سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
Michael Vey وایی منم خیال پرداز بودمو هستم
من خودم اینطوری بودم که وقتی خیالپردازیم اود میکرد، درسو یه نیم ساعت میزاشتم کنار ، تو افکارم غرق میشدم و نتیجه رو روی کاغذ مینوشتم
خیالپردازیم صفر که نمیشد ولی خیلی کم میشد -
@hanu دستت درد نکنه️
سوالای کنکور نظام جدید و بعد از اتمام هر مبحث میزدی یا نه تو دوران جمع بندی؟ -
Masoumeh.sh خواهش میکنم ️
بعد اتمامش میزدم ، دوران جمع بندی هم زدم -
@hanu اها خب مرسی لطف کردی ️
-
Amir ali Nikfard در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD ممنون از شما. من نصف این هایی که گفتین رو نمیدونستم
خوشحالم مفید بوده براتون
حالا چرا؟
-
برا برنامه ریزییی
شخصا اول ی برنامه ای میچینم ک بدونم میتونم کامل برسمش
بعدش میام ی بخشیم مینویسم تحت عنوان فوق برنامه
برا اینه ک اگ ی وقت مثلا کامل ب برنامم رسیدم و دیدم اوا هنوز انرژی دارم ک بیشتر بخونم، میام یکم از برنامه های فوق برنامه رو انجام میدماینجوری ی حس گودرت پیدا میکنین ک جووون بابااا.. من چ خفنم ک ن تنها ب برنامم رسیدم بلکه بیشتر از برنامم خوندم
البت نمیگم من خیل یبرنامه ریز گادیم من هنوزم ک هنوزه مث ادم برنامه نمینویسم ولی خدایی روزایی ک اینکارو میکنم خیلی خوب پیش میره.. صرفا ی پیشنهاد از طرفم ب شما داوشیای گل
-
سلام وقت بخیر
من راه ابریشمرو از طریق بنیاد احسان تهیه کردم ولی نمیدونم چطوری استفاده کنم که به کنکور ۴۰۲ برسم لطفا راهنماییم کنید -
Michael Vey در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
برا برنامه ریزییی
شخصا اول ی برنامه ای میچینم ک بدونم میتونم کامل برسمش
بعدش میام ی بخشیم مینویسم تحت عنوان فوق برنامه
برا اینه ک اگ ی وقت مثلا کامل ب برنامم رسیدم و دیدم اوا هنوز انرژی دارم ک بیشتر بخونم، میام یکم از برنامه های فوق برنامه رو انجام میدماینجوری ی حس گودرت پیدا میکنین ک جووون بابااا.. من چ خفنم ک ن تنها ب برنامم رسیدم بلکه بیشتر از برنامم خوندم
البت نمیگم من خیل یبرنامه ریز گادیم من هنوزم ک هنوزه مث ادم برنامه نمینویسم ولی خدایی روزایی ک اینکارو میکنم خیلی خوب پیش میره.. صرفا ی پیشنهاد از طرفم ب شما داوشیای گل
عالیه
معمولا بهش میگن باکس شبانه
یعنی بعد برنامه ی اصلیت یه باکسی هم داشته باشی که بعد اون برنامه اصلی بخونیش(معمولا وقتی از برنامهت عقبی یا میخوای درس های سال قبل رو بخونی این باکس خیلی به درد میخوره) -
c402038b52175c در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام وقت بخیر
من راه ابریشمرو از طریق بنیاد احسان تهیه کردم ولی نمیدونم چطوری استفاده کنم که به کنکور ۴۰۲ برسم لطفا راهنماییم کنیدسلام
اگه تو راه ابریشم به قسمت مشاوره برید
مشاور های خود آلا همه چیز رو براتون توضیح دادن در قالب فیلم های کوتاه
حتی میتونید از برنامه ی درسی که همین قسمت راه ابریشم دراختیارتون میزاره استفاده کنین.
موفق باشین -
-
-
-
سلام. من تنها کتاب تستی که دارم کتاب آبی قلمچی هستش. در درس فیزیک ۳ و هندسه ۳
کم کم دارم به درستی این گزاره پی میبرم که آبی قلمچی کتاب ضعیفیه مخصوصا فیزیک دوازدهمش
و شرایط تهیه کتاب تست دیگه ای ندارم، برای بقیه درسها هم از نت تست دانلود میکنم البته نه pdf کتاب های مشهور رو چون حرومهالان سوالم اینه که به نظرتون بی خیال تست زنی بشم کلا یا با همین آبی قلمچی ادامه بدم و از هیچی بهتره؟
-
Heydar Chanani از حرومیجات استفاده کن ک حلالته
-
Heydar Chanani
سلام میتونید از کتابخونه محلتون قشنگ کتاب هارو نگاه کنید و هر کدوم که خودتون فکر می کنید خوبه امانت بگیرید استفاده بکنید اگه از کتاب قلم چی راضی نیستید -
Heydar Chanani سلام
اگه مشکلی برا چشمات ندارن ، دانلود کن اونا رو هم بزنHeydar Chanani در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
به نظرتون بی خیال تست زنی بشم
این پیامت اینطوری جلوه کرد : به نظرتون بیخیال کنکور بشم ...
-
Heydar Chanani
نمیتونی از کتابخونه مدرسه تون استفاده کنی؟
معمولا مدارس توی کتابخونه ش داره کتابهای مختلف -
Heydar Chanani در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام. من تنها کتاب تستی که دارم کتاب آبی قلمچی هستش. در درس فیزیک ۳ و هندسه ۳
کم کم دارم به درستی این گزاره پی میبرم که آبی قلمچی کتاب ضعیفیه مخصوصا فیزیک دوازدهمش
و شرایط تهیه کتاب تست دیگه ای ندارم، برای بقیه درسها هم از نت تست دانلود میکنم البته نه pdf کتاب های مشهور رو چون حرومهالان سوالم اینه که به نظرتون بی خیال تست زنی بشم کلا یا با همین آبی قلمچی ادامه بدم و از هیچی بهتره؟
سلام شب خوش
خب فعلا که همین آبی رو دارید اینو استفاده کنین
ولی واقعا باید به فکر کتاب باشید نمیگم برین کتاب تازه گرون قیمت بخرین
میتونین از فارغ التحصیلان قرض بگیرین یا دست دوم بخرید که هزینهش خیلییییی کمتر از کتاب نو هست تو برنامه هایی مثل دیوار کلی کتاب این شکلی هست
یا از دوستاتون قرض کنید
دربارهی پی دی اف باید بگم که میتونین از خود سایت انتشاراتش با هزینه خیلیییییییی خیلییییییی کمتر همون پی دی اف رو تهیه کنین
.
بعدشم تو نت کلی تست ها هستن که سایت های کنکوری قرار میدن مثل دسته بندی تست های کنکور های اخیر و...
اگر هم آزمون میدید خود سایت اون آزمون هم یه منبع خوب واسه انواع تست هست
یا میتونید تست های آزمون های قلمچی رو از نت دانلود کنید که همه جا ریخته...
.
موفق باشین
پ.ن: ولی هرگز از تست زدن منصرف نشین
اگه واقعا دارین تلاش میکنین با شرایط سختی که دارین مطمئن باشید خدا خودش دستتون رو میگیره -
-
حسین دلشاد
سلام. نه والا هیچی نداریم ما -
Heydar Chanani داداشش استفاده کن باهم میریم جهنم آب خونک میخوریم