سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری
-
• چیکار کنم شبا راحت خوابم ببره؟
- چرت نیم روزی را فراموش کنید :
خواب بعداز ظهر یکی از علت های اصلی بی خوابی شما در شب است. اگر نمیتوانید شب ها به سادگی بخوابید پس حتما چرت های نیمروزی را کنار بگذارید. - از نوشیدنی های گیاهی کمک بگیرید :
دمنوش بابونه، سنبل الطیب و بادرنجبویه میتوانند به خواب راحت و آرامش روان شما کمک کنند. توصیه میشود این دمنوش ها را قبل از خواب بنوشید و از اثرات آرامشبخش آن ها استفاده کنید. - فاصله شام را با خواب زیاد کنید :
تجربه نشان داده است که افرادی که با معده سنگین به خواب میروند نمیتوانند خواب آرامی را تجربه کنند. سعی کنید حداقل دو ساعت بین شام و خواب خود فاصله بیاندازید تا دچار مشکل بی خوابی نشوید. - زمان خواب مشخصی داشته باشید :
ساعت خواب نامنظم باعث به هم ریختن یاعت بیولوژیک بدنتان میشود. سعی کنید ذهن خود را عادت بدهید که یک ساعت مشخص از شب زمان خواب است تا بتوانید سریع و بی دردسر به خواب بروید. - از خوردن موادغذایی محرک بپرهیزید :
سعی کنید در نیمه دوم روز خود سراغ نوشیدنی ها و غذاهای حاوی کافئین و ویتامین C زیاد نروید. نیکوتین و الکل هم میتوانند موجب بی خوابی شما شوند و برنامه خواب شما را به طور کامل به هم بریزند.
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
- چرت نیم روزی را فراموش کنید :
-
️انواع تست زنی در دوران کنکور:
️ آموزشی
کی بزنیم: بلافاصله بعد از مطالعه
هدف: یادگیری بهتر
درصد و زمان: مهم نیست
روش: تحلیل بلافاصله هر تست️ تثبیتی
کی بزنیم: دو تا سه روز بعد از مطالعه
هدف: تثبیت بیشتر
زمان و درصد: مهم نیست️ سنجشی
کی بزنیم: دو هفته یک بار
هدف: آزمودن شرایط فعلی و تحلیل
اشکالات.
درصد: مهم️ زماندار
کی بزنیم: بعد از مسلط نسبی روی مطالب
هدف: افزایش سرعت برای رسیدن به زمان
استاندارد: پاسخگویی به هر سوال در کنکور
زمان: مهم -
از یه چیز مهم حرف بزنیم؟
هدف!
.
بسم تعالی
هدف چیست؟
بزار ریز تر بپرسم:
هدف یه آدمی که داره واسه کنکور میخونه چیست؟
.
اصلا هدف شما از درس خوندن چیه؟!
.
تو تاپیک زیر جواب بدین بهمhttps://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
.
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @انسانیا -
خب از هدف میگفتیم اره؟
.
️هشدار۱: چون من تجربیام و بیشتر بچه های اینجا تجربی هستن بیشتر از این رشته حرف میزنم(سوادم در همین حده🥲)
️هشدار۲: بار ها گفتم اینم روش
این حرفایی که میزنم اعتقادات و تجربه های شخصی خودمه.
.خیلهخب
بچه ها جوابای قشنگی دادن تو تاپیک گفتگو
اصلا بزار یه حرفی بزنم همین اولش که حساب کار دستت بیاد،
"اونی که درس رو مسیر موفقیتش میدونه تا آخر عمرش قراره مشغول یادگرفتن و علم آموزی باشه"
پس رفیق من
فکر نکن که درس برای تو فقط برای چند ماه کنکوره و بس
فکر نکن بعد قبول شدن از هر رشته ای دیگه درس مرس تعطیله
فکر نکن اگه رشته ی خوبی قبول شدی به اوج خوشبختی رسیدی
.
اینجاست که هدف اصلی آدمی که درس خوندن رو مسیر موفقیتش تلقی کرده مشخص میشه.
به نظر من هدف اصلی کسی که داره درس میخونه یادگرفتن علمه!!!
بله یاد گرفتن
شمایی که در آرزوی فلان رشته ی تاپ(پزشکی یا هرچیز دیگه ای) هستی فکر میکنی بعد کنکور همه چی تمومه؟
نه رفیق
کنکور تازه اول راهه
کنکور باعث میشه که شما ارزش رشته ای که میخواید ازش قبول بشید رو درک کنید، باعث میشه شما روش درست مطالعه و یادگیری رو درک کنین، باعث میشه شما برای چیزی که میخواین با تمام وجود تلاش کنید و کمی سرسخت بشین و...
خب حالا بعدش چی؟
حالا شما میرین سراغ یاد گرفتن
خیلی باحاله نه؟
برعکس تصور خیلی ها درس خوندن تازه بعد کنکور و قبول شدن از یه رشته شروع میشه.
البته این یاد گرفتن علم فرق زیادی با دوران کنکور داره ها
اونجا دیگه کلیشه ها و چیزای اذیت کننده کمتره و شما علم خام رو میخورید.
خلاصه که...
هدف اون کسی که داره پزشکی میخونه یاد گرفتن و استفاده ازش برای درمان کردن مردمه.
حالا این یاد گرفتن چه مدت طول میکشه؟
دوران دانشگاه؟!
۱۴ ترم؟!
۷ سال؟!
نه رقیق
تا آخر عمرت
هر سال میدونی چقدر اکتشافات جدید میشه؟
هرسال میدونی چقد از گفته ها نقض میشه؟
هرسال میدونی چقد داروی جدید تولید میشه؟
خب اون پزشکی که آپدیت نباشه باید بندازیش سطل آشغال
نمیخوام بترسونم شمارو بچه ها
من میخوام بهتون بگم که شمایی که مسیرت رو درس گرفتی بدون درس چیزیه که باهاش قراره روحت رو سیراب و جواب سوالاتت رو پیدا کنی، چیزیه که قراره باهاش ذهن و جسم و روحم رو مشغول و پر کنی حالا هر رشته ای که باشی..
حق نداری غر بزنی که چرا این سرنوشت منه و چرا باید اینهمه درس بخونم و اینا به چه کارم میاد و ...
همین هدف اشتباه داشتن باعث میشه اونی که رتبه ۳ رقمی آورده ترم اول رشته پزشکی رو بیوفته(البته میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه ها)...
.
خیلی حرف زدم آخری رو هم بگم و برم:
از درسی که میخونی لذت ببر چون این درس برای همیشه قراره کنار تو باشه...
و اگه وقتی داری درس میخونی ازش لذت میبری ، ذوق میکنی وقتی چیز جدیدی یاد میگیری با این که سخته ..با این که جسمی و روحی خسته میشی.. اما حاضری هنوزم این مسیر سخت و طولانی رو پیش بری که اون خلا توی وجودت رو پر کنی پس بدون تو مسیر درست قدم برمیداری.
و با قدرت ادامه بده️@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
-
مهسا استوار در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام به اهالی خوش قلب این تاپیک که از هیچ کمکی دریغ نمیکنن ️
راستش من این روزا حال عجیبی دارم، یه حسی که هی مانعم میشه برم سراغ درس، انگار از بس به برنامه ریزی و رسوندن و جمع بندی و هرچی که مربوط به کنکوره فکر کردم خسته شدم و بریدم...
واقعا نمیدونم چیکار کنم، یعنی هرچی فکر کردم هیچ راه حلی به ذهنم نرسید و این حال رو بیشتر از یک هفتست دارم تجربه میکنم 🥺
میخواستم ببینم شما همچین تجربه ای داشتید؟ راه حلی برای رفعش دارید؟سلام
آره داشتم تقریبا همین روز ها بود یه سال قبل
.
راهی که من پیش گرفتم رها کردن بود
یعنی چی؟
ببین از کل دنیا دور شدم
اصلا بلاک کردم همهههههه ی دنیا و معلمای بیشعور و دوستای کثیف 🥲و ازمونای نامرد و برنامه های سنگین و جمعبندی های بوووق رو...
امیدوارم متوجه بشی منظورم رو🥲
همیشه گوشیم رو سایلنت بود
نوتیف همهی گروه هارو بسته بودم
و وقتی که درس میخوندم فقطططط خودم بودم و اون درسه و باهم کلی کیف میکردیم بدون این کلیشه ها و حرف ها و برنامه های گیج کننده و احمقانه
شاید بگی خب با چه برنامه ای پیش رفتی؟
با برنامهای که خودم دوستش داشتم
یعنی دقیقا اون شکلی که خودم حس میکنم به دلم میشینه و باهاش بیشتر حال میکنم جلو رفتم(البته به دور از هرگونه تنبلی نسبت به یه درس خاص ها)
این شکلی بازده ام هم کلییییی رفت بالا
این راه من بود
موفق باشی رفیق -
احمد رضا 0 در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD عالی بود این متنتون
فقط یک سوال
اگر ما درس خوندیم واسه کنکور و قلبا پزشکی رو دوست داریم ولی. مثلا پیراپزشکی یا فرهنگیان قبول شدیم(به هر دلیل کنکور بد شد)اون موقع چی؟
حالا باید با خودت بشینی حساب کتاب کنی که آیا من میتونم، شرایطش رو دارم،تواناییش رو دارم، جرعت رو دارم که یه سال دیگه بمونم پشت؟
اگه میتونی یه سال دیگه عین سال قبلت بشینی درس بخونی(که طبیعتا شرایط سخت تر و تلاشت بیشتره) پس بشین و بخون -
Mahdieh te در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD سلام، خسته نباشید
من یه تفکری دارم که خیلیییی داره اذیتم میکنه
من روزانه ۹ ساعت مطالعه دارم با بالای ۱۰۰ تست (نوسان هم داره مثلا ۸:۳۰ یا ۸:۱۵ یا مثلا یه روز که مشکل پیش میاد بالای ۶ ساعت میخونم حداقل. تستامم ممکنه ۸۰ تا بشه یا ۹۰ و ...) بعد هی با خودم میگم یعنی توی کنکور اینا میاد؟ یعنی من قراره تستای این مبحثو تو کنکور بزنم؟ یعنی من به رشته x (هدفم) میرسم؟ آخه خیلیا هستن از من بهترن نکنه مثل پارسال شه و این چیزا. یعنی یه ذره هم امید تو این قلبم نیست همش مقایسه خودم با آدمایی که بهتر از منن و نمیدونم کی هستن. چیکار کنم؟یه خاطره کوچولو🤏
.
من تیزهوشان درس میخوندم و خب تیزهوشانی ها از هفتم یه کلاس باهم هستن تااااا خود ۱۲ام
و خب یه دختری تو کلاس ما بود از همون هفتم نابغه بود
ببین نابغه ميگماااا
فیزیکش ریاضیش زیستش عالیییییی بودن همه
و خب مخ کلاس بود ایشون و همه بهش اعتماد و امید داشتن
و عین چی هم درس میخوند(فرض کن باهوش باشی هم درس بخونی این که ببین چی میشه..)
حالا ایشون سال آخر کلییییی نوسان داشت یعنی یه روز نجومی میخوند یه روز هیچی و دپرس
.
خلاصه گذشت و ایشونم بعد ها بهتر شد و شد و بازم استاد ها بهش امید داشتن
.
ولی یه هفته قبل کنکور میدونی چی شنیدم؟
یکی از دوستاش گفت جناب ایکس بهم گف که من واسه کنکور بعد میمونم
میبینی؟
مسئله ای که باعث شد من از این نابغه جلو بزنم این بود که من تا تهاش تلاش کردم تا همون روز آخر
این یه مثال بودا وگرنه کلیییی آدم این شکلی بودن که خودشونو باختن و من از اونایی که کلی زرنگ تر از من بودن جلو زدم
.
حالا تو هم...
تو نمیتونی آینده رو پیش بینی کنی
نمیتونی قضاوت کنی
تنها کاری که از دستت برمیاد تلاش کردن و تلاش کردنه
حالا...
فرض کن با هر ساعت مطالعه، با هر تست ، با هر مبحث جدید تو داری چندتا از رقیب هاتو پس میزنی.
خب الان تو بگو به من
میخوای چیکار کنی ؟ -
Zahra.HD خیلی عالی بود. اگه بدونین چقدر رووم تاثیر گذاشت...! یه دنیا ممنون من؟ ادامه میدم با تفکری بهتر و یکم اعتماد به نفس و همچنین کاهش استرس چون "میگذره چه با حال بد چه با حال خوب"
-
سلام خداقوت
فرارسیدن سال نو بهتون تبریک میگم ان شاء الله سالی خوب داشته باشید
در ماه رمضان چطوری درس بخونیم -
Zahra Khosraviyan
سلام عید شما هم مبارک خب خودم دانش آموزم اما تجربه خودم صرفا...
بعد از سحری تا اطراف ساعت ۲ ظهر انرژی بدن خیلی بالاست جوری که انگار نه انگار روزه هستید این بهترین پارت مطالعه هست که هیچ جوره نباید از دستش داد... از ۲ ظهر به بعد بهتره یجوری استراحت کنید تا دوباره بدن انرژی تامین کنه... اگه یک ساعتی بخوابید یا کلا یه فعالیتی انجام بدید انرژی کمی از شما بگیره عالی عمل میکنه تقریبا بعد یک ساعت دوباره میتونید یه پارت دیگه رو شروع کنید اما توجه داشته باشید این موقع دیگه انرژی صبح وجود نداره بهتره مرور کنیم یا یه درس سبک یا درسی که براتون راحته رو بخونید... تا افطار... بعد از افطار بستگی به خودتون داره چقدر به استراحت نیاز دارین بعد میرسد تا تقریبا ساعت ۱۱ شب هم میتونید یه پارت دیگه قرار بدید... خودم اینکارو نمیکنم اما یسریا تا سحر بیدار میمونن و درس میخونن و تایم اول صبح تا ۲ ظهر رو اکثرش رو استراحت میکنن....
این تجربه شخصی منه و بنظر من عالی کار میکنه اون استراحت ظهر هم خیلی تاثیر گذاره و باعث میشه اصلا انرژی شما بازیابی بشه یجورایی -
Zahra Khosraviyan با اجازه منم نظرم رو بگم
من بعد افطار (حدود ساعت ۷) تا ساعت ۲ صبح میخونم میشه حدودا ۵ ساعت و خوردهای بعد هم سحری و تا ساعت ۶، ۷ میخوابم بعدش تا ساعت ۲ ظهر درس میخونم و بعدشم که استراحت (خواب و جمع خونواده) در مجموع میشه ۷ ساعت خواب و ۹ ساعت مطالعه -
Mahdieh te خیلی ممنونم
-
@m-mahdi-kavoosi خیلی سپاسگزارم
-
Zahra.HD سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه اخلاقی دارم و نمیدونم طبیعیه یا نه
اینکه همهچی باید سر یه ساعت خاص باشه و توی یه ساعت خاص تموم شه. قبل ماه رمضون من باید باید ۷ شروع میکردم تا ۲ ظهر و ۵ ساعت درس میخوندم و بعد تا ۹ شب مجدد ۴ ساعت میخوندم. یا الان فاصله بین افطار تا سحر من ۵ ساعت و خوردهای میخونم حالا اگه بیام توی جمع خانواده استراحا بین پارتام زیاد بشه عذااااب وجدان میگیرم که تو آدم منظمی نیستی! خیلی داره اذیتم میکنه از طرفی تا حالا با کسی مطرحش نکردم که بدونم همه همینن یا نه. میشه راهنماییم کنید -
Kourosh Mousavi متشکرم ولی فکر میکنم درست متوجه سوالم نشدین، من خیلی افراطی تابع ساعت بندی هستم، مثلا دیکه توی پادگان آدمای کادری باید دقیقا ۶:۳۰ سرکار باشن بعد تا ساعت x باید صبحگاه باشن بعد تا ساعت y کار کننن و ... منم دقیقا اینجوریم، خیلی خوبه ولی متاسفانه خیلی اوقات نمیتونم و خسته میشم. از طرفی ساعت خواب منظمی ندارم و یه روز ۷ بیدار میشم یه روز ۹. یعنی از دو وَر بوم افتادم و اینم بگم که هر ساعتی بیدار میشمم، ۹ ساعت میخونم
-
Zahra.HD سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه اخلاقی دارم و نمیدونم طبیعیه یا نه
اینکه همهچی باید سر یه ساعت خاص باشه و توی یه ساعت خاص تموم شه. قبل ماه رمضون من باید باید ۷ شروع میکردم تا ۲ ظهر و ۵ ساعت درس میخوندم و بعد تا ۹ شب مجدد ۴ ساعت میخوندم. یا الان فاصله بین افطار تا سحر من ۵ ساعت و خوردهای میخونم حالا اگه بیام توی جمع خانواده استراحا بین پارتام زیاد بشه عذااااب وجدان میگیرم که تو آدم منظمی نیستی! خیلی داره اذیتم میکنه از طرفی تا حالا با کسی مطرحش نکردم که بدونم همه همینن یا نه. میشه راهنماییم کنیدسلام ممنون
امیدوارم حال تو هم خوب باشه
این چیزی که تو ازش میگی واقعا مصیبت بزرگیه مثلا منم این شکلی بودم که باید دقیقا سر ساعت ۱۰(نه یه دقیقه این ور نه یه دقیقه اون ور)بشینم سر میز تا ساعت مثلا ۲ که میرم برا نهار ۴ ساعت کاااامل بخونم.
ولی خب طبیعتا این شکلی نمیشه حداقلش اینه که شما واسه دستشویی بلند میشی میری یه آبی بخوری یه کاری کنی یا کسی صدات میکنه و... خب وقت تلف شده داری اون وسط.
من بعد ها فهمیدم این که پشت سر هم چند ساعت سرت تو کتاب باشه نه تنها کار خفنی نیس بلکه خیلی هم بازده تورو میاره پایین
مثلا اگه داری از ۱۰ تا ۱۱ میخونی(نمیگم خیلی زیاد) مثلا حدود ۵ دقیقه، ده دقیقه پاشو یه کار دیگه کن استراحت کن با خانواده معاشرت کن و... که مغزت هم استراحت کنه و اینطوری میبینی که خیلییییی با کیفیت تر میری سراغ درس.
خلاصه که اگه اون وقت هایی که به قول خودت تلف شدهست رو هم منظم کنی(تو برنامهت قرار بدی) دیگه فکر نمیکنم این عذاب وجدان رو داشته باشی چون درک میکنی که این هم لازمه برام.
.
اها یه چیز دیگه هم میخواستم بگم
این که ببین مثلا تو میگی من از ۱۰تا۱۱ صبحانه میخورم بعد از ۱۱ تا ۲ هم میشینم سر درس مثلا ۳ ساعت بخونم خب؟
این تصور باعث میشه که تو الکی وقت تلف کنی که ساعت بشه ۱۱و بری سر درست ولی این کار رو نکن مثلا اگه غذات ۱۰ و نیم تموم شد همون موقع بشین پای درست و اون نیم ساعت اضافی که داری میخونی رو بزار پای وقت های تلف شده یا استراحت ۱۰ دقیقه ای یا یه ربعی که بین هر یک ساعت در نظر گرفتی.
این طوری اون استرس و عذاب وجدانت سر تایم استراحتت از بین میره.
اون تایم کاور هم که آقا کوروش گفتنم ایده ی جذابی بود
.
.
اینا راه هایی بود که من رفتم و تقریبا جواب داد برام
موفق باشی -
Zahra.HD
داستان حموم رو که گفتم که بهت اینو برسونم هوشمندانه چالش هات رو به نقاط قوت تبدیل کن فقط کلاسیک به داستان نگاه نکن
Mahdieh te -
ریحانه سادات0 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام اول از همه ممنونم ازتون بابت راهنمایی هاتون
سلام خواهش میکنم عزیزم️
یه سوال داشتم
به نظر شما در این دوران همه تمرکزم رو بزارم روی تست های تسلط راه ابریشم و چتر نجات ؟ هم برای جمعبندی هم مطالبی که خیلی مسلط نیستم
یه مدتی فکر میکردم باید مثلا از موج ازمون و فصل ازمون استفاده کنم ولی فکر کردم به راه ابریشم کامل مسلط بشم بهتره تا بریم سراغ یه منبع دیگه
نظر شما چیه؟خیلی از بچه ها فکر میکنن این که تستای زیاد بزنن هنر کردن
.
نمیگم این خوب نیس ولی به شرطی خوبه که تو تستایی که میزنی رو یاد بگیری
.
چطوری میشه یه تست رو یاد گرفت؟
بشینی هی بخونی و حفظش کنی؟
نخیر
باید اون تست رو چندبار بزنی
یه تست رو که چندبار زدی تو ذهنت تثبیت میشه و یعنی تو یادش گرفتی
این که یه تست بزنی و یادت بره و بری سراغ تست دیگه ارزش نداره که!
.
دربارهی جمعبندی هم همینه
چه جمعبندی قبل کنکور چه جمعبندی قبل آزمون
بهترین جمعبندی همونه که تستای مارکدار(اون تستای بارزشی که مطلب رو برات مرور میکنه) و غلط و نزدهت(همونایی که توش مشکل داشتی) رو دوباره بزنی.
.
یه جمله بگم و برم:
تست زیاد زدن هنر خفنی نیس بچه ها
این که تستایی که میزنی رو واقعا یاد بگیری هنر تره:) -
Zahra.HD در مشاوره کنکوری گفته است:
مهسا استوار در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام به اهالی خوش قلب این تاپیک که از هیچ کمکی دریغ نمیکنن ️
راستش من این روزا حال عجیبی دارم، یه حسی که هی مانعم میشه برم سراغ درس، انگار از بس به برنامه ریزی و رسوندن و جمع بندی و هرچی که مربوط به کنکوره فکر کردم خسته شدم و بریدم...
واقعا نمیدونم چیکار کنم، یعنی هرچی فکر کردم هیچ راه حلی به ذهنم نرسید و این حال رو بیشتر از یک هفتست دارم تجربه میکنم 🥺
میخواستم ببینم شما همچین تجربه ای داشتید؟ راه حلی برای رفعش دارید؟سلام
آره داشتم تقریبا همین روز ها بود یه سال قبل
.
راهی که من پیش گرفتم رها کردن بود
یعنی چی؟
ببین از کل دنیا دور شدم
اصلا بلاک کردم همهههههه ی دنیا و معلمای بیشعور و دوستای کثیف 🥲و ازمونای نامرد و برنامه های سنگین و جمعبندی های بوووق رو...
امیدوارم متوجه بشی منظورم رو🥲
همیشه گوشیم رو سایلنت بود
نوتیف همهی گروه هارو بسته بودم
و وقتی که درس میخوندم فقطططط خودم بودم و اون درسه و باهم کلی کیف میکردیم بدون این کلیشه ها و حرف ها و برنامه های گیج کننده و احمقانه
شاید بگی خب با چه برنامه ای پیش رفتی؟
با برنامهای که خودم دوستش داشتم
یعنی دقیقا اون شکلی که خودم حس میکنم به دلم میشینه و باهاش بیشتر حال میکنم جلو رفتم(البته به دور از هرگونه تنبلی نسبت به یه درس خاص ها)
این شکلی بازده ام هم کلییییی رفت بالا
این راه من بود
موفق باشی رفیقممنون از نظرتون
-