سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
Zahra.HD در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
@0Farzam0 خب پس خوش به حالت🥹
خداکنه این به نفعم باشه....
-
Zahra.HD سلام وقتتون بخیر ببخشید من یکم نگرانم
برای این دو سه ماه باقی مونده
یک سوال داشتم ازتون
ماز یک سری ازمون به نام دوپینگ گذاشته که برنامش رو میزارم اینجا
من نمیدونم شرکت کردن تو این ازمون برای منی که ساعت مطالعم پایین بوده و هنوز کتاب تستام تموم نشده میتونه مفید باشه یا نه
چون ازمون ها خیلی فشردن و من مبحث تست نزده هم زیاد دارم و درصد کنکور دی ام هم خوب نبود
اما بیشتر کسایی که شرکت کردن راضی بودن.
3OiLAqzcPd9O7OVEvWIukfD1yuqIAN3F1O4vfsJT.pdfلطف میکنید اگر راهنمایی کنید.
-
@Sara-Kosh-nezhad در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD سلام وقتتون بخیر ببخشید من یکم نگرانم
برای این دو سه ماه باقی مونده
یک سوال داشتم ازتون
ماز یک سری ازمون به نام دوپینگ گذاشته که برنامش رو میزارم اینجا
من نمیدونم شرکت کردن تو این ازمون برای منی که ساعت مطالعم پایین بوده و هنوز کتاب تستام تموم نشده میتونه مفید باشه یا نه
چون ازمون ها خیلی فشردن و من مبحث تست نزده هم زیاد دارم و درصد کنکور دی ام هم خوب نبود
اما بیشتر کسایی که شرکت کردن راضی بودن.
3OiLAqzcPd9O7OVEvWIukfD1yuqIAN3F1O4vfsJT.pdfلطف میکنید اگر راهنمایی کنید.
سلام
ببینین
برنامهی معمولش اینه که شمایی که امتحان نهایی دارین خب نمیتونین خرداد جمعبندی کنین پس جمعبندی یه سال دوازدهمی میوفته اردیبهشت.
پس درسارو باید تا آخر فروردین جمع کنین و اردیبهشتتون بیوفته برا جمعبندی
حالا این برنامه هم براساس حرفی که زدم داره جلو میره و برنامهس ارزشمندی هم هست ک برای جمع کردن خوبه
.
و شما هم هنوز تا اردیبهشت وقت دارین که درس های خودتونو پیش ببرین
به نظر من شما تا آخر فروردین سعی کنین درساتونو تموم کنین بعد برین سراغ جمعبندی
چون جمعبندی بخش خیلیییییی خیلیییییی مهم برای آماده شدن واسه کنکوره و شما به هرحال باید این کار رو انجام بدین و استاندارد ترین روشش همینه که گفتم. -
سلام . راه ابریشم رو خریداری کردم و بعد فیلم هاشون خیلی زیاده . من هم میخوام تو این تعطیلات یازدهم بیشتر از نصفش رو تموم کنم . حالا خواستم بپرسم ازتون چجوری ازش استفاده کنم
-
سلام به همگی دوستان داخل کتاب های تست یه قسمت تست ها آموزشی داخل درسنامه هست من همیشه همه اینارو کامل حل میکنم اما تست ها اواخر فصل غیر چند تا فصل کلا نمیرسم حلشون کنم... میخواستم بدونم شما وقتی یازدهم بودید سر این موضوع چکار میکردید ؟ طبیعتا کل تست اون ها رو کار نمیکنم و نمیرسم
و یه نکته داخل این ایام عید هم باید کتابچه تست قلمچی رو کامل حل کنم و بیشتر برای اون برنامه ریختم منظورم اینه تست ها خود کتاب تست هام رو الویت دو گذاشتم
راهنمایی کنید لطفا باتشکر -
Mahdieh te در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD خیلی عالی بود. اگه بدونین چقدر رووم تاثیر گذاشت...! یه دنیا ممنون من؟ ادامه میدم با تفکری بهتر و یکم اعتماد به نفس و همچنین کاهش استرس چون "میگذره چه با حال بد چه با حال خوب"
خوشحالم که تونستم بهت کمک کنم
-
Zahra.HD سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه اخلاقی دارم و نمیدونم طبیعیه یا نه
اینکه همهچی باید سر یه ساعت خاص باشه و توی یه ساعت خاص تموم شه. قبل ماه رمضون من باید باید ۷ شروع میکردم تا ۲ ظهر و ۵ ساعت درس میخوندم و بعد تا ۹ شب مجدد ۴ ساعت میخوندم. یا الان فاصله بین افطار تا سحر من ۵ ساعت و خوردهای میخونم حالا اگه بیام توی جمع خانواده استراحا بین پارتام زیاد بشه عذااااب وجدان میگیرم که تو آدم منظمی نیستی! خیلی داره اذیتم میکنه از طرفی تا حالا با کسی مطرحش نکردم که بدونم همه همینن یا نه. میشه راهنماییم کنید -
سلام
من امسال پایه یازدهمم
مدرسه نمونه درس میخونم
خیلی خیلی ذهنم درگیر بحث مشاور هست
تاپیکی که براش بود رو هم خوندم...ولی هنوز هم فکر میکنم مشاور داشتن بهتره
خب مثلا مشاور هایی هم هستن که هر هفته برنامه جدید بهت میدن و اینا
همه شون که 400 تا دانش اموز با برنامه یکسان ندارن
و اینکه مدرسه ما امسال تازه ماندگار شده
و خب یکم برنامه هاش فرق کرده و کلاس کنکور و مشاورش اجباری شده یعنی نمیشه از خود مدرسه جداش کرد
و ذهنم در گیر اینم هست که اینو کجای دلم بزارم
در کل میخوام بزنم زیر گریه
چون ادم منظم و با برنامه ای هم تو زندگی شخصی ام نیستم که خودم بتونم برنامه بریزم
کمککک -
سلام
وقت بخیر
من یه عادت به شدت بد دارم که هر کاری میکنم نمیتونم ترکش کنم میشه کمکم کنید ؟
مشکلم اینه که خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد فیلم و البته سریال و البته سریال ترکی میبینم به خدا خودمم خسته شدم همش تکراری میشه از یه جایی ولی انگار مغزم دنبال کار راحتتر میگرده مجبورم میکنه به جای درس خوندن فیلم ببینم دیروز ۵ ساعت و ۴۰ دقیقه فلیم دیدم این تازه خیلی هم کمه حتی شده روزی ۸ ساعت متوالی بشینم و فیلم ببینم
میشه به راهی نشونم بدین ؟؟
تو حالت عادی که درس نمیخونم اصلا به سرم نمیزنه فیلم ببینم ولی وقتی درس میخونم مغزم دنبال یه بهونس از زیر کارش در بره و نمیتونم بین این عادت بد و درس خوندن تعادلی برقرار کنم -
shhs_appa
سلام
من هم گفتم یه چیزی در این مورد اشاره کنم به عنوان یه فردشما تنها و تنها و تنها و تنها مشکلتون اینه که تو این موردم فکر میکنین اگه پول بدین به این و اون درسخون تر میشین فکری که خیلی از اطرافیان من میکردن
اگه خوب مشاورارو دنبال کرده باشین قطعا به مشاورای کلاسینو اینا رسیدیدن که به اصطلاح غول هستن ولی اونا فقط به 6 تومنی که باید بدین با 6 تومن انتخاب رشته فکر میکنن و اصلا به فکر موفقیت شما نیستن
مگر اینکه یه فرد مطمئن پیدا کنین که هدف اصلیش در اوردن پول و کلاهبرداری نباشهیا باید مشاور اینجوری بگیرین
یا بهترین راه پیجای اینستاگرامی هستش
مثلا مدیکال و تاج کنکور و سردبیر دروس آزمون های رو پیدا کنین ببینید تو هر پست چه نکات مشاوره ای گفتن به کار ببندین و خودتون برنامه ریزی رو یاد بگیرینیه چیزی هم توجه کنین جدای اینکه نگاه نکن کی میگه ببین چی میگه
الان مثلا به صحبتای صاحب تاپیک باید خوب توجه کنین چون خودش مسیرو خوب رفته قشنگ باگای کارو میدونه
باید قطعا این موضوع رو متوجه بشین که کسی که خودش یه مسیری رو رفته و قصدش کمک کردنه با کسی که موفق شده و قصدش پول درآوردن یا یه کلاهبردار که فقط چند تا دوره مشاوره دیده
-
احمد رضا 0 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD سلام بنظرتون سخت مباحث فیزیک کدوم ها هست؟
آیا بعضی مباحث فیزیک تجربی ارزش حذف کردن داره؟من هیچی رو حذف نکردم
-
shhs_appa در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD میشه بگی چجوری خودمون برنامه بنویسیم...؟
-
Kourosh Mousavi در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD
داستان حموم رو که گفتم که بهت اینو برسونم هوشمندانه چالش هات رو به نقاط قوت تبدیل کن فقط کلاسیک به داستان نگاه نکن
Mahdieh teاون دیمی خوندن که گفتی رو هم من انجام دادم
اینجا هم گفته بودمش
https://forum.alaatv.com/post/3025085