سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
@Soniaaa رو جعبش نوشته ففول بمولا:*>
-
Michael Vey
نمد پس️ -
@Soniaaa رفتم سرچ کردم هردو درسته.. ففول یا فیفول (fefol)
-
Zahra.HD Zahra.HD در مشاوره کنکوری گفته است:
چرا اون قدری که میخونم نتیجه نمیگیرم؟
چرا هرچی بخونم درصدهام همچنان پایینه؟
من باید پشت کنکور بمونم، مگه نه؟🥲
.
جواب سوالات تو ویس زیر هستYour browser does not support the audio element.
منتظر سوالاتون تو تاپیک پایینی هستم:
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگوسلام خیلی عالی بود ممنون اما سوال این روشی که گفتید پیدا کرده بودید میشه بگید چجوریانگاری خیلی سخته دستیابی بهش خود آدم باید کشف کنه یا نه ی روش پیشنهادی برای همست؟
-
-
Michael Vey
ی سوال ففول چیست ؟
عوارضش چیست ؟
آیا سنین شما میتونن مصرف کنن؟ -
@Younes-Dehkhoda-0 اصن چیز خاصی نیس.. ی نوع قرص اهنه.. مکمل ایناعه مفیده
-
سلام رفقا من خیلی سینماتیک رو دوست دارم و عشق میکنم باهاش، حتی هر روز استارت زدن دینامیک رو عقب میندازم که بیشتر با سینماتیک وقت بگذرونم
خواستم بدونم کسی از شما میدونه که این مبحث رو در کدوم رشته دانشگاهی میتونم دنبال کنم
و آیا در کتاب فیزیک هالیدی بهش پرداخته شده؟
اگه کتابی در این موضوع میشناسید ممنون میشم معرفی کنید -
Zahra.HD
سلام شبتون بخیر میشه در خصوص برنامه ریزی هماهنگ کردن مدرسه با کنکور رسیدن به آزمون ها صحبت کنید نمیدونم چرا اصلا نمیرسم مباحث رو ببندم ی مدت مشاور داشتم ولی کمک خاصی نکردمیشه در این رابطه صحبت بکنید راستش نامید نشدماا اما اطرافیانم همه نامیدن 🥲 هیچکی فکر نمیکنه ی دوازدهمی با وضعی مثل من که دهم و یازدهم تق و لقه و دوازدهم تازه شروع کرده بتونه به جای خوب برسه🥲(واسه همین سعی کردم خودی تشون بدم ولی باز هم همون آشا و همون کاسس🥲)هرچی هم تلاش میکنم خودمو برسونم به آزمون باز تهش میبینم دو سه روز مونده و مجبور میشم بقچه ای بخونم(همه تستا همه فیلما ی روز)🥲واقعا نمیدونم چی کار باید بکنم دوست دارم مدرسه باعث پیشرفتم بشه اما🥲....
الان واقعا یکی از آرزوهام اینه که کاش دهم بودم -
Heydar Chanani سلام لطفا تاپیک جدا بزنید
-
@نویسنده-کوچولو این ویس رو گوش کردید؟
Zahra.HD در مشاوره کنکوری گفته است:سلام بچه ها
دوتا سوال داشتیم:
@Soniaaa در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:سلام
من ب یه سر درگمی رسیدم
برای نهایی باید بخونم ولی دینی و فارسی و سلامت خیلی رو مهمه واقعا نمیدونم چیکار کنم
هلپ می پلیز
Zahra.HD
@hanuو
Amir ali Nikfard در مشاوره کنکوری گفته است:
سلام تا چه حد برای امتحانات مستمر و ماهانه وقت بزاریم و اصلا این امتحانات چقدر روی کنکورمون تاثیر داره؟
ویس امشب راجع به " مدرسه درکنار کنکور" و "امتحان نهایی" هست:
پ.ن: دور تند زدم که وقت کمتری بزارین.
.
منتظر نظراتتون تو تاپیک زیر هستم:
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
این که آرزو میکنید الان دهمی بودید شاید آرزوی خیلیا باشه حتی شاید منی که الان پزشکی قبول شدم
ولی به این فکر کن که تو الان تو همون دوران آزمون و خطا هستی الانه که داری راه های مختلف رو میری و تا مسیر درست رو پیدا کنی،
ببین ، این که به بودجه بندی نرسونی عادیه و این مشکل برای خیلی از بچه های کنکوری وجود داره و مخصوصا وقتی مدرسه هم کنارش باشه️...
و اطرافیان هم طبیعتا به چیزی که میبینن ریکشن نشون میدن( منظورم اعداد و ارقام توی کارنامهست) ولی تو خودت که میدونی چقدر داری تلاش میکنی و زحمت میکشی؟
اگه رو فاز تنبلی بودی و کاسه ی چه کنم دستت گرفته بودی تورو محکوم میکردم که آره مشکل از تو هست و باید تلاش کنی
ولی وقتی میبینم تو داری تمام سعیت رو میکنی(البته این حسیه که ازت میگیرم) خیلی خوشحال و شگفت زده میشم چون داری تو مسیر درست پیش میری و به نظر من این مهم ترین چیزه.
تو مسیری که هستی جلو برو گرچه ممکنه شکست های بیشتری جلوت باشه ولی به اون مهارته که گفتم مطمئن باش میرسی. -
-
-
-
Zahra.HD سلوم/ والا تقریبا ۱ ماهه که پرو الا رو گرفتم و دارم میخونم و روی ۸ساعت تثبیت شده مطاله ام ولی عقب موندن زیاد از برنامه ای ک الا داده و برنامه شخصی نمیتونم بنویسم باعث استرسم شده از اونور توی فیزیک تستاش برام سخته و مثلا تمام فرمولارو بلدم و سر تست نمیدونم از کجا و چیو واسه چی بکار ببرم همین داستانو کم و بیش واسه مسائل شیمی و تستای سخت ریاضی هم دارم استرس هم دارم که از برنامه عقب بمونم و تا عید نتونم برنامه ۱۶مهر راه پرو رو جمع کنم ممنون میشم کمکم کنید
-
Michael Vey دانشجویان پزشکیreplied to Alireza Mousavi1021 on آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
Alireza Mousavi1021 متن تاپیکو که بخونید میبینین که لینک تاپیک گفتوگو وجود داره برای پرسیدن سوالا.
لطفا به قوانین این تاپیک توجه کنین و اینجا اسپم نفرستید
ممنون. -
Michael Vey اسپم نمن