سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری
-
-
S.F.R.M رفرنس ها هم انگلیسی دارن هم ترجمه شده هردورو میتونی به اختیار خودت بخونی ولی اطلس(اینی که عکس فرستادم) ترجمه نداره
.
آخه ببین خیلی هم فرق نداره که انگلیسی باشه یا فارسی چون اسماشون یکیه مثل کتابای دبیرستان نیس که یه مصوب فرهنگستان هم داشته باشه... -
-
Zahra.HD سلام
اینجا مبحث که کنکوریه ولی خب
حس می کنم من یه تشکر خیلی ویژه به شما بدهکارم Zahra.HD
راستش من خیلی دقیق نمیدونستم باید برای امتحان های ترمم چجوری بخونم خصوصا که دهم هم هستم و همه چی کلا یکم عجیب تر بود برام
ولی به لطف شما(ویسی که راجب امتحان نهایی ها )گذاشته بودین خیلی مسیرم واضح تر شد و خداروشکر به نتیجه ی خیلی عالی رسیدم
ممنونم ازتون امیدوارم همیشه موفق باشین -
Mahdieh te سلام
یک سوال شما زمان کنکورتون واسه چه درسهایی راه ابریشم داشتید؟
و کلا نظرتون چیه چطور بخونیم؟ -
@M-Tina در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD سلام
اینجا مبحث که کنکوریه ولی خب
حس می کنم من یه تشکر خیلی ویژه به شما بدهکارم Zahra.HD
راستش من خیلی دقیق نمیدونستم باید برای امتحان های ترمم چجوری بخونم خصوصا که دهم هم هستم و همه چی کلا یکم عجیب تر بود برام
ولی به لطف شما(ویسی که راجب امتحان نهایی ها )گذاشته بودین خیلی مسیرم واضح تر شد و خداروشکر به نتیجه ی خیلی عالی رسیدم
ممنونم ازتون امیدوارم همیشه موفق باشینسلام عزیزم
خیلی خوشحالم که تاثیر مثبتی برات داشته و تونستم کمکی کرده باشم بهت.
باورت نمیشه چقد حالم خوب شد با خوندن پستت
یه هفته سرخوش میشم با پستت
ممنونم ازت
سوالی هم داشتی درحدتوانم کمکت میکنم
و آرزوی بهترین اتفاق هارو برات دارم -
-
-
احمد رضا 0 در مشاوره کنکوری گفته است:
Mahdieh te سلام
یک سوال شما زمان کنکورتون واسه چه درسهایی راه ابریشم داشتید؟شیمی و ریاضی و زیست از اختصاصی ها
و کلا نظرتون چیه چطور بخونیم؟
راه ابریشم رو؟ یا کلا درس خوندن رو؟
-
این پست پاک شده!
-
سلام
کسی که تیر ۱۴۰۲ کنکور داره میتونه شهریور ترمیم کنه؟
اگه نه پس کسی که به هر دلیلی خرداد نتونه ترمیم کنه حالا مریض باشه یا امتحان نهایی رو پاس کنه چی میشه؟
باید برای این افراد شرایطی لحاظ شده باشه ۴۰ درصد قطعی تاثیر داره
و اینکه اگه میشه شهریور ترمیم کرد پس رتبه چجوری محاسبه میشه؟ یا اگه کسی شهریور نتونه ترمیم کنه هیچ راهی نیست برای ترمیم تو خرداد با وجود یک درس نهایی که پاس نشده؟
ممنون میشم جواب بدین -
سلام، هر شب تصمیم میگیرم فردا زودتر از خواب بیدار شم اما نمیشه، نمیتونمچطور میتونیم صبحا راحت تر از خواب بیدار شیم؟
🟣 یه دغدغه ی مهم کنکوریا، زود و راحت بیدار شدنه. شما چه دانش آموز باشید و چه فارغ التحصیل، نیاز دارید که صبحا زود از خواب بیدار شید.
🟣بعلاوه، طبق تحقیقات اگه روز های تعطیل هم بتونید درس رو صبح زود شروع کنید، ساعت بیولوژیکی بدنتون رو منظم تر میکنید؛ با قدرت و اراده ی بیشتری درس میخونید و بازدهی بالاتری خواهید داشت.برای عادت به سحرخیزی :
🟡 قبل از هرچیزی باید خواب کافی داشته باشید.
خواب کافی برای افراد مختلف متغیره، ولی ما توصیه میکنیم که یه دانش آموز کنکوری کمتر از ۶ ساعت خواب نداشته باشه.️🟡 خودتون رو گول نزنید!!!
به خودتون نگید که ۱۰ یا ۲۰ دقیقه ی دیگه بیدار میشم، چون هرگز بیدار نخواهید شد!
هرچقدر هم که مدت بیشتری بعد بیدار شدن در تخت خوابتون بمونید تمایل بدنتون به خواب عمیق بیشتر میشه.🟡 سعی کنید از نور آفتاب و هوای تازه برای شادابی تون استفاده کنید.
چند دقیقه پیاده روی ممکنه خیلی رو روحیه تون اثر بذاره.حتی قانونی هست که میگه شروع روز با طلوع خورشید، باعث شادابی بیشتر میشه.🟡 هر از چند گاهی، زنگ ساعتتون رو تغییر بدید.
یه آهنگ خاص ممکنه بعد از یه مدت کاراییش رو در بیدار کردن شما از دست بده.🟡 شب ها قبل از خواب، کارهای روز بعد رو برای خودتون لیست کنید.
این موضوع باعث تقویت اراده میشه چون باعث میشه هدفی برای بیدار شدن داشته باشید. نوشتن و اولویت بندی کردن کار ها یکی از عادت های انسان های موفقه!🟡 بعد از بیدار شدن یه کار مفید انجام بده!
حواستون باشه که اگه ساعات اولیه ی صبح رو بعد از بیدار شدن هدر بدین، ذهنتون بعد از یه مدت بی انگیزه میشه و اراده ی کافی رو برای بیدار شدن پیدا نمیکنه.🟡 اختلالات خوابتون رو اصلاح کنید!
شب ها بلافاصله قبل خواب چیزی نخورید.
شام خیلی سنگین نخورید
در تخت خواب مطالعه نکنید.
اگه خواب روزانه، باعث میشه که خواب شب شما بهم بریزه، سعی کنید عادت چرت زدن در روز رو به تدریج و اروم اروم ترک کنید.🥱🟡 ایجاد عادت سحرخیزی یهویی اتفاق نمیفته!
تکرار و تمرین کنید تا به تدریج ساعت بیولوژیک بدنتون تغییر کنه.️🟡 بلافاصله بعد بیداری، کارهایی رو انجام بدین که ازش لذت میبرین!🥳
مثلا اگه شما از درس فیزیک خوشتون نمیاد ؛ بهتره مطالعه ی فیزیک رو دقیقا اول صبح نذارید!
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
@تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی
@انسانیا @راه-ابریشم-پرو-زبان -
چرا هرچی بیشتر میخونم، ترازم بدتر میشه؟
شاید فکر کنید این موضوع فقط برای شما پیش میاد ولی خب حقیقتا برای اکثر دانش آموزا اتفاق می افته و باید به فکر یه راه حل باشیم!
️احتمالا تا الان براتون پیش اومده که برای یه آزمون، کلی درس میخونید و تلاش میکنید ولی نسبت به آزمون قبلی نتیجه آزمونتون نه تنها بهتر نمیشه بلکه بدتر هم میشه!
به نظر شما دلیل این اتفاق چیه؟
و چجوری باید حلش کنیم؟🟢 یکی از دلایلش این میتونه باشه که شما سعی کردین همه مباحث رو بخونین و چیزی رو جا نذارید و خب تسلط تون به همون مباحث هم کمه! ️
به عبارت دیگه کیفیت رو فدای کمیت کردین و در نتیجه تعداد تستهای غلط شما سرجلسه آزمون بیشتره میشه چون توهم یاد داشتن دارین و به همه سوالات جواب میدین
یه قانون کلی هست که میگه:
خوندن ۷۰ درصد مطالب با عمق و درک ۱۰۰ درصد، بهتر از خوندن ۱۰۰ درصد مطالب با عمق و درک ۷۰ درصده!🟢 یکی از دلایل دیگه میتونه این باشه که برای این آزمون، درسنامه زیاد خوندید ولی تست زیاد کار نکردید.
زیاد خوندن بدون تست زدن، نتیجهش میشه غلط زیاد و افت درصدها و تراز!
🟢 یکی از دلایل دیگه این میتونه باشه که جمعبندی خوبی قبل آزمون نداشتین !
هرچقدر هم برای آزمون تلاش کنید و ساعتها درس بخونید و تست بزنید اما اگه روز قبل آزمون، جمعبندی مناسبی نداشته باشید عملا مثل این میمونه که زیاد درس نخوندی!
-
درس میخونما
اما بازم تو ازمون هام نتیجه نمیبینم 🥲
علتش چیه؟؟!با من همراه باش تا بهت بگم
1️⃣ منبع نامناسب: ممکنه منبعی که انتخاب کردید برای شما زیادی سخــت یا زیادی اســـون و سطحی باشه....
اگه خیلی سخت باشه روحیتونو خراب میکنه و مانع این میشه که شما مطالب رو به درستی متوجه بشید...🫣 یا حتی ممکنه متوجه بشید اما نه عمقی.... ️
اگه خیلی اسون باشه، اعتماد به نفس کاذب میده بهتون و باعث میشه فکر کنید همه چیز هارو کــامل یاد گرفتید و دنبال یادگیری بیشتر نرید.... و وقتی سراغ یک منبع دیگه یا ازمون میرید قابلیت پاسخگویی به خیلی از تست هارو نخواهید داشت و همین باعث میشه پیشرفتی نداشته باشید🫠
یا حتی ممکنه یک کتاب، برای خیلی ها منبع خوبی به حساب بیاد اما شما نتونید قلم نویسنده اون کتاب ارتباط بگیرید.... پس منبع مناسب با خودتون رو انتخاب کنید.....2️⃣کیفیت پایین مطالعه: با استرس درس خوندن.... تو شلوغی درس خوندن..... بدون تمرکز درس خوندن که گاها باعث میشه یک مطلب راحت رو مجبور باشید چندین بار بخونید... به کمیت بیشتر از کیفیت اهمیت دادن.... نداشتن مرور.... وَ وَ وَ️
همه این ها باعث میشه مطالعت کیفیت پایینی داشته باشه و بشه یکی از عواملی که درجلسه ازمون نتیجه نگیری....3️⃣نداشتن مدیریت زمان در آزمون: خیلی وقت ها پیش اومده که دانش آموز با امادگی خیلی بالا بره سر جلسه.... اماااا به خاطر بلد نبودن مدیریت زمان نتونه به همه ی درس ها و سوالات پاسخ بده... پس تست زماندار زدن توی خونه فراموش نشهههه....
و یک نکته مهم برای جلسه ازمون.... نیاز نیست همه درس هارو به ترتیب پاسخ بدی️
️ میتونی از درس هایی شروع کنی که تسلط بیشتری بهشون داری (اگه این درس ها، ضریب بالا هم داشته باشن که چه بهتر)
و بعدا برسی به اون درس هایی که تسلطت روی اون ها کمتره یا با دیدن سوالاتش استرس میگیری و از پاسخگویی به بقیه سوالات هم بازمیمونی 🥴امیدوارم نکات بالا رو خوب بخونید ازشون استفاده کنید و بهترین نتیجه هارو ببینید
-
️یه تست زنی رویایی
تست زنی آموزشی که بلافاصله بعد از خوندن صورت میگیره
ولی برای تست زنی سنجشی باید بدونی که کی و با چه برنامه ای باید تست بزنی.
یه سری نکات هست که خوبه رعایت کنیبریم ببینیم باید با تست های سنجشی چیکار کنیم
۱- مطالعه کامل درسنامه با رعایت فاصله زمانی
یادت باشه که اول باید به مهارت کافی تو هر مبحث برسی و بعدش بری سراغ تست زنی. بنابرین اول باید درسنامه و جزوت رو به خوبی کار کنی و البته تست آموزشی هم به تعداد کافی زده باشی. قدم بدی رعایت فاصله زمانی مناسبه که به این شکله
دروس حفظی و مطالعاتی 2 یا 3 روز۲- برنامه ریزی برای حل تست ها در سطوح مختلف
حتما تست ها رو سطح بندی کن و بلافاصله سراغ تست های سخت نرو.
درضمن اگر دیدی سوالی خیلی پیچیده هست و اصلا نمیتونی حلش کنی از اون سوال رد شو و تو مرحله های بعدی مجدد برای حل کردنش تلاش کن و حتما نکاتش رو برای خودت بنویس
البته یادت باشه هیج وقت هم دنبال شانسی جواب دادن این تست ها نباشی۳- از تست های غلط استقبال کن
هیچوقت تست هایی که اشتباه زدی رو رها نکن.۴- حتما حتما تو بازه زمانی استاندارد تست بزن. نه اینکه مثلا برای یه سوال ریاضی یه ساعت وقت بذاریااااا
۵- حتما درصد های خودتو ثبت کن. دفعه بعدی که خواستی تست ها رو دوباره حل کنی بتونی خودتو بسنجی. وقتی هم ببینی پیشرفت کردی خیلی بهت میچسبه
انواع تست:◁تست پیشخوانی
↲ تعداد: ۵ عدد
↲ زمان: قبل از شروع مطالعه
↲ کاربرد: زمینه سازی ذهنی مطالعه◁تست آموزشی
↲ تعداد: ۲۰ عدد
↲ زمان: بعد از مطالعه مبحث
↲ کاربرد: آشنایی با طراحی سوالات◁تست مهارتی
↲ تعداد: ۱۰۰ به بالا
↲ زمان: یک روز بعد از مطالعه
↲ کاربرد: افزایش تسلط به مبحث◁تست زماندار
↲ تعداد: ۲۵ تا ۵۰ عدد
↲ زمان: ۳ روز بعد از مطالعه
↲ کاربرد: افزایش سرعت◁تست علامتدار
↲ تعداد: متفاوت
↲ زمان: قبل از ازمون ها و دوران عید
↲ کاربرد: مرور تست های مهم -
@m-sina در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
من یه سوال دارم که از هرکی میپرسم خیلی کلی جوابمو میده.
دوران جمع بندی دقیقا باید به چه شکل باشه؟ میشه ریزحزییاتشو توضیح بدینسلام
جمع بندی؟!
پاسخ کوتاه:
جمع کن
پاسخ تفصیلی:
تست بزنننننننن
.
اهم اهم
خب شوخی بسه
آقا جمع بندی میخوای بدونی چیه؟
جمعبندی همونه که باهاش میفهمی چندچندی.
جمعبندی همونه که باهاش میفهمی رو چه بخش هایی باید حساب باز کنی و کجاهارو حذف کنی یا محتاطانه باهاشون برخورد کنی.
جمعبندی همونه که باهاش مطالب ته نشین شده توی ذهنت رو ری ویو میکنی.
جمعبندی همونه که باید خیلی بیشتر از همیشه بهش توجه کنی و جدی بگیریش.
جمعبندی...
.
بسه دیگه
.
خب ببین شما که میگی خیلی ریز از جمعبندی حرف بزن شاید نتونی جوابت رو از من بگیری چون واقعا جواب خاصی برات ندارم
.
اصلا من واسه جمعبندی چیکار کردم؟
من توی جمعبندی:
۱)فصل به فصل یا ویدئو دیدم یا خود کتاب رو خوندم خیلی کوتاه(هرگز روی درسنامه وقت زیادی نزار)
۲)کلی تست زدم(بدون اهمیت دادن به منبع تست، منظورم اینه از هرجا تستی گیر میاوردم میزدم)
۳)و پاسخ تستارو خوندم(بهترین جا برای مرور دوباره)
۴)و اون تستارو که غلط میزدم دنبال جوابش تو کتاب میگشتم
۵)زماندار تست زدم(مهارت زود فکر کردن و سرعت عمل تو حل سوال رو به دست اوردم)
هرچی جلوتر میرفتم و بیشتر زمان میگذشت تست هام بیشتر شکل آزمونی میگرفت(یعنی زمان مهم تر میشد، درصد میگرفتم، و سر مدت معین یه تعداد تست مشخص میزدم و تست ها کنکوری و مشابه کنکور میشد)
و اینجا بود که فهمیدم میشه رو کدوم مباحث سرمایه گذاری کرد و جدی گرفتشون و کجاهارو خیلی با احتیاط جواب بدم
و...
همین
در آخر بگم که جمعبندی کردن شاخ غول شکوندن نمیخواد فقط تست میخواد و تست -