید
-
لطفا پیگیری کنید من هر کار میکنم نمیتونم وارد بشم همه مواردی هم که گفته بودید امتحان کردم ولی بازم مینویسه شما اجازه ورود به این بخش رو ندارید...
-
برای من همش این اخطار رو میده با اینکه هر دو رو وارد میکنم