مشاوره
-
najafiali78 در مشاوره گفته است:
بچها راسته برا زلزله زدگان سهمیه در نظر گرفتن؟
بله درسته
این چه کاریه دیگه از این به بعد بگن هر کی یه مشکل اومد براش سهمیه دار بشه اومدیم و تا کنکور صد تا زلزله دیگه اومد اون موقع 80 درصد ایران باید همه چیشون با سهمیه انجام بگیره این چه کاریه دیگه
-
کنکور 97 میشه بدترین کنکور تاریخ
-
-
reza8885 حالا ۱۵ساعت مهم نیست اگه با قلم چی پیش بری هفته اول باید روزی ۸ تا ۹ ساعت تخصصی بخونی با روزانه زبان
هفته دوم دوره و عمومی زیاد سخت نگیر ۱۵ ساعت برای پسرا و افراد دور از انسانیت
-
-
fatemdr
یه سوال میشه تو این وسطش یه تایمم برا نفس کشیدن باشه آیا!
آدم خفه میشه روزی ۱۲ ساعت دیگه آخر آخر مفیدشه من با همین ساعت ترازم زیر ۶۴۰۰ و اینا نیومده
به نظرت اگه بکنم ۱۵ ۱۶ میره رو ۷۰۰۰ ؟
معلومه که نه هر انسانی بازده ای مشخص داره مسلما بدیهی که من برا این که برسم تا ۷۰۰۰ باید همین ۱۰ ۱۲ ساعتم رو پایدار تا روز کنکور نگه داری کنمیادم میاد یه چیزی میگفت دبیر سال اول دبستان ...
ره رو آن نیست که گه تند و گه آهسته رود، ره رو آن است که پیوسته و آهسته رودبدرود
-
fatemdr
یه سوال میشه تو این وسطش یه تایمم برا نفس کشیدن باشه آیا!
آدم خفه میشه روزی ۱۲ ساعت دیگه آخر آخر مفیدشه من با همین ساعت ترازم زیر ۶۴۰۰ و اینا نیومده
به نظرت اگه بکنم ۱۵ ۱۶ میره رو ۷۰۰۰ ؟
معلومه که نه هر انسانی بازده ای مشخص داره مسلما بدیهی که من برا این که برسم تا ۷۰۰۰ باید همین ۱۰ ۱۲ ساعتم رو پایدار تا روز کنکور نگه داری کنمیادم میاد یه چیزی میگفت دبیر سال اول دبستان ...
ره رو آن نیست که گه تند و گه آهسته رود، ره رو آن است که پیوسته و آهسته رودبدرود
-
@afsaneh-m
دقیقا از کدوم اول ؟ از اول کجا مدرسه کانون !
سال اول دبیرستان نوبت اول معدلم۱۵ شد
نوبت دوم ۱۹.۸۰
سال دوم نوبت اول معدلم ۱۸ شد نوبت دوم ۱۹.۳۰
سال سوم نوبت اول معدلم ۱۹ نوبت دوم ۱۹.۲۰کانون از سال ابتدای سال سوم دبیرستان
آزمون اول تراز ۴۴۰۰
دوم ۴۲۰۰
سوم ۴۵۰۰
چهارم ۴۵۰۰
پنجم ۴۶۰۰
ششم ۴۸۰۰
هفتم ۴۶۰۰
.
.
.
.
.
۳ آذر ۶۵۳۴
.
.
.
.
اینشالله ۱ تیر ۷۰۰۰کنکور انفجارررررر
-
@afsaneh-m
اینارو که میبینی تراز ۸۰۰۰ و اینا میارن یه وقت گول نخوری بگی خیلی شاخن
خیلی از این عزیزان با کلید پاسخ هارو میدن
اگه این همه ۸۰۰۰ داشتیم که همه رتبه ۱ بودن -
@afsaneh-m
اینارو که میبینی تراز ۸۰۰۰ و اینا میارن یه وقت گول نخوری بگی خیلی شاخن
خیلی از این عزیزان با کلید پاسخ هارو میدن
اگه این همه ۸۰۰۰ داشتیم که همه رتبه ۱ بودن -
Arash 0 شما 2،3ساله که ترازتون رو به این حد رسوندین من که تازه میرم ازمون اگه پیشرفت نداشته باشم چی؟؟
@afsaneh-m
ببین الان باز میگم یه سری دوستان نا آگاه حمله میکنن به من و ...شما چنتا آزمون دادی و ترازتم بگو اگه اینجا دوس نداری بگی توی شخصی قسمت انجمن آلا تراز هاتو بگو تا بهت بگم
-
@afsaneh-m
ببین الان باز میگم یه سری دوستان نا آگاه حمله میکنن به من و ...شما چنتا آزمون دادی و ترازتم بگو اگه اینجا دوس نداری بگی توی شخصی قسمت انجمن آلا تراز هاتو بگو تا بهت بگم
-
@afsaneh-m
راستش من منطقی صحبت میکنم به موقعش روحیه میدم ولی
همیشه حقیقت رو میگم بعضیا دوست ندارن حقیقت بشنون وقتی من میگم دوستان آلایی دعوا میکنن منو
کلا اگه دنبال حقیقت و آدمی واقع گرا هستی میتونم کمکت کنم اگه توهمی فکر میکنی من شرمندم -
@afsaneh-m
راستش من منطقی صحبت میکنم به موقعش روحیه میدم ولی
همیشه حقیقت رو میگم بعضیا دوست ندارن حقیقت بشنون وقتی من میگم دوستان آلایی دعوا میکنن منو
کلا اگه دنبال حقیقت و آدمی واقع گرا هستی میتونم کمکت کنم اگه توهمی فکر میکنی من شرمندم -
@afsaneh-m
خوب
اول بگو تراز اولین آزمونت و آزمون ۳ آذرت چند بود -
@afsaneh-m شخصی پیام بده از تو انجمن آلا