سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
مشاوره کنکوری
-
حتما بخونید
میپرسی "از الان بخونم میشه️"
میترسم از سوالت️یاد خودم میفتم...یاد کنکور ۹۹ و ۴۰۰ و ۴۰۱.
یاد روزایی که به هر دانشجوی پزشکی،معلم و مشاوری که رسیدم،پرسیدم این سوال رو ازش️
یاد همه ی "میشه" گفتناشون️
یاد همه ی مثل قبل نخوندنای خودم️
یاد اینکه فقط تا اینجای موضوع برام مهم بود️
یاد اینکه خیالم با شنیدن این "میشه" ها راحت میشد ولی هیچوقت دنبال اینکه چطور بخونم که بشه نرفتم️
یاد کمالگرایی مسخره ای که اسیرش بودم️
یاد فکرِ چرتِ خب من بهتر از اینا حقمه بذار امسال رو رد کنم سال بعد میخونم واسه دو رقمی️
یاد نگفتن دردِ اینکه من به قدر کافی درس نمیخونم،من درست درس نمیخونم،من از صبح تا شب تو اتاقمم ولی سر جمع سه ساعت مفید نمیشه درس خوندنم،من واسه فرار دارم تو یوتیوب و تلگرام میچرخم به مشاور و خانواده م️
یاد تا سه-چهار صبح بیدار موندن و نمونه ی شروع از صفرِ موفق پیدا کردن و قول و قرار گذشتن واسه خوندن از فردا️
یاد فردایی که هیچوقت نیومد...روزایی که تا نیمه میرفت و همون دو-سه ساعت پراکنده رو خونده بودم️
یاد فرار کردنم از صداهای تو ذهنم...حس نارضایتی ناشی از حیف کردن خودم و تواناییام...حس تنفر از اون انرژی آخر شبی که نشون میداد من اون روزم کاری نکردم که الان خسته و منتظر خواب باشم️
اینایی که میخونی حرف آدمی نیست که استعدادش رو نداشته یا پایه ش خوب نبوده️
اینایی که میخونی حرف کسیه که سه بار با رتبه ی زیر ده هزار پشت کنکور مونده️
میدونی یعنی چی️یعنی اگه قبول نشده خودش نخواسته️
میتونسته،میشده که قبول بشه ولی خودش نخواسته️
کنکور نه به هوشه،نه به پایه قوی،نه اونجور که تو فکر میکنی به امکانات و شرایط️
از من بپرسی فقط میگم به خواستنه️
نه زبونی،نه حتی دلی
اینکه با دیدن یه کلیپ انگیزشی دلت بلرزه واسه یه رشته،یا تو رویای خودت دانشجوی فلان دانشگاه باشی و ذوقش رو کنی اسمش خواستن نیستن
خواستن اونه که تو قسم میخوری یه بار واسه همیشه تمومش کنی️
خواستن اونه که براش عوض میشی️
خواستن اونه که نمیشینی دیگه حساب دو دوتا چهارتا کنی و منطق ریاضی پشت هم بچینی تا خودت رو قانع کنی که من اگه تا فلان تاریخ هم بخونم با احتمال فلان درصد قبول میشم یا نمیشم️
خواستن اونه که دیگه نمیای به من بگی که اگه قسم بخوری قبول میشم از الان میشینم بخونم️
خواستن اونه که سرت رو میندازی پایین و فقط میخونی️
انقد ادامه میدی که بشه...من میگم میشه اما اگه یه درصد نشد حداقلش تو پیش خودت نباختی...میدونی که صد خودت رو گذاشتی️
با دل قرص از این مرحله رد میشی و مث من همیشه چشمت پشت سرت رو نگاه نمیکنه و دلت نمیسوزه که چرا هیچوقت تمام تلاشم رو نکردم که بدونم زندگی الانم نتیجه ی تمام توانم بوده نه کم کاریام️
تو فکر میکنی که داستان فقط یه کنکوره️اما منی که رد شدم ازش میدونم داستان یه زندگیه...داستان ساخته شدن یه آدم جدید که میدونه هر چیزی هرچقدم که سخت باشه من "میتونم" که خوب تمومش کنم...این آدمه دیگه هیچوقت نمیبازه️
این همه میام حرف میزنم باهات چون میخوام اون آدمه "بشی"...
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @انسانیا @ریاضیا -
https://forum.alaatv.com/post/3385196
جمع بندی دینی نهایی -
🟢 بررسی منابع برای امتحان نهایی
نکته اول: اولین، مهمترین و اصلیترین منبع کتاب درسیه
️ بررسی منابع کمک درسی برای موفق شدن توی امتحانات نهایی
1⃣ سیر تا پیاز
اگه سطحتون توی درسی ضعیفه و نیاز به درسنامه مفصل و یه عالمه نمونه سوال دارین، سیرتاپیاز سطح شمارو از صفر به صد میرسونه!2⃣ماجراهای منو درسام
اگه سطحتون متوسطه، اما در عین حال به یه کتاب کامل با نمونه سوالات خفن نیاز دارید، قطعا ماجرا خیلی بهتون کمک میکنه!3⃣ فرمول بیست
درسنامه این کتاب، از کتاب سیر تا پیاز مختصرتره و بیشتر روی سوالات امتحانی تمرکز کرده. سطح سوالتش هم معقول و خوبه و این روزا خیلی طرفدار داره!!4⃣ شب امتحان
این کتاب همونجوری که از اسمش مشخصه، برای شبای قبل امتحان معجزه میکنه، پر از نمونه سوالات امتحانیه که حسابی آماده میشی!5⃣ لقمه مهروماه
کتابای لقمه، یه کتاب جمع و جور برای مرور درسهاست. پس اگه احساس کردی فهمیدن یه مبحث برات سخته، حتما از لقمه کمک بگیر! -
️ قابل توجه کنکوری ها | نکات مهم شیوهنامه ترمیم معدل
در صورت غیبت، نمره ی صفر لحاظ میشود اما در سوابق شما، اگر نمره ی بالاتری داشتید، تراز آن نمره اعمال میشود.
غیبت باعث سوختن نوبت ترمیم نمیشود.
امکان ترمیم، از شهریور ۴۰۲ به بعد، برای همه یک بار فراهم هست. اگر قبل از شهریور ۴۰۲ ترمیم کردی، جزو دفعات ترمیم حساب نمیشود.اگر قبلا ترمیمکردی، و امسال قصد ترمیم نداری، مشکلی نداره که سال بعد ترمیم کنی.
در صورتی که پشت کنکور بمونید، باید در کنکور ۱۴۰۴، برای یازدهم و دوازدهم سابقه داشته باشید.اگر پشت کنکور بمونید، برای کنکور ۴۰۵، باید سابقه دهم، یازدهم و دوازدهم داشته باشید.
چجوری هم برای یازدهم هم دوازدهم ترمیم کنیم؟ امتحاناشون با هم تداخل ندارن و در روزهای مختلف برگزار میشن.در خرداد ۴۰۳ نیازی به ترمیم دهم و یازدهم نیست. اینکه امکانش هست یا خیر، معلوم نیست.
امتحانات شهریور و دی ۴۰۲ و سالهای آینده، به عنوان سابقه تحصیلی معتبر نیست و صرفا برای مدرک گرفتنه! جهت اعمال سابقه تحصیلی، فقط نمره ی خرداد مهمه.تغییر رشته ای ها، یک بار فرصت ایجاد سابقه دارند، و یک بار فرصت ترمیم.
در کنکور ۴۰۴، هر شخصی که سابقه یازدهم نداشته باشه، براش صفر در نظر گرفته میشه.تراز سوابق، ممکنه هر سال مقداری تغییر کنه.
اگر یک درس چند نمره داشتید، اونی ملاکه که بالاترین تراز رو میده، حتی اگه نمره ش کم باشه -
صبر داشته باش
یه روز همه دیر خوابیدنات
زود بیدار شدنات
تلاش کردنات
شکست خوردنات
نه شنیدنات
مسخره شدنات
و استمرار داشتنات جواب میده
اگر خسته ای ولی جا نمیزنی ...
بهت افتخار میکنم
سرتو بگیر بالا و با اقتدار ادامه بده. -
@Khanoom_Mahlin
سلام خسته نباشید
خب در رابطه با خواب و بهداشت خواب
اختلالات و مشکلاتی که تو خواب پیش میاد ناشی از عوامل مختلف میتونه باشه
یکی بیماری های جسمی میتونه باشه
اون یکی نداشتن برنامه ریزی واسه خواب
یه عامل دیگه به تغذیه و فعالیت های روزانه مربوط میشه
استرس و فشار های روانی هم میتونه رو خواب تاثیر گذار باشه
حتی دمای محیط و نوری که به اتاق میرسه هم مهمه
اما راهکارها چیه
اولین عامل اینه اگه خب مثلا ۱ میخوابیدم ۵ بیدار میشیم خب این به شدت مضر هست بدن که همون فردا کسل نمیشه میبینیم بعد چند مدت این کار رو بدن تاثیر میزاره
کنکوری باشه و یا انسان عادی حداقل ۶ ساعت خواب و حداکثر ۸ ساعت واسه ما جوونا و بزرگسالا لازمه بیشتر و کمترش ضرره
تایم طلایی خواب که بدن انرژی میگیره ۱۱ شب تا ۳ صبح هست که بدن انرژیش رو از این تایم میگیره یعنی این ۴ ساعت ارزشش بیشتر از ۲۰ ساعت بعدی هست بخاطر همین هیچ موقع خواب بعد از ظهری ما رو سیر نمیکنه
خب اما چند راهکار دیگه
قبل از خواب غذاهای سنگین و مصرف کافئین ممنوعه
در طول روز فعالیت بدنی و ورزش انجام بدید اما ترجیحا قبل از خواب قید فعالیت بدنی سنگین رو بزنید و فقط به چند تا حرکت کششی قبل خواب اکتفا کنید
به سلامت بدنیتون از نظر تغذیه اهمیت بدید
اتاق خواب تا جایی که امکان داره ساکت و تاریک و دمای متناسب باشه نه زیاد گرم که حس خواب بده
نه سرد که پتو بکشی و بگیری بخوابی
از تخت خوابتون برای مطالعه به کار نگیرید که وسط درس حس تون به سوی خواب نره
چرت روزانه بیشتر از نیم ساعت هم نباشه
لباس راحت برای خواب هم توصیه میشه
همینا والسلام
اگه سوالی بود و چیز دیگه ای به غیر از این مسائل بود حتما بپرسید -
Hamid.s
ممنونم بابت زحمتتون
واقعیت من هر بازه ای از روز و شب رو برای خواب انتخاب کردم یعنی همه حالتارو رفتم
مثلن ی بار 11 بخابم 5 بلند شم ی بار 10 بخابم 2 بلند شم ی بار 4 بخابم 9 بلند شم و ....
به این نتیجه رسیدم نمیتونم صبح بیدار بشم یعنی بیدار میشم ولی اینقدر کسلم یا گیج میزنم اصلن درسو نمیفهمم برای همین تصیمیم گرفتم شب دیر بخابم صبم یکم دیرتر بلند شم الان ساعت خابمم کم نیست ولی باز خوابم میاد داروی گیاهی چیزی پیشنهاد ندارین
فک کنم تاثیر داشته باشه دیگه واقعن از قرص کافئینو قهوه بریدم بدنم بهم ریخته با اینا
بازم ممنون -
@Khanoom_Mahlin دقیقا منم اینجوری شدم
نمیدونم ناشی از چی هست -
@Khanoom_Mahlin
این فرایند نیاز به زمان داره
تا تو بدنتون به عادت تبدیل بشه
با سه روز چهار روز عادت ایجاد نمیشه
حداقل بیست و یک روز باید این فرایند رو تکرار کنید
ساعت یازده و نیم بخوابید ساعت ۷ بیدار بشید
یه چیز هم بگم خدمتتون
این انگیزه و دلیل بیدار شدن خیلی مهمه
شب ها برای خودتون تکرار کنید انشالله صبح ۷ بیدار میشم و زنگ بزارید گوشیتون
مطمئنا ده دقیقه قبل از زنگ بیدار میشید
وقتی که بیدار شدید دیگه نخوابید
و نگید بعد زنگ بیدار میشم
و شب ها برنامه ی فرداتون رو بنویسید و بدونید چی قراره انجام بدید
وقتی سردرگم باشید و ندونید قراره چیکار کنید
انگیزه ای برای بیداری ندارید
برای دمنوش هم چیزی به صورت قطعی تجویز نمیشه که نسخه دائمی باشه چون زیاد هر چیز ضرره
پس اگر مشکلی ندارید و به چیزی حساسیت ندارید
با نظر دکتر اگه موافق بود
میتونید از دمنوش گل گاو زبان یا زعفران برای آرامش بخشی استفاده کنید
چند روز یکبار
یه بار دم کنید بنوشید
ولی زیاد نباشه که ممکنه گوارش به مشکل بخوره -
️ عبدالرسول پورعباس؛ رئیس سازمان سنجش:
️ نتیجه آزمون فرهنگیان قبل از انتخاب رشته سراسری اعلام میشود و اگر داوطلبان پذیرفته نشدند، امکان انتخاب سایر رشتهها را دارند اما اگر قبول شدند دیگر نمیتوانند انتخاب رشته کنند مگر آنکه انصراف دهند و یک فرصت کوتاهمدت برای انصراف آنها تعیین خواهیم کرد.
-
🟢تحقیقات محلی دانشگاه فرهنگیان
️ ازمهم ترین شرایط قبول شدن در دانشگاه فرهنگیان گزینش و تحقیقات محلی است که توسط دایره گزینش آموزش و پرورش و از ۲ گروه استفاده خواهد کرد:
افرادی که خود شما در فرم مصاحبه (هنگام اعلام حضور و امادگی برای مصاحبه) به عنوان افراد آشنا با شما نام می برید. در فرم ثبت نام ذکر شده این افراد نباید افراد و اقوام درجه اول شما باشند. شما می توانید از مدیر مدرسه، معلم و مشاور به عنوان این افراد آشنا با شما در این فرم نام ببرید که به طور رسمی استخدام آموزش و پرورش هستند و البته باید شما را تا حدی هم بشناسند.
علاوه بر افراد ذکر شده در فرم ثبت نام مصاحبه، دایره گزینش از همسایگان (نه فقط یک همسایه، به دلیل بالا بردن صحّت اطلاعات) و مسجد محله یا حسینیه محله و افراد مشهور و خوشنام نیز درباره شما می پرسند.
بچه هایی که مشکل خاصی نداشته و متدین باشند در این مرحله به هیچ وجه نگران نباشند. اینم بهتون بگم در طول ۴ سال تحصیلی و موقع فارغالتحصیلی (واسه این که استخدام رسمی بشید) هم ازتون مجددأ #گزینش به عمل میاد و حتی ممکنه کتاب هایی بهتون بدن تا بخونید و ازتون مصاحبه به عمل بیارند.
-
️فرصت چهار روزه پشت کنکوریها برای مشاهده و چک سوابق تحصیلی️
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش کشور اعلام کرد: پشتکنکوریها فقط چهار روز دیگر فرصت دارند تا سوابق تحصیلی خود را در سایت سنجش مشاهده و در صورت درست بودن آن را تایید کنند.
فرآیند مشاهده و تایید سوابق تحصیلی این داوطلبان از
یکشنبه (۹ اردیبهشت) آغاز شده و تا شنبه (۱۵ اردیبهشت) ادامه دارد. -
Hamid.s سلام
اگر سلامت و هویت هم پارسال بالای ۱۸ باشیم نیاز به ترمیم داره ؟