زیست
-
-
سلام
صددرصد تسلط به کل کتاب مهمه
هر چقدر هم نمونه سوال بخونید باز ممکنه یه سوال بدن که تا حالا نبوده و اون سوال پیچیده هم باشه
پس اول کتاب بعد نمونه سوال... -
سلام
صددرصد تسلط به کل کتاب مهمه
هر چقدر هم نمونه سوال بخونید باز ممکنه یه سوال بدن که تا حالا نبوده و اون سوال پیچیده هم باشه
پس اول کتاب بعد نمونه سوال...بابونــــه خود کتاب خیلی زیاده. نگران اینم که کتاب رو بخونم تموم بشه به نمونه سوال نرسم.
از طرفی هم کتاب واقعا مهمه. -
بابونــــه خود کتاب خیلی زیاده. نگران اینم که کتاب رو بخونم تموم بشه به نمونه سوال نرسم.
از طرفی هم کتاب واقعا مهمه.E.B.BUTTERFLY من خودم اینطور بودم که فصل ۱ و ۲ و ۳ رو حفظ بودم چون از اول سال خونده بودم خیلی زیاد...
دیگه واسه نهایی نخوندمشون
اما بقیه رو خوندم
هر فصل رو که میخوندم چند سری نمومه سوال حل می کردم
تاریخ امتحان کی هست؟ -
E.B.BUTTERFLY در زیست گفته است:
میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟
ببین فقط در شرایطی می تونی نه این کار رو بلکه فقط مشابه همین کارو انجام داده باشی که شونصدمین دور کتاب زیست خوندنت رو تازه تموم کرده باشی و در اونصورت هم باز باید قبل امتحان یه مروری بکنی!
هرگز این اشتباهو نکن چون هییییییییییییچ چیزی مخصوصا برا نهایی مهم تر از کتاب درسی نیست
کتاب رو که کاملِ کامل و البته بدون وسواس شدید خوندی، اگه اگه اگه وقت شد برو سراغ نمونه سوال اونم بهتره با سوالات نهایی چند سال اخیر شروع کنی که مهم ترن.البته باز لازمه بگم که اینی که گفتم برا خرداد بودا.... این چند روز مونده ببین اگه رو متن کتاب مسلطی می تونی نمونه سوال کار کنی براش و مرور کامل کتاب بمونه برا همون فرجه که وقت داری
-
E.B.BUTTERFLY من خودم اینطور بودم که فصل ۱ و ۲ و ۳ رو حفظ بودم چون از اول سال خونده بودم خیلی زیاد...
دیگه واسه نهایی نخوندمشون
اما بقیه رو خوندم
هر فصل رو که میخوندم چند سری نمومه سوال حل می کردم
تاریخ امتحان کی هست؟بابونــــه هفت خرداد
-
بابونــــه هفت خرداد
E.B.BUTTERFLY روزی یه فصل خوندن در صورتی که قبلا خونده باشید و تسلیم داشته باشید منطقیه
دو روز به امتحان مونده هم نمونه سوال -
E.B.BUTTERFLY در زیست گفته است:
میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟
ببین فقط در شرایطی می تونی نه این کار رو بلکه فقط مشابه همین کارو انجام داده باشی که شونصدمین دور کتاب زیست خوندنت رو تازه تموم کرده باشی و در اونصورت هم باز باید قبل امتحان یه مروری بکنی!
هرگز این اشتباهو نکن چون هییییییییییییچ چیزی مخصوصا برا نهایی مهم تر از کتاب درسی نیست
کتاب رو که کاملِ کامل و البته بدون وسواس شدید خوندی، اگه اگه اگه وقت شد برو سراغ نمونه سوال اونم بهتره با سوالات نهایی چند سال اخیر شروع کنی که مهم ترن.البته باز لازمه بگم که اینی که گفتم برا خرداد بودا.... این چند روز مونده ببین اگه رو متن کتاب مسلطی می تونی نمونه سوال کار کنی براش و مرور کامل کتاب بمونه برا همون فرجه که وقت داری
Anzw 18 میدونید مشکل کجاست؟ من از اول سال حالت تستی خوندم و خب برام مسئله ای نداره اما نمیتونم تشریحی بنویسم... یعنی نمیدونم دقیقا طراح از من میخواد چه کلماتی رو بنویسم؟ چجوری بیان کنم؟ جمله بندیم چطوری باشه؟ کلا گیج میشم. یعنی اگه تستی بود هیچ مشکلی نداشتم ولی خب بحث تشریحی که میاد وسط واقعا اعصابم خورد میشه.
یک سری مطالب هستن که ضعف دارم و اونا رو حتما باید از روی کتاب بخونم دوباره ولی بقیه رو نمیدونم چکار کنم. -
تست که باشه میتونی از پیش بربیای چون این ادا اطوارهای نهایی رو نداره. اینجوری بنویس، اینجوری ننویس، این کار رو بکن نهههه اون کار رو نکنیاااا. دقیقااا باید عین همین جمله بنویسی وگرنه ازت نمره کم میشه. فلان بهمان.....
آخه مگه دینیه؟ که طوطی واری حفظ کنی مثللللل جملات کتاب بنویسی. -
تست که باشه میتونی از پیش بربیای چون این ادا اطوارهای نهایی رو نداره. اینجوری بنویس، اینجوری ننویس، این کار رو بکن نهههه اون کار رو نکنیاااا. دقیقااا باید عین همین جمله بنویسی وگرنه ازت نمره کم میشه. فلان بهمان.....
آخه مگه دینیه؟ که طوطی واری حفظ کنی مثللللل جملات کتاب بنویسی.E.B.BUTTERFLY تا جایی که من یادمه
برای جواب دادن به سوالات زیاد نیاز به زیاده نویسی نیست
صفحه اول و دوم که جای خالی و صحیح غلط و تست و پاسخ کوتاه بدهید هست
صفحه سوم چهارم سوالا در حد نوشتن یک نهایتا دو خطه
مگه اینکه تغییر کرده باشه -
E.B.BUTTERFLY روزی یه فصل خوندن در صورتی که قبلا خونده باشید و تسلیم داشته باشید منطقیه
دو روز به امتحان مونده هم نمونه سوالبابونــــه از اول سال خوب خوندم مباحث رو(البته اینم بگم یک سری مباحث مثل هورمون و ایمنی رو تسلط خوبی ندارم و بایدددددد اونا خونده بشن دوباره)
-
بابونــــه از اول سال خوب خوندم مباحث رو(البته اینم بگم یک سری مباحث مثل هورمون و ایمنی رو تسلط خوبی ندارم و بایدددددد اونا خونده بشن دوباره)
E.B.BUTTERFLY بخونیدشون انشاالله از پس سوالا برمیاید، همین که یه سری مبحث رو خوندید و بلدید و تست زدین از خیلی ها جلوترید.
-
E.B.BUTTERFLY تا جایی که من یادمه
برای جواب دادن به سوالات زیاد نیاز به زیاده نویسی نیست
صفحه اول و دوم که جای خالی و صحیح غلط و تست و پاسخ کوتاه بدهید هست
صفحه سوم چهارم سوالا در حد نوشتن یک نهایتا دو خطه
مگه اینکه تغییر کرده باشهبابونــــه من شبه نهایی امسال رو که دیدم، نوبت عصرش واقعا سوالات چالشی داشت که بعضیاش قابلیت مطرح شدن توی کنکور رو داشتن. نوبت صبحش هم به نسبت کمتر چالش داشت ولی ریز به ریز کتاب رو ازش سوال درآورده بود.
من کلا با مفاهیم راحت ترم. یعنی اگه بگن مفهوم رو برسون میتونم ولی اینکه میان یک سری چارچوب قرار میدن برای جواب دهی و ذهن رو محدود میکنن به حفظ کردن صرف واقعا منو اذیت میکنه. -
E.B.BUTTERFLY بخونیدشون انشاالله از پس سوالا برمیاید، همین که یه سری مبحث رو خوندید و بلدید و تست زدین از خیلی ها جلوترید.
بابونــــه مشکل همینجاست که از اول سال با تست پیش رفتم و الان موندم توی تشریحی.
-
بابونــــه من شبه نهایی امسال رو که دیدم، نوبت عصرش واقعا سوالات چالشی داشت که بعضیاش قابلیت مطرح شدن توی کنکور رو داشتن. نوبت صبحش هم به نسبت کمتر چالش داشت ولی ریز به ریز کتاب رو ازش سوال درآورده بود.
من کلا با مفاهیم راحت ترم. یعنی اگه بگن مفهوم رو برسون میتونم ولی اینکه میان یک سری چارچوب قرار میدن برای جواب دهی و ذهن رو محدود میکنن به حفظ کردن صرف واقعا منو اذیت میکنه.E.B.BUTTERFLY درسته...
من دیگه از سطح سوالا اطلاع ندارم فکر میکردم مثل قبله...
چی بگم -
بابونــــه مشکل همینجاست که از اول سال با تست پیش رفتم و الان موندم توی تشریحی.
E.B.BUTTERFLY
نگران نباشید
اینکه فهمیده باشیددرسو، هر سوالی هم بهتون بدن میتونید جواب بدین، برای خود من که اینطور بود...
فکر نمیکنم لازم باشه عیناً مثل کتاب بنویسید
بعضی کلمات نقش کلید واژه رو دارن که خودتون قطعا بسته به سوال میدونید داخل جواب چی بنویسید و همین اصل قضیه ست. -
E.B.BUTTERFLY درسته...
من دیگه از سطح سوالا اطلاع ندارم فکر میکردم مثل قبله...
چی بگمبابونــــه شما دانشجو هستید احتمالا درسته؟
اگر هستید که باید بگم طرح سوالات خیلی تغییر کرده.
پارسال که دهم بودم زیست نهایی واقعا عالی و معقول بود یعنی قشنگ میشد به تمام سوالات جواب داد.
امسال هم با اون شبه نهایی که من دیدم به نظر نمیاد بخوان روند پارسال رو ادامه بدن و به احتمال زیاد سوالات چالشی در حد دو الی سه نمره داریم. -
بابونــــه شما دانشجو هستید احتمالا درسته؟
پارسال که دهم بودم زیست نهایی واقعا عالی و معقول بود یعنی قشنگ میشد به تمام سوالات جواب داد.
امسال هم با اون شبه نهایی که من دیدم به نظر نمیاد بخوان روند پارسال رو ادامه بدن و به احتمال زیاد سوالات چالشی در حد دو الی سه نمره داریم.E.B.BUTTERFLY بله دانشجوام.
پس کارتون سختتر شده... -
Anzw 18 میدونید مشکل کجاست؟ من از اول سال حالت تستی خوندم و خب برام مسئله ای نداره اما نمیتونم تشریحی بنویسم... یعنی نمیدونم دقیقا طراح از من میخواد چه کلماتی رو بنویسم؟ چجوری بیان کنم؟ جمله بندیم چطوری باشه؟ کلا گیج میشم. یعنی اگه تستی بود هیچ مشکلی نداشتم ولی خب بحث تشریحی که میاد وسط واقعا اعصابم خورد میشه.
یک سری مطالب هستن که ضعف دارم و اونا رو حتما باید از روی کتاب بخونم دوباره ولی بقیه رو نمیدونم چکار کنم.E.B.BUTTERFLY
خب پس اگه با تشریحی نوشتنش واقعا مشکل داری فکر می کنم این چند روز تا قبل امتحان دینی فرصت خوبیه نهایی های دوره های قبل رو بررسی کنی
منظورم از بررسی اینه که جدی و کامل و با توجه به بارم، سوالات رو جواب بدی و بعد از رو پاسخنامه هم ریز و دقیق با توجه به ریز بارم تصحیح کنی تا دستت بیاد چطور باید بنویسی -
بابونــــه شما دانشجو هستید احتمالا درسته؟
امسال هم با اون شبه نهایی که من دیدم به نظر نمیاد بخوان روند پارسال رو ادامه بدن و به احتمال زیاد سوالات چالشی در حد دو الی سه نمره داریم.E.B.BUTTERFLY در زیست گفته است:
امسال هم با اون شبه نهایی که من دیدم به نظر نمیاد بخوان روند پارسال رو ادامه بدن
اینو نمی شه گفتا چون پارسالم شبه نهاییا از خود نهایی سخت تر بودن به نظر من
ولی خب باید امادگی هر سوالی رو داشته باشیم دگه