مشاوره
-
بچها من 5شنبه مشاوره دارم بنظرتون برم با مشاور پیش برم ؟مشاور اصلا خوبه برا کنکور بنظرتون ؟کسایی که مشاوره دارن میشه واقعا یه کمکی بهم بکنید چون خیلی دو دل موندم یا اگه ندارین مشاور بهم یه کمکی بکنین
ادمین
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
یه ماه حتما استفاده کن ازش و تو دوران بعد ترم اول الان خودت با ازمون پیش برو ولی از ترم اول از یه مشاور کمک بگیر
-
یه ماه حتما استفاده کن ازش و تو دوران بعد ترم اول الان خودت با ازمون پیش برو ولی از ترم اول از یه مشاور کمک بگیر
-
اها داشته باشی و به حرفش گوش کنی خیلی خوبه ولی بی تفاوت باشی بهش بدرد نمیخوره
-
بچها من 5شنبه مشاوره دارم بنظرتون برم با مشاور پیش برم ؟مشاور اصلا خوبه برا کنکور بنظرتون ؟کسایی که مشاوره دارن میشه واقعا یه کمکی بهم بکنید چون خیلی دو دل موندم یا اگه ندارین مشاور بهم یه کمکی بکنین
ادمین
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءبچها من 5شنبه مشاوره دارم بنظرتون برم با مشاور پیش برم ؟مشاور اصلا خوبه برا کنکور بنظرتون ؟کسایی که مشاوره دارن میشه واقعا یه کمکی بهم بکنید چون خیلی دو دل موندم یا اگه ندارین مشاور بهم یه کمکی بکنین
ادمین
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءاگه به مشاورت اعتماد کامل نداشته باشی نمیتونه کمکت کنه
-
الان که هیچکی بدرد نمیخوره به نظر من با ازمون قلم چی پیش برو روزی نه الی پونزده ساعت بخون
-
ادمین
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
najafiali78 در مشاوره گفته است:
ادمین
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
دارم اعتماد
-
البته الان خیلی دیره برا تصمیما الان باید تموم کرده باشی پایه رو
-
ادمین
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
najafiali78
مشاور می تونه تو برنامه ریزی محتوایی بهت کمک کنه
ینی چی بخونی کی بخونی کی جمع بندی کنی و..... -
najafiali78
ینی چی بخونی کی بخونی کی جمع بندی کنی و.....najafiali78 در مشاوره گفته است:
najafiali78
ینی چی بخونی کی بخونی کی جمع بندی کنی و.....اره یکی از دلایلی که میخوام برمم همینه
-
-
تو که یه سال نشستی باید زود باشی دیگه چقد وقت تلفی با بقیه چکار داری
-
-
-
خب روزی4ساعت زیست بایدیه
روزی 2ساعت شیمی بایدددی
فیزیک و ریاضی یه رو در میومن
و از عمومی مهم هم دو ساعت دینی و عربی