سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری
-
-
سلام سلام
امیدوارم حال همگی خوب خوب باشه
امشب میخوایم سراغ یک فایل صوتی بریم
️️سوال این فایل به درد کیا میخوره؟**
️این فایل مخصوص کنکوریاست به خصوص کنکوری هایی که خودشونو باختن و میگن سال بعد دیگ وقتی نمونده دیگه امیدی ندارن به قولی بریدن 🥺
️سوال آیا فقط به درد همین افراد میخوره؟یا نه بچه های دیگه هم میتونن استفاده کنن؟
خب اره مثلا افرادی که تازه میخوان کم کم بجنبن🤌️ و واسه کنکور بخونن البته به درد دهم یازدهمیا هم میخوره ها اما اگر از اون دسته افرادی هستی که فک میکنی واسه کنکور زوده و از این حرفا پیشنهاد میدن سراغش نری️ چون یه غروره کاذب بهت دست میده و میگی این که از فروردین سال کنکور شروع کرده من که دهمم یازدهمم از الان شروع کنم برو باباخلاصه اگه از اینایی گوش نده اما اگه با شنیدن با انگیزه دو چندان با قدرت ادامه میدی واسه ی رتبه بهتر و عالی حتما گوش بدهی خلاصه میگم در رابطه با ویس این رتبه برتر گرامی:
خب ویس راجب آقای مهدی باقری رتبه ۸۰۰ سال ۱۴۰۰ هست نکته حائز اهمیت تو این ویس اینه که ایشون از فروردین شروع کردن و تونستن به این رتبه برسن با میانگین ۱۴ ساعت مطالعه روزانه
بله عزیزان🥰 بله پشتکاره که باعث این رتبه قشنگ میشه تویی که نامیدی️ و هی سال بعد سال بعد میکنی گوش بده و ازش غافل نشو ️ اینقدر دست دست نکن هی نگو این شنبه نشد اون شنبه تا کی شنبه شنبه میخوای بکنی؟هن؟ی اراده قوی بکن نه اراده کشکی هاو شروع کن مگرنه هی میشی پشت کنکوری من داداشم ۵ سال پشت کنکور موند آخرشم خسته شد و ی رشته ای آورد و رفت عاقبت این شنبه اون شنبه اینه
️خب ی نکته بگم اونم این که این ویسه ۱ ساعته ۱۰ دقیقه اولشو گوش بده اگر دوست نداشتی دیگ بقیشو گوش ندهالبته آقای باقری اینقدر قشنگ حرف زدن (طوری که خود خانم مصاحبگر هم اعتراف میکنه) که مطمئنم تا تهش گوش میدی(ان شاءالله کا همین طوره)امیدوارم از شنیدن و گوش دادن این ویس نهایت انرژی و لذت رو ببری و نکاتش رو دریابی وبه کار بگیری و به امید خدا رستگار بشی
پ.ن:رو من که خیلی تاثیر داشت نیمی از انرژیمو مدیونشم🥰آدرس فایل صوتی️ https://forum.alaatv.com/post/2972604
ممنونم از Zahra.HD زهرا عزیز که اجازه داد این ویس رو در تایپیکش قرار بدیم ممنونم🥰
و از@Mahdieh-te مهدیه عزیز ممنونم که گذاشت تو تایپیک دیگه ای ویس رو قرار بدیم ممنونم
به امید موفقیت
-
@نویسنده-کوچولو
Mahdieh te
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
آزمونت رو تحلیل کن؛
﹝ تستیکهدرستزدی ﹞
جواب سوال رو از پاسخنامه چککن.
اگه نکته جدیدی دیدی یادداشت کن.️﹝ تستیکهنزدی ﹞
اگه بلد نبودی، از اون تیپ سوال چند تا
تست جدید حل کن یا مجدداً به درسنامه
رجوع کن و مبحث رو بخون.
اگه دچار دام آموزشی شدی، نکته سوال
رو یادداشت کن و برنامه ریزی کن که
اشتباهت توی ازمونای بعد تکرار نشه.﹝ تستیکهاشتباهزدی ﹞
اگه بی دقتی کردی یا خدای نکرده
شانسی زدی، علت بی دقتی رو همراه با
نکته سوال یادداشت کن.
⇠اگه دچار دام آموزشی شدی علاوه بر
نکته سوال حتما صورت سوال هم
برای خودت بنویس و بعدا مرور کن. -
@نویسنده-کوچولو
-
Zahra.HD
سلام خیلی ممنون بابت عکس ها. وقتی عکس هارو دیدم یه سوال برام پیش اومد اونم اینکه شما اندام ها و بخش های مختلف شون رو انگلیسی حفظ میکنین و تو امتحانات هم انگلیسی مینویسین؟! (میدونم سوالم مسخره است ولی لطفا نخندین واقعا برام سوال شد:) -
-
S.F.R.M رفرنس ها هم انگلیسی دارن هم ترجمه شده هردورو میتونی به اختیار خودت بخونی ولی اطلس(اینی که عکس فرستادم) ترجمه نداره
.
آخه ببین خیلی هم فرق نداره که انگلیسی باشه یا فارسی چون اسماشون یکیه مثل کتابای دبیرستان نیس که یه مصوب فرهنگستان هم داشته باشه... -
-
Zahra.HD سلام
اینجا مبحث که کنکوریه ولی خب
حس می کنم من یه تشکر خیلی ویژه به شما بدهکارم Zahra.HD
راستش من خیلی دقیق نمیدونستم باید برای امتحان های ترمم چجوری بخونم خصوصا که دهم هم هستم و همه چی کلا یکم عجیب تر بود برام
ولی به لطف شما(ویسی که راجب امتحان نهایی ها )گذاشته بودین خیلی مسیرم واضح تر شد و خداروشکر به نتیجه ی خیلی عالی رسیدم
ممنونم ازتون امیدوارم همیشه موفق باشین -
Mahdieh te سلام
یک سوال شما زمان کنکورتون واسه چه درسهایی راه ابریشم داشتید؟
و کلا نظرتون چیه چطور بخونیم؟ -
@M-Tina در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD سلام
اینجا مبحث که کنکوریه ولی خب
حس می کنم من یه تشکر خیلی ویژه به شما بدهکارم Zahra.HD
راستش من خیلی دقیق نمیدونستم باید برای امتحان های ترمم چجوری بخونم خصوصا که دهم هم هستم و همه چی کلا یکم عجیب تر بود برام
ولی به لطف شما(ویسی که راجب امتحان نهایی ها )گذاشته بودین خیلی مسیرم واضح تر شد و خداروشکر به نتیجه ی خیلی عالی رسیدم
ممنونم ازتون امیدوارم همیشه موفق باشینسلام عزیزم
خیلی خوشحالم که تاثیر مثبتی برات داشته و تونستم کمکی کرده باشم بهت.
باورت نمیشه چقد حالم خوب شد با خوندن پستت
یه هفته سرخوش میشم با پستت
ممنونم ازت
سوالی هم داشتی درحدتوانم کمکت میکنم
و آرزوی بهترین اتفاق هارو برات دارم -
-
-
احمد رضا 0 در مشاوره کنکوری گفته است:
Mahdieh te سلام
یک سوال شما زمان کنکورتون واسه چه درسهایی راه ابریشم داشتید؟شیمی و ریاضی و زیست از اختصاصی ها
و کلا نظرتون چیه چطور بخونیم؟
راه ابریشم رو؟ یا کلا درس خوندن رو؟
-
این پست پاک شده!