زیست
-
E.B.BUTTERFLY
خب پس اگه با تشریحی نوشتنش واقعا مشکل داری فکر می کنم این چند روز تا قبل امتحان دینی فرصت خوبیه نهایی های دوره های قبل رو بررسی کنی
منظورم از بررسی اینه که جدی و کامل و با توجه به بارم، سوالات رو جواب بدی و بعد از رو پاسخنامه هم ریز و دقیق با توجه به ریز بارم تصحیح کنی تا دستت بیاد چطور باید بنویسیAnzw 18 فکر میکنم همین روش خوب باشه.
جدای از اون مباحث که ضعف دارم و باید اول سراغ مطالعه مجدد اونا برم، سوالات نهایی سال های قبل و شبه نهایی امسال رو برای فصل هایی که تسلط دارم اما تشریحی نوشتنش رو نمیدونم بررسی میکنم و توی کتاب سوالات رو مشخص میکنم که از چه جاهایی طرح شده. بعد از اتمام این مراحل که فکر کنم حدودا یک هفته طول بکشه، میرم سراغ تورق کل کتاب یک نگاه اجمالی و سریع. -
E.B.BUTTERFLY بله دانشجوام.
پس کارتون سختتر شده...بابونــــه رسوندن مفهوم به طور کامل کل نمره رو پوشش نمیده باید یکم هم از کلیدواژه های کتاب استفاده کرد که به چشمشون بیاد.
-
بابونــــه رسوندن مفهوم به طور کامل کل نمره رو پوشش نمیده باید یکم هم از کلیدواژه های کتاب استفاده کرد که به چشمشون بیاد.
E.B.BUTTERFLY قبلا میگفتن مصحح ها دبیر زیست نیستن همه شون، فقط از روی کلیدی که بهشون میدن تصحیح میکنن
اینم بده
امیدوارم اینطور نباشه -
E.B.BUTTERFLY قبلا میگفتن مصحح ها دبیر زیست نیستن همه شون، فقط از روی کلیدی که بهشون میدن تصحیح میکنن
اینم بده
امیدوارم اینطور نباشهبابونــــه بله دقیقا همین منو نگران میکنه. اصلا با فکر کردن به همین موضوع این تاپیک رو زدم. شما فرض کنید دبیر تاریخ میاد برگه های زیست رو صحیح میکنه و قاعدتاً تنها منبعی که برای تصحیح بهش مراجعه میکنه، کلید آزمون هست که بهشون داده میشه. یعنی طرف میاد نوشته شما رو با چیزی که در پاسخنامه نوشته شده مقایسه میکنه و بر اون اساس نمره داده میشه. یعنی با تکیه به دانش و آگاهی خودش صحیح نمیکنه. ممکنه اون دانش آموز بدبخت درست نوشته باشه ولی چون یک کلمه رو بهش اشاره نکرده درصورتی که در کلید آزمون مدنظر طراح بوده، نمره از دست بده.
-
بابونــــه بله دقیقا همین منو نگران میکنه. اصلا با فکر کردن به همین موضوع این تاپیک رو زدم. شما فرض کنید دبیر تاریخ میاد برگه های زیست رو صحیح میکنه و قاعدتاً تنها منبعی که برای تصحیح بهش مراجعه میکنه، کلید آزمون هست که بهشون داده میشه. یعنی طرف میاد نوشته شما رو با چیزی که در پاسخنامه نوشته شده مقایسه میکنه و بر اون اساس نمره داده میشه. یعنی با تکیه به دانش و آگاهی خودش صحیح نمیکنه. ممکنه اون دانش آموز بدبخت درست نوشته باشه ولی چون یک کلمه رو بهش اشاره نکرده درصورتی که در کلید آزمون مدنظر طراح بوده، نمره از دست بده.
E.B.BUTTERFLY نگران نباشید چون شنیدم چندین مصحح صحیح میکنن
در صورتی که مغایرت داشته باشه نمره دو مصحح
مصحح سوم هم برگه رو بررسی میکنه
یادتون باشه بعد از اومدن کلید سوالا چک کنید تا وقتی نمرات اومد اگر کم داده بودن اعتراض بزنید. -
E.B.BUTTERFLY نگران نباشید چون شنیدم چندین مصحح صحیح میکنن
در صورتی که مغایرت داشته باشه نمره دو مصحح
مصحح سوم هم برگه رو بررسی میکنه
یادتون باشه بعد از اومدن کلید سوالا چک کنید تا وقتی نمرات اومد اگر کم داده بودن اعتراض بزنید.بابونــــه ممنونم ازتون.
-
بابونــــه ممنونم ازتون.
E.B.BUTTERFLY خواهش میکنم