تست کنکور شماره ۱۶۶، ۹۷ خارج زیست
-
سوال رو پیدا کردم ..
سوال خیلی دقیقی هست و سوال زیست نظام قدیم هست ولی ما هم میتونیم بهش جواب بدیم
اول که سلول هایی که در هیدرولیز گلیکوژن نقش دارن دو نوع هستن اونایی که درون سلولی این کارو میکنن (ماهیچه ای و کبدی ) و اونی که برون سلولی این کارو میکنه (پوششی روده باریک)
الف) رو که فقط باید بدونیم سیتوزول همون ماده زمینه ای سیتوپلاسمه
ب) فک کنم مربوط میشه به نظام قدیم و چون سلول ماهیچه ای سیتوکینز نداره
ج)یاخته های پوششی روده آنزیم های برون یاخته ای دارن
د) کبد رو گفته که مواد مغذی اش رو از سیاهرگ باب میگیره ولی از یه طریق دیگه هم میشه ردش کرد چون گفته مستقیم از انشعاب ها میگیره (چون فضای بین یاخته ای هم بینشون قرار داره بهتر بود میگفت غیر مستقیم :))@erfan-f
خیلی ممنون از تحلیلتون
من تحلیل کتاب دور دنیا در ۴ ساعت رو خوندم گفته بود:
** همه ی سلول های زنده بدن انسان، سلول های هدف انسولین و گلوکاگون هستند؛ بنابراین در تمام سلول های زنده بدن انسان تجزیه گلیکوژن به صورت درون سلولی اتفاق می افتد.** -
از دوستان ممنون میشم اگه قسمت (ب) رو دلیل غلط بودنش رو میدونن بگن @Rahman-Atafat
-
@erfan-f
خیلی ممنون از تحلیلتون
** همه ی سلول های زنده بدن انسان، سلول های هدف انسولین و گلوکاگون هستند؛ بنابراین در تمام سلول های زنده بدن انسان تجزیه گلیکوژن به صورت درون سلولی اتفاق می افتد.**Fateme Samaei دوست عزیز تجزیه گلیکوژن در سلول های کبدی و ماهیچه ودر روده هست سلول های ما گلوکز رو در آبکافت تجزیه میکنن نه گلیکوژن رو دقت داشته باشین به این موضوع
-
@erfan-f
خیلی ممنون از تحلیلتون
** همه ی سلول های زنده بدن انسان، سلول های هدف انسولین و گلوکاگون هستند؛ بنابراین در تمام سلول های زنده بدن انسان تجزیه گلیکوژن به صورت درون سلولی اتفاق می افتد.**Fateme Samaei
نه این غلطه ..
درستش اینجوره که همه سلول های زنده بدن انسان هدف هورمون انسولین هستن و تجزیه گلوکز در آنها به صورت درون سلولی هست
(البته همه یاخته ها هم هدف انسولین نیستن استثناش گلبول قرمزه که خارج از کتابه) -
Fateme Samaei
نه این غلطه ..
درستش اینجوره که همه سلول های زنده بدن انسان هدف هورمون انسولین هستن و تجزیه گلوکز در آنها به صورت درون سلولی هست
(البته همه یاخته ها هم هدف انسولین نیستن استثناش گلبول قرمزه که خارج از کتابه)@erfan-f این کتابارو واقعا باید یه بررسی بکنن قبل از انتشار، خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید
-
Fateme Samaei دوست عزیز تجزیه گلیکوژن در سلول های کبدی و ماهیچه ودر روده هست سلول های ما گلوکز رو در آبکافت تجزیه میکنن نه گلیکوژن رو دقت داشته باشین به این موضوع
@Rahman-Atafat بله اطلاع دارم، پاسخنامه کتابم ایراد داشته ممنون از شما
-
@Rahman-Atafat بله اطلاع دارم، پاسخنامه کتابم ایراد داشته ممنون از شما
Fateme Samaei توصیه اکید میکنم از تستای قلمچی استفاده کنید بدون هیچ ایرادی هستن و تمام نکات برات مرور میشه و شبیه ترینه به کنکور هم از نگاه چالشی بودن سوالات هم تیپ سوالات و تمام نکاتو در ب ر دارند سال 1400 و 99 حتما بزنید تو دهم 99 رو نزنید کتاب تعغیر داشته ولی بقیه رو بزنید
-
Fateme Samaei توصیه اکید میکنم از تستای قلمچی استفاده کنید بدون هیچ ایرادی هستن و تمام نکات برات مرور میشه و شبیه ترینه به کنکور هم از نگاه چالشی بودن سوالات هم تیپ سوالات و تمام نکاتو در ب ر دارند سال 1400 و 99 حتما بزنید تو دهم 99 رو نزنید کتاب تعغیر داشته ولی بقیه رو بزنید
@Rahman-Atafat ممنون از راهنماییتون
-
@Rahman-Atafat خود کنکور سوال سلیقه ای داره بعد قلم چی نداشته باشه؟
-
@Rahman-Atafat خود کنکور سوال سلیقه ای داره بعد قلم چی نداشته باشه؟