سر درد های طولانی :///
-
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه ...
من وقتی مدت طولانی درس میخونم سرگیجه و یجور سرم سنگین میشه، و بعدش سردردهای بد و طولانی که تا شب نشه و نخوابم از بین نمیره ...
این اتفاق هفته ای ی دفعه یا دوهفته ی بار میفته، کسی میدونه چرا و چی کارکنم؟
دکترم رفتم گفت درس نخون :///// مگه ما چی شدیم که شماها میخواین بشین ://///////
واقعا اعصابمو میریزه بهم و حالمو بد میکنه ... -
سلام
من وقتی مدت طولانی درس میخونم سرگیجه و یجور سرم سنگین میشه، و بعدش سردردهای بد و طولانی که تا شب نشه و نخوابم از بین نمیره ...
واقعا اعصابمو میریزه بهم و حالمو بد میکنه ...Fatemeh Hashemi 0
اون دکتری که شما رفتی
احتمالا منشی بوده نشسته سر جای دکتر -
باید تقویت بشی...غذای سرد کمتر بخور ازمایش خون بده که کمبودی نداشته باشی و یا شاید ضعیف شدی ..اگه میدونی مثلا یکسال گذشته فشار عصبی زیادی داشتی و سردرد ها حتی بعد از بیدار شدن باهاته شاید میگرن باشه به هر حال باید معاینه بشید پیش یه دکتر دیگه برید
-
سلام
منم همین مشکلو دارم ولی سعی میکنم سرمو گرم نگه دارم شال که میپوشم خیلی بهتر میشه
گوشی هم کمتر ازش استفاده کنی بهتره.ولی اگه تونستی پیش چشم پزشک برو.خشکی چشم هم باعث سردرد میشه.برای من که اینطوریهdia20mond مرسی واقعا ممنون منم خشکی چشم دارم ولی نمیدونستم که به خاطر اینه و اتفاقا از ناحیه بالای چشمام درد دارم
^^
-
باید تقویت بشی...غذای سرد کمتر بخور ازمایش خون بده که کمبودی نداشته باشی و یا شاید ضعیف شدی ..اگه میدونی مثلا یکسال گذشته فشار عصبی زیادی داشتی و سردرد ها حتی بعد از بیدار شدن باهاته شاید میگرن باشه به هر حال باید معاینه بشید پیش یه دکتر دیگه برید
shabnam zahraie باشه ممنونم ازتون
🤍
-
M maryam111 forked this topic on
-
سلام
واقعا اعصابمو میریزه بهم و حالمو بد میکنه ...Fatemeh Hashemi 0 سلام
یک این که ممکنه بخاطر کم خوابی باشه
من خودم وقتی صبح زود بیدار میشدم غروب سر دردم شروع میشد یه نسکافه یا قهوه خیلی میتونه بهتون کمک کنه
دو این که چیزای شیرین دم دستتون باشه و زود زود بخ رین که قند خونتون پایین نیاد
سه این که خیلی به گوشی نگاه کردن هم چشم درد و سردرد میشه
به چشماتون استراحت بدین و اشک مصنوعی استفاده کنین -
Fatemeh Hashemi 0
درباره این سوالت هم بین تها کاری که نیاره بکنی اینه که جای x ها 4- بزاری که می شه:
و یه چیزه جالب در میاد جوابش
پس f(-4) می شه 8- چون اون یکی تو گزینه ها نیستKourosh Mousavi اسپم ندین لطفا
-
Kourosh Mousavi اسپم ندین لطفا
@Zahra-Hamrang داداش توی تاپیک خودش سوال خودتش رو جواب دادم. حضرت عالی چی می گی؟
-
@jahad-128
من دنبال راه تشریحیمKourosh Mousavi من همه پست هاتون لایک کردم، فکر کنم ۳۰ تا اعتبارتون افزایش پیدا کرد، دوباره پست بزارین که اعتبارتون به ۱۰۰ برسه
-
@Zahra-Hamrang داداش توی تاپیک خودش سوال خودتش رو جواب دادم. حضرت عالی چی می گی؟
Kourosh Mousavi موضوع تاپیک با پست شما مرتبط نیست آقا کوروش
-
سلام
واقعا اعصابمو میریزه بهم و حالمو بد میکنه ...Fatemeh Hashemi 0
من تخصص ندارم ولی فکنم میگرن باشه چون دوستم هم داره و سعی کن زیاد به صفحه مانیتور نگاه نکنی یا خیلی به کتاب نزدیک نشی و درس بخونی و غذا های مقوی بخور که از کمبود قوت به قول مامانا نباشه -
Kourosh Mousavi موضوع تاپیک با پست شما مرتبط نیست آقا کوروش
@Zahra-Hamrang
chill bro -
Fatemeh Hashemi 0
من تخصص ندارم ولی فکنم میگرن باشه چون دوستم هم داره و سعی کن زیاد به صفحه مانیتور نگاه نکنی یا خیلی به کتاب نزدیک نشی و درس بخونی و غذا های مقوی بخور که از کمبود قوت به قول مامانا نباشهحسین کاظمی 0 آره شاید 🥲 مرسی ازتون
-
M maryam111 این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد