سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
@Parisa-Azimi ببین اولن این که حرکت سخته
و کلیییی تمرین زیاد میخواد
مثل مباحث دیگه نیس که بگی با دوسه تا فیلم حله
ولی اگ خیلی افکارتو به هم ریخته...
من بودم
فعلا میزاشتم کنار این مبحث رو
و چیزای دیگه میخوندم
.
بازم نمیدونم
:((((.
f.nalist نظر تو چیه؟ -
Sama_neh خب سلام
اولن این که بزار رک بهت بگم
اگه الان دیگ شروع نکنی
یه ماه دیگ خیلیییی عقب افتادی
آروم آروم شروع کن ساعت مطالعهت رو ببر بالا
وقت برای ناز کردن نداریم
قرارم نیس که یهو تمرکزت بشه ۱۰۰از ۱۰۰، مطالعه ت و تعداد تستت به بقیه برسه و...
نه
گفتم آروم آروم
.
این فیلم هارو رو هم حتما نگاه کن چون یه گاید خیلی خوبی بهت میده که چه درسارو بخونی و جلو بیوفتی
هرچند اعداد و ارقامش برا کنوور های قبلیه ولی مباحثی که اولویت بتدی میکنه خیلی خوبه
https://alaatv.com/set/1210
.
بعدشم فدا سرت
آدم باید یه وقتایی غر هم بزنه دیگه️ -
Zahra.HD
وقتایی بوده که گفتم بسه دیگه شروع کنم بخونم و از این حرفا ،اما هیچ وقت نشد که تداوم داشته باشه
اما الان دیگه نمیذارم همچین اتفاقی بیفته و همونطور که گفتی اروم اروم پیش میرمبابت معرفی فیلما خیلی ممنونم ازت... جلسه اولشو نگاه کردم سعی میکنم توی وقتای ازادم بقیش رو نگاه کنم و البته مهم تر از اون عملیش کنم
.
بعدشم فدا سرت
آدم باید یه وقتایی غر هم بزنه دیگه️اره واقعا این روزا شدیداً نیاز داشتم غر بزنم
یه مدتیه حس میکردم دارم خفه میشم اما الان خیلی بهترم
ممنون -
من فیزیکم با استاد متحول شدم و نمیتونم الکی بگم که کتاب زدم فلان کردم
کتابای زیادی بررسی کردم ولی اون قدر که از استاد خوب یادگرفتم کتاب موثر نبود
پیشنهادم برای شما اینه که ویدیو های یه استاد که خوب ازش یادمیگیرین رو ببینین که صفر تاصد حتی
پیش نیاز ریاضی هم بتون درس بده که مشکلی نداشته باشین
موفق باشین -
Zahra.HD ممنون از راهنماییتون
-
f.nalist ممنون از راهنماییتون
من فیلم های آقای یاری رو دیدم، ولی برای این فصل خیلی موثر نبود شما استاد دیگه ای که برای شرایط من مناسب باشه میتونید معرفی کنید ؟ -
@Parisa-Azimi
خواهش میکنم
ملاکیان
یحیوی
میرحسینی
رحمان
شجاعی
یحیوی
اینارو میتونی یه نگاه بندازی -
@Parisa-Azimi البته من خودم این فصلو گذاشتم کنار ولی یحیویو امتحان کن ضرر نمیکنی بعدشم لازم نیس وقتی یاد نمیگری اصرار داشته باشی که حتمن باید بفهمشش همه ماها بعضی مبحثا تو کتمون نمیره یا حتی بخونیمش بازم غلط میزنیم پس رد شو ازش فصلای دیگ رو بخونی بتونی تستای اونارو بزنی اصن سرجلسه اینقد وقت نیس که بخایی هر 30 تا سوالو بزنی
-
@khanoomi ممنون
-
f.nalist ممنون
-
@Parisa-Azimi
-
@Parisa-Azimi
-
Zahra.HD در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
اصن هروقت خواستی چت من به روت بازه بیا باهم غر بزنیم بعدشم یه راهی براش پیدا کنیم با همفکری🫂
نمیدونم چی بگم...🥺
فقط️ -
ثبتنام ترمیم معدل به صورت غیرحضوری و الکترونیکی برگزار خواهد شد
دانش آموزان باید با مراجعه به سامانه مایمدیو فرایند ثبتنام برای ترمیم معدل را درخواست دهند.
بازه زمانی این فرآیند ۱۵ بهمن تا ۲۹ اسفندماه خواهد بود.
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@ariana-a , گفته بودی یادآوری کنم️