سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
Michael Vey در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
و در کل.. من دوست دارم ادمی باشم ک خیلی خفنه و دستش تو جیب خودشه و ی مررردیه برا خودش..
شدیدا با این موافقم
-
Gharibe Gomnam خب من قراره جواب این سوال رو بدم و بزارم تو تاپیک اصلی(تو ویسی که برات فرستادم هم ازش گفتم یکم)
ولی میخوام بدونم نگرش تو چیه؟
-
سلام به اهالی خوش قلب این تاپیک که از هیچ کمکی دریغ نمیکنن ️
راستش من این روزا حال عجیبی دارم، یه حسی که هی مانعم میشه برم سراغ درس، انگار از بس به برنامه ریزی و رسوندن و جمع بندی و هرچی که مربوط به کنکوره فکر کردم خسته شدم و بریدم...
واقعا نمیدونم چیکار کنم، یعنی هرچی فکر کردم هیچ راه حلی به ذهنم نرسید و این حال رو بیشتر از یک هفتست دارم تجربه میکنم 🥺
میخواستم ببینم شما همچین تجربه ای داشتید؟ راه حلی برای رفعش دارید؟ -
Zahra.HD
سلام به همه حُضّار حاضر در الان و حُضّار حاضر در فردا.
سوال جامع و جالبیه
بر همین اساس جوابش هم خیلب جامع تره
برا همین جواب رو چند قسم میکنم1.توانایی اینو داشته باشم که تحقیقاتم رو تکمیل کنم و بتونم ثبتش کنم ( بدون مدرک ثبت و اثباتش خیلی سخت و طولانیه
برا همین کنکور اولین مانع در راه آسون رسیدن به این هدفه.2.بتونم بیشتر و بیشتر با علم آشنا شم
فک کنم تو این سال ها تنها چیزی که منو تونسته سیر و آروم کنه قطرات علم بود(منظورم علم مربوط به مدارس نیستا )
علم دید انسان رو متزلزل میکنه ،گاهی غیر قابل تصوره و گاهی هم خیلی نزدیک به افکار3.و آخرین مجموعه هدف؛میتونم تقریبا منابع رایگان تری رو داشته باشم برا مطالعه و میتونم بیشترین شخصیت ها و افکار و... رو توی محیط دانشگاه و محیط های مربوطه درک و مطالعه کنم (به گونه ای روانشناسی خیابانی ) و اهداف جزئی
متشکرم بابت منشن
-
احمد رضا 0 برا ریحانه فرستاده بودم
-
Zahra.HD در مشاوره کنکوری گفته است:
از یه چیز مهم حرف بزنیم؟
هدف!
.
بسم تعالی
هدف چیست؟
بزار ریز تر بپرسم:
هدف یه آدمی که داره واسه کنکور میخونه چیست؟
.
اصلا هدف شما از درس خوندن چیه؟!
.
تو تاپیک زیر جواب بدین بهمhttps://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
.
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @انسانیاهددففف راستش زهرا من از بچگی از آزمایش های هیجان انگیز و بریز بپاش خیلی خوشم میومدو از قر قاطی کردن چیز میزا هم خیلی خوشم میومد یادمه وفچقتی بچه بودم ی کاری میکردم صابون سفید رو تو آب حل میکردم شبیه شیر میشد بعد میگفتم الان بقیه میخورن عجب داستانی میشه
خلاصه دیدم تموم اینا تو شیمی قرار داره و بر این اساس داروسازی رو به عنوان هدف قرار دادم چون تنها رشته اییه ک توش قر و قاتی کردنو کشفو از اون چیزا قراره داره بعدم من از زکریا رازی ک الکل کشف کرددد خیلی خوشم میومد یعنی خدا وکیلی خیلیطوری ک ازش انشا هم نشوتم و سر کلاس خوندم و اینا
ولییی از مطب نشینی ی جا نشستن خوشم نمیاد کلا هیجان زیاد دوست دارم نمیدونم بازم ی خورده سختهه بگم هدفم اینه ..این سوال رو اگر کسی تو دوران کنکورت ازت میپرسید چی میگفتی؟
الان ک تو ذهنم ی بلبشوییه خدا میدونه میتونم امسال قبول شم یا نهههییییی واقعا به اونایی ک پشت موندن باید ی آفرین جانانه گفت خیلی سخته
-
-
چهارشنبه بعد از تعطیلی مدرسه استارت کار زده شد و در مورد تایم هایی که حوصله درس خوندن ندارم اما تایم درس خوندنه گذاشتم کتابایی که دوست دارم بخونم
الان جمعه و شنبه اکثر تایمی که قرار بوده درس بخونم کتاب خوندم نمیدونم چرا درس نمیخونم همون تایم رو دارم میزارما اما کتاب میخونم بد نیست تا اما باید از این عید استفاده کنم :// -
خب خب من فکر کردم و به یه جمع بندی رسیدم
به یک شخص با انگیزه و هم سطح خودم برای یک رقابت درسی نیازمندیم ️ یازدهمی و رشته ریاضی یا تجربی
و خب روزی حداقل ۴ ساعت و بتونیم با هم پیش ببریم و رو به بالا... اگه کسی این شرایط رو داره خوشحال میشم بهم یه پیام بده هر روز هم سر یه ساعتی باید گزارش کار بدیم
و باید نسبت به گزارش کار هم متعهد باشیم
هر کسی تمایل داره خوشحال میشم پیام بده
باتشکر -
@m-mahdi-kavoosi من با این کار مخالفم پسر خوب
درسته که دم دستی ترین و به ظاهر خوشگل ترین روشه
ولی من خودم خیلی از این قضیه آسیب دیدم
.
انگیزه چیزی نیس که یه یارویی بیاد بهت تزریق کنه
تو خودت باید انگیزه داشه باشی
.
اگرم میخوای گزارش بدی برو تو تاپیک مربوطه تو همین انجمن اون خیلی بهتره و اسیب کمتری میزنه -
-
@نویسنده-کوچولو منم عاشق پزشکی هستم و تشریح!
نمیدونم چزا از بچگی.
ولی خوب پارسال بخاطر اینکه انقدر درگیرش شدم اصلا از کنکور دور موندم و رتبه ام خوب نشد
الان که پشت کنکورم گفتم شاید هدفم رو فقط متمرکز به کنکورم کنم بهتره نمیدونم این دیدگاه درسته یا نه.
یا دوباره میشه مثل پارسال -
@0Farzam0 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD
سلام
امیدوارم حالت عالی و درجه یک باشه
یه سوال نمیدونی از کجا میدونم آزمون های مبحثی تو هر درسی پیدا کنم و بزنم که گردآوری شده باشه و از بانک تست های مختلف مث منتا و لرنیتو نباشهآزمون های قلمچی همونطور که میدونی پایه اشون و یا دوازدهم قسمت پایه ده سوالی هستش و اصولا یا اول فصل رو میگن یا دو فصل رو با هم آزمون میگیرن چون من فعلا قصد آزمون زدن ترکیبی رو ندارم نمیدونم از کجا بیارم
من گاهی هم تستای آزمون دهم یا یازدهم همون سال رو میزدم
همونایی که مثل بچه های پایه دهم امسال دارن تو قلمچی میزنن تعدادش بیشتره و مبحثی ترم هستممنون
ببین فکر کنم یه بارم پرسیده بودی اینو
منبع خاصی نمیشناسم
من خودم از آزمون های آخر فصل های کتاب هایی که تو بازار ریخته استفاده میکردم
یا تو نت سرچ کنی تست های مبحثی هستن مخصوصا اونایی که تستای کنکور رو مبحثی آوردن
.
بعدشم فرزام
چرا از تستای مارکدارت استفاده نمیکنی؟ -
Zahra.HD سلام، خسته نباشید
من یه تفکری دارم که خیلیییی داره اذیتم میکنه
من روزانه ۹ ساعت مطالعه دارم با بالای ۱۰۰ تست (نوسان هم داره مثلا ۸:۳۰ یا ۸:۱۵ یا مثلا یه روز که مشکل پیش میاد بالای ۶ ساعت میخونم حداقل. تستامم ممکنه ۸۰ تا بشه یا ۹۰ و ...) بعد هی با خودم میگم یعنی توی کنکور اینا میاد؟ یعنی من قراره تستای این مبحثو تو کنکور بزنم؟ یعنی من به رشته x (هدفم) میرسم؟ آخه خیلیا هستن از من بهترن نکنه مثل پارسال شه و این چیزا. یعنی یه ذره هم امید تو این قلبم نیست همش مقایسه خودم با آدمایی که بهتر از منن و نمیدونم کی هستن. چیکار کنم؟