سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
سلام. میشه درباره رشته بیوتکنولوژی یکم بگین. شرایط و ضوابط قبولی در اون؟ اصلا بازار کار و در آمد داره؟ شنیدم فقط رتبه زیر ۲۰۰ منطقه میخواد و رشته ای که خیلی کم دانشجو میگیره.
-
Amir ali Nikfard در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
رشته بیوتکنولوژی
https://blog.faradars.org/رشته-بیوتکنولوژی/ توی اینجا توضیح داده بد نیس یه نگا بندازی
-
سلام اگه با دیپلم ریاضی کنکور تجربی شرکت کنم و پزشکی قبول بشم . برای ثبت نام دانشگاه مشکلی برام پیش نمیاد؟
-
7049c6366e4bc4 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام اگه با دیپلم ریاضی کنکور تجربی شرکت کنم و پزشکی قبول بشم . برای ثبت نام دانشگاه مشکلی برام پیش نمیاد؟
واقعیتش با قوانینی که هرروز دارن میزارن نمیتونم حرف قطعی بزنم
.
از یه مشاور و بلدکار که خبرای تازه داره بپرسین مطمئن تره -
7049c6366e4bc4 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
https://p30konkor.com/
این سایت اخبار بروز کنکورور داره.. توش بگرد شاید بتونی جواب سوالتو پیدا کنی -
7049c6366e4bc4 توی کنکور الان فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی از یه مشاور بپرسید مطمئن شید
-
@mahdi_re در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD شیمی را ابریشم استاد پویان نظر هستن؟؟ خوب درس میدن منظورم اینکه کیفیت راه ابریشم خوبه؟؟؟؟میشه نتیجه گرفت ازش؟؟شما ازش نتیجه گرفتید؟
این روزا سرم شلوغه
ممنون میشم آخر هفته تو چت خصوصی یادآوری کنین براتون ویس بفرستم -
@mahdi_re مرسی🫡
-
سلام وقتتون بخیر
من از آخر ای شهریور دارم برای کنکور تجربی میخونم
با اینکه دیپلمم ریاضی بوده ،و اینکه متاهلم و یه بچه کوچیک هم دارم
تقریبا دوما از آخرای آذر تا آخرای بهمن نتونستم بخونم برای مریضی بچم ،ولی پایه دهم رو بسته بودم یازده و دوازده مونده بود
با خودم فک کردم دیدم با این قانون تاثیر قطعی معدل(معدل ریاضیم۱۶,۷۹)در رشته تجربی شانس خییلی پایینی برای قبولی در رشته دلخواه (دندان یا فرهنگیان)دارم یا حتی صفر هست
تصمیم گرفتم برگردم ریاضی بخونم و برای کنکور آماده شم حداقل میتونم فرهنگیان قبول شم
ترمیم رشته ریاضی هم شرکت کردم و ثبت نامم رو انجام دادمبنظرتون کار درستی انجام دادم ؟میتونم قبول شم اگر معدلم یکم بره بالا تر ؟
-
76371fa6a7a9ed در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام وقتتون بخیر
من از آخر ای شهریور دارم برای کنکور تجربی میخونم
با اینکه دیپلمم ریاضی بوده ،و اینکه متاهلم و یه بچه کوچیک هم دارم
تقریبا دوما از آخرای آذر تا آخرای بهمن نتونستم بخونم برای مریضی بچم ،ولی پایه دهم رو بسته بودم یازده و دوازده مونده بود
با خودم فک کردم دیدم با این قانون تاثیر قطعی معدل(معدل ریاضیم۱۶,۷۹)در رشته تجربی شانس خییلی پایینی برای قبولی در رشته دلخواه (دندان یا فرهنگیان)دارم یا حتی صفر هست
تصمیم گرفتم برگردم ریاضی بخونم و برای کنکور آماده شم حداقل میتونم فرهنگیان قبول شم
ترمیم رشته ریاضی هم شرکت کردم و ثبت نامم رو انجام دادمبنظرتون کار درستی انجام دادم ؟میتونم قبول شم اگر معدلم یکم بره بالا تر ؟
اصلا ناامید نشین
تلاش خودتون رو بکنید و به خودت فشار باید بیارید تا به موفقیت بزنید
فشار یعنی هر مهمونی نمی تونید برید
هر تفریحی ندارید
و دوستتون می شه کتابتون
نمی گم هیچ تفریح ندارید
می گم همشون محدود می شن
تلاشتون رو بکنید و روحیتون رو نبازید
برای ترمیم معدل تمرکز اصلیتون کتاب و تمارینش باشه
و تمام فعالیت ها کاردرکلاس ها و هر بخشی که داره رو حل کنید
نزدیک به امتحانات ترمیم سوالات امتحان نهایی سال های اخیر رو یه نگاهی بندازید اگه امکانش رو دارید کتاب های شب امتحان خیلی سبز رو تهیه کنید یا می تونید با یه سرچ ساده داخل گوگل پیداش کنید -
76371fa6a7a9ed سلام وقتتون بخیر
آره چرا نتونید؟؟؟
انقد آدم هست تو شرایط شما قبول شده
.
مثلا همین نماینده ی کلاسمون خودش ۳۰ سالهست و متاهله
یا مثلا روز ثبتنام پزشکی و دندان یه خانومی بود با بچهش و همسرش اومده بود برا ثبتنام
اصلا چیزی از این قشنگ تر؟؟؟
.
قطعا با وجود بچه شرایطتون فرق داره با بچه های دبیرستانی ولی راستش من فکر میکنم این که شما الان مسئولیت یه خانواده رو دارید بهتر از بچه های نوجوون نیاز به شغل و درآمدش رو درک میکنید و قطعا بهتر و مفید تر میتونید درس بخونید
.
درضمن حتما از ویدئو های آلا استفاده کنین -
Zahra.HD درگیر مدرسه ام از طرفی یک طرح برنامه شروع صفر از پونزده دی گرفتم ولی هنوز که هنوز عین بچه ادم استارت نزدم طرح درس خوبیه الانم می شه استفاده کرد و راستش معلم های مدرسه هم تا حدودی جلو زدن و نمی دونم کدوم برم بگیرم امتحان های مدرسه هم هست از طرفی یک کم تسلطی هایی هم دارم که مدرسه چون سطحش خوبه باعث شده تو بعضی درس ها بالاتر از سطح کتاب کار بشه از طرفی خب من اونا رو رها کردم یک مدت ازش می گذره ازمون کانون هم داره فشار میاره همش می گم می خونم خانوادم هم این وسط فشار فشورم می ده منم می گم می خونم خب نمی خونم می گذره بعد دیه خارج از بحث های دیگه اگر بفهن نمی دونم چطوری این گند جبران کنم چطوری خودم برسونم دیگه نمی دونم به کدوم بچسبم از طرفی امسال سال مهمی واسم سه سال به سختی و اسونی گذروندم می دونم اگر بخونم سال بعد راحت ترم ولی دلم می خواد تو این چهارماه یا شایدم کمتر جمعش کنم چون حس می کنم سال بعد فشار روانی ای از طرف خانواده وارد بشه و اینکه سال سختی بود برام گاها مشکلات جسمی و روانی بود که واقعا اذیتم کرد گرچه ناامیدم چون واسه اون طرح هزینه کردم و الان اسفند هزینه فیلم آموزشی کتاب حتی اینجا سرمم گاها سهوا کلاه رفت واقعاً نِمدانم چه کنم
-
سلام زهراجان
وقتت بخیر
من می خوام از فیزیک یازدهم دو فصل رو حذف کنم
به نظرت کدوم فصلارو حذف کنم؟
نظر دیگه ای در رابطه با حذف یه فصل دهم بجای یازدهم داری بهم بگو و کمکم کن
ممنونم -
@Matrix در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام زهراجان
وقتت بخیر
من می خوام از فیزیک یازدهم دو فصل رو حذف کنم
به نظرت کدوم فصلارو حذف کنم؟