دانشگاه تربیت دبیر
-
سلام ببخشید میشه در باره این دانشگاه هرچی میدونی بگید؟
مثلا اینکه فقط بومی می پذیرن یا نه؟
و رتبه و نمره کلش برا رشته ریاضی منطقه دو(کرمانشاه) چنده؟
@حامیان-آلاء-مشاور
@فارغ-التحصیلان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام ببخشید میشه در باره این دانشگاه هرچی میدونی بگید؟
مثلا اینکه فقط بومی می پذیرن یا نه؟
و رتبه و نمره کلش برا رشته ریاضی منطقه دو(کرمانشاه) چنده؟
@حامیان-آلاء-مشاور
@فارغ-التحصیلان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاءalirezamoradi1
بله دانشگاه تربیت معلم فقط بومی پذیره -
alirezamoradi1
بله دانشگاه تربیت معلم فقط بومی پذیرهSAHAR_BANOO در دانشگاه تربیت دبیر گفته است:
alirezamoradi1
بله دانشگاه تربیت معلم فقط بومی پذیرهکی گفته اینو؟!ما امسال دانش اموز ایلام دبیری ادبیات کردستان قبول شد!
-
SAHAR_BANOO در دانشگاه تربیت دبیر گفته است:
alirezamoradi1
بله دانشگاه تربیت معلم فقط بومی پذیرهکی گفته اینو؟!ما امسال دانش اموز ایلام دبیری ادبیات کردستان قبول شد!
@zohre-nowrouzi اون بحثش متفاوته بعضی وقتا محل تحصیل دانشجوهای تربیت معلم استانای دیگس ولی محل خدمتش بوم هرکسه پس فرهنگیان بومی گزینیه
-
سلام
این دانشگاه بومی گزینیه بعد از چهارسال کارشناسی تو همون بومی ک زندگی میکنن خدمت میکنن و از روزی ک وارد دانشگاه میشن بورسیه وزارت آموزش وپرورش میشن و تعهد میدن ک ۸سال تو همون استان خدمت کنن
شرط قبولی اولیه تراز بالای ۶۵۰۰تو کنکور و معدل بالای ۱۵ در سه سال دبیرستانه ولی قبولی نهایی رتبه وتراز با توجه ب رتبه وتراز بقیه درنظر گرفته میشه -
سلام
این دانشگاه بومی گزینیه بعد از چهارسال کارشناسی تو همون بومی ک زندگی میکنن خدمت میکنن و از روزی ک وارد دانشگاه میشن بورسیه وزارت آموزش وپرورش میشن و تعهد میدن ک ۸سال تو همون استان خدمت کنن
شرط قبولی اولیه تراز بالای ۶۵۰۰تو کنکور و معدل بالای ۱۵ در سه سال دبیرستانه ولی قبولی نهایی رتبه وتراز با توجه ب رتبه وتراز بقیه درنظر گرفته میشهnavayedell معدل دیپلم بالای 15 یا معدل جداگونه هر سال: دوم , سوم, چهارم ؟
-
سلام
شرط قبولی اولیه تراز بالای ۶۵۰۰تو کنکور و معدل بالای ۱۵ در سه سال دبیرستانه ولی قبولی نهایی رتبه وتراز با توجه ب رتبه وتراز بقیه درنظر گرفته میشهnavayedell قبولی تو این دانشگاه محدویت سنی داره؟
آخه یکی از مشاوران میگفت سقف سن 22سالگیه برای قبولی تربیت معلم! -
navayedell معدل دیپلم بالای 15 یا معدل جداگونه هر سال: دوم , سوم, چهارم ؟
reza213 معدل دیپلم دوست عزیز
-
navayedell قبولی تو این دانشگاه محدویت سنی داره؟
آخه یکی از مشاوران میگفت سقف سن 22سالگیه برای قبولی تربیت معلم!SAHAR_BANOO بله محدودیت سنی داره
-
navayedell معدل دیپلم بالای 15 یا معدل جداگونه هر سال: دوم , سوم, چهارم ؟
reza213 معدل سه سال دبیرستان بالای ۱۵باشه ینی دوم سوم وچهارم
-
navayedell قبولی تو این دانشگاه محدویت سنی داره؟
آخه یکی از مشاوران میگفت سقف سن 22سالگیه برای قبولی تربیت معلم!SAHAR_BANOO بله سقف سنی تربیت معلم ۲۲هستش ولی خب ی خبرایی بود ک ممکنه در آینده ۲۰سال بشه
-
navayedell اینی که شما میگید دیپلم نیستا!! اون دوستمون گفت دیپلم ملاکه
-
navayedell سایت زده معدل کل! معدل کل احتمالا دیپلم نیست؟
-
SAHAR_BANOO بله سقف سنی تربیت معلم ۲۲هستش ولی خب ی خبرایی بود ک ممکنه در آینده ۲۰سال بشه
navayedell
یعنی الان متولدین 75نمیتونن کنکور 97 تربیت معلمی پذیرفته شن؟ یا اینکه 75 میتونه اما 74 نمیتونه؟ -
reza213
من مطمئنم ک معدل دیپلمه واسه همین جواب سوالتونو دادم اگه اطمینان نداشتم نمیگفتم [خیالت جمع;-) ] -
reza213 من خودم مصاحبه تربیت معلم هم رفتم منظورش معدل هر سه ساله دیپلم وچهارم ینی دوم وسوم وچهارم
-
navayedell
یعنی الان متولدین 75نمیتونن کنکور 97 تربیت معلمی پذیرفته شن؟ یا اینکه 75 میتونه اما 74 نمیتونه؟SAHAR_BANOO متولدین ۷۴ نمیتونن البته باید جزئی تر روز وماه وسالو حساب کرد
-
reza213 من خودم مصاحبه تربیت معلم هم رفتم منظورش معدل هر سه ساله دیپلم وچهارم ینی دوم وسوم وچهارم
navayedell در دانشگاه تربیت دبیر گفته است:
-
دانشگاه فرهنگیان شنیدم مقام دومو کسب کرده تو رتبه بندی 96