سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
Zahra.HD
میدونید بیشتر این حس بخاطر مدرسه و دوستام چون همش دم از ناامیدی میزنن یعنی اینکه همه میگن از این مدرسه چند سال کسی تجربی قبول نشده شما هم نمیشید حتی یه معلم به وضوح بهمون گف تجربی فقط با سهمیه هست خودتون خسته نکنید برید ریاضی یه معلم شید ولی من با اینکه نمیخوام بپذیرم انگار بعضی وقتا بهش فک میکنم خب اگه واقعا نشه چی
و امسال احساس میکنم دارم دیونه میشم نا امیدی، تنبلی و همه دست به دست هم دادن منو دیونه کنن -
Zahra.HD تجربی چون پدرم پزشکهمنم گفتم برم
بعد خود پدرم برام یسری دوره و کتاب و اینا خرید.برای پیدا کردن هدف و اینا
حدود یک سال و چند ماه تمریناشونو انجام دادم روشفک کردم و به چند تا علاقه رسیدم.یسریاشون در کنار ادامه دادنیه مث تدریس و سخنرانی...گفتم هر راهی برم میشه.و خب با همین تمرین ها و اینا متوجه شدم واقعااا عاشق نقاشی و انیمیشنم(بخصوص چون داستانم مینویسم)و خب پدرم خودش توی محیط بود میدونست من جور در نمیام با شغلای تجربی...بگذریم
مادرم هم کلااا مخالفه یعنی خیلی اذیتم میکنه سر این قضیه یکم از شکم واسه اینه
ولی باور دارم فرصت درامد برای همه شغلا یکسانه
کارم ندارم بقیه باورشون چیه
اینو جدی جدی قبول دارم
ولی مغزم واقعا عجیب غریب شده چند وقته🥲گاهی فک میکنم بخاطر اینه که هنوز اقدامی نکردم و وسط دو تا رشته موندم که خب بی ثباتی خیلی بده و کلی استرس زاس
ولی کلا چه قبل این تصمیم چه الان من مغزم همیشه به خودم شک داشته...نمیدونم چرا...با اینکه بار ها توانمندی هام ثابت شده ان....
نمیدونم چی کارش کنم
مرسی وقت گذاشتی نظر دادی🥲️ -
Zahra.HD فردی که با دلیل اومده جلو و سال ها تلاش کرده یحو دلایلشو از دست میده و نمیتونه بخونه تنها دلیلش هم نبود دلیله باید بدون دلیل ادامه بده
ذهنش خسته شده از وضعیت و میخواد وضعیت موجود رو سبک تر بکنه ( عذاب وجدان رو ترجیح میده)
،
برای اینکه دلیل هاش دوبازخ از فیلتر معز رد بشن و جلو چشش باشن باید یکمی هم ادامه بده تا ذهن خسته رو شکست بده
نمیدونم شایدم اشتباه میگم و شاید خم برا همه چاره نباشه -
مارشمالو در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD
یعنی اینکه دلم میگه بخون مغزمم میگه بخون باز یه چیزی انگار نمیزاره شنیدین میگن مغزم نمیکشه بعد از هشت ساعت اونطوری ام:(اها
مثلا درسی که خیلی دوستش داری هم نمیشه؟
من درباره ساعت ۸ شب اونطوری بودم یعنی ۸ که میشد بااااید کتاب رو میبستم میزاشتم کنار
خب ببین این اتفاق بخاطر اینه که تو قبول کردی اینقدر بخونی حله و یهویی هم نمیشه زیادش کرد کم کم..
مثلاااا
الان تو ۸ ساعت خوندی و مغزت میگه دیگه بسه(یکم استراحت کن، اینو میگم چون گفتی خسته میشی..)
بعد یه تایم مشخص کن مثلا بگو ازساعت ۸ تا ۸ونیم، نیم ساعت فلان درسی رو که دوست دارم میخونم بعد میشینی پای اون درسه
اینطوری فکر میکنم جواب بده
اولش سخته ولی بعد اسون تر میشه
.
و من این کار رو هم کردم که..
ببین مغزت هی میگه پاشو بسه دیگه برو بیرون و..
ولی تو بگو یه کوچولو دیگه، یه ده دقیقه فقط و.. اینطوری خودت رو گول بزن . اینم بگم که خیلی درگیر تایم نشو
منظورم اینه درسارو بخون بعد آخر شب حساب کن ببین چقد خوندی نه این که دم به دقیقه حساب کنی چقد مونده تا ۸ ساعت و بشه و من رها بشم
حله؟
. -
Zahra.HD
امروز تونستم 5 بیدار شم
رفتم دوچرخه سواری چون ورزش باعث میشه صبحتون رو با انرژی بیشتری شروع کنید
این دفعه سومی بود که توی طول سال میرم دوچرخه سواری صبحا ، و وقتی میام خونه حالــــــــت تهوع شدیدی میگیرم
بگذریم...
نتیجه اخلاقی
ورزش سبک انجام بدید مثلا 10 دقیقه برید پیاده روی نه که مث من 10 کیلومتر رکاب بزنید -
مارشمالو در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD
میدونید بیشتر این حس بخاطر مدرسه و دوستام چون همش دم از ناامیدی میزنن یعنی اینکه همه میگن از این مدرسه چند سال کسی تجربی قبول نشده شما هم نمیشید حتی یه معلم به وضوح بهمون گف تجربی فقط با سهمیه هست خودتون خسته نکنید برید ریاضی یه معلم شید ولی من با اینکه نمیخوام بپذیرم انگار بعضی وقتا بهش فک میکنم خب اگه واقعا نشه چی
و امسال احساس میکنم دارم دیونه میشم نا امیدی، تنبلی و همه دست به دست هم دادن منو دیونه کننوای لعنت به دوستای ناامید کننده(دارم از ته دل میگم)
بعدشم مگه من سهمیه داشتم که قبول شدم؟/:
چرته اینا همش ازشون فرار کن️ -
shhs_appa در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD تجربی چون پدرم پزشکهمنم گفتم برم
بعد خود پدرم برام یسری دوره و کتاب و اینا خرید.برای پیدا کردن هدف و اینا
حدود یک سال و چند ماه تمریناشونو انجام دادم روشفک کردم و به چند تا علاقه رسیدم.یسریاشون در کنار ادامه دادنیه مث تدریس و سخنرانی...گفتم هر راهی برم میشه.و خب با همین تمرین ها و اینا متوجه شدم واقعااا عاشق نقاشی و انیمیشنم(بخصوص چون داستانم مینویسم)و خب پدرم خودش توی محیط بود میدونست من جور در نمیام با شغلای تجربی...بگذریم
مادرم هم کلااا مخالفه یعنی خیلی اذیتم میکنه سر این قضیه یکم از شکم واسه اینه
ولی باور دارم فرصت درامد برای همه شغلا یکسانه
کارم ندارم بقیه باورشون چیه
اینو جدی جدی قبول دارم
ولی مغزم واقعا عجیب غریب شده چند وقته🥲گاهی فک میکنم بخاطر اینه که هنوز اقدامی نکردم و وسط دو تا رشته موندم که خب بی ثباتی خیلی بده و کلی استرس زاس
ولی کلا چه قبل این تصمیم چه الان من مغزم همیشه به خودم شک داشته...نمیدونم چرا...با اینکه بار ها توانمندی هام ثابت شده ان....
نمیدونم چی کارش کنم
مرسی وقت گذاشتی نظر دادی🥲️خب ببین تو خودت ، خودت رو پیدا کردی...
این خیلی باارزشه خیلی زیاد..
آره خب گفتی
فکر میکنماین شکه بخاطر طول دادن و شروع نکردنه
ولی وقتی انقد مطمئنی که هم توش استعداد داری و هم علاقه برو تو کارش
.
درسته از هر کاری میشه پول درآورد
یکی بود عاشق پشمک فروشی بود و رو جلو مدرسه ها پشمک میفروخت الان کارخونهش رو داره(پشمک حاج عبدالله رو میگم).. -
SiliS در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD فردی که با دلیل اومده جلو و سال ها تلاش کرده یحو دلایلشو از دست میده و نمیتونه بخونه تنها دلیلش هم نبود دلیله باید بدون دلیل ادامه بده
ذهنش خسته شده از وضعیت و میخواد وضعیت موجود رو سبک تر بکنه ( عذاب وجدان رو ترجیح میده)
،
برای اینکه دلیل هاش دوبازخ از فیلتر معز رد بشن و جلو چشش باشن باید یکمی هم ادامه بده تا ذهن خسته رو شکست بده
نمیدونم شایدم اشتباه میگم و شاید خم برا همه چاره نباشهنه درست میگی..
فکر میکنم قبلا دلیل داشته -
SiliS در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD
سلام بر شما وقتتون پر شور
توی امتحانات نهایی برای عربی و فارسی نوشتن کپی معنی که برای کلمات نوشتن لازمه ؟ یا مفهوم معنی مهمه؟ منظورم معنی کن های تکی هستش ، یه کلمه رو معنی میکنیمفهمیدم چی رو میگی..
فکر میکنم مهمه..
برای این که مطمئن بشی برو پاسخ امتحان نهایی که خود آموزش پرورش میده واسه راهنمایی تصحیح کننده هارو ببین
اگه یه کلمه نوشته که باید یاد بگیری دقیق
ولی اگه تو پرانتز نوشته کلمات مشابه و هم معنی درست گرفته میشه و از این چیزا پس حله نیاز نیس سختگیری کنی.. -
Technetium در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD
سلام
خوبین ؟!سلام ممنون خوبم
شما خوبید؟یه سوال شما برای همه درسا راه ابریشم داشتین ؟!
نه، برا فیزیک و دینی نداشتم
البته درباره بقیه درسا فقط با ابریشم جلو نمیرفتم..ممنون بابت تاپیک خوبتون
خواهش میکنم
امیدوارم برات مفید بوده باشه️ -
بچهها برای شما هم از طرف سازمان سنجش پیامکی اومده که داوطلبان فاقد سابقه تحصیلی و متقاضیا ترمیم نمره تا روز دوشنبه فرصت دارند در سایت فلان ثبت نام کنن؟
من دی ترمیم کردم و کد سوابقمم دارم ولی چون این پیامه برام اومد ترسیدم گفتم ازتون بپرسم که جریانش چیه؟