زیست
-
@Rahman-Atafat اینو نه
-
چرا برای بروزهر صفتی پروتیین لازمه؟
مورد الف
Reza Dolatsha -
اگه نشر الگو دارین فیلمای کیو ارکدشو برای ژنتیک ببینید برا تفهیم مبحث بهتر از صفر تا صد استاد موقاری البته نظر کنه
بقیه مباحث استاد موقاری عالین ولی ژنتیکو با آقای هاشمی فهمیدم -
ببین رابطه بین آلل ها هنگامی معنی دارد که ما ناخالص های یک صفت برسی کنیم نه خالص ها رو یعنی به من بگن فلان صفت تک ژنی یا همون تک جایگاهی هست و آلل های ان A,B.O هست حالا از من نوعی میپرسن رابطه بین AA چی هست ؟؟ من میگم رابطه ای ندارن نسبت به هم چون خالص هستن ولی به من بگن رابطه بین AB میگم همتوان هستن چون ناخالص هست توجه من از کجا فهمیدم همتوانه برا اینکه همه صفاتی که در کنکور به ما میدن تو کتاب هست و روابط دانش آموز میدونه اگر صفاتیم بدن که ما ندونیم خودشون میگن که رابطه بین این آلل های این صفات چی هستن
-
ببین رابطه بین آلل ها هنگامی معنی دارد که ما ناخالص های یک صفت برسی کنیم نه خالص ها رو یعنی به من بگن فلان صفت تک ژنی یا همون تک جایگاهی هست و آلل های ان A,B.O هست حالا از من نوعی میپرسن رابطه بین AA چی هست ؟؟ من میگم رابطه ای ندارن نسبت به هم چون خالص هستن ولی به من بگن رابطه بین AB میگم همتوان هستن چون ناخالص هست توجه من از کجا فهمیدم همتوانه برا اینکه همه صفاتی که در کنکور به ما میدن تو کتاب هست و روابط دانش آموز میدونه اگر صفاتیم بدن که ما ندونیم خودشون میگن که رابطه بین این آلل های این صفات چی هستن
-
@Rahman-Atafat سلام آقا رحمان خوبی ؟ مرسی بابت توضیحاتت
والا من توضیحات رو خوندم ولی متاسفانه متوجه نشدم
میشه سوال رو خودتون یکبار روی برگه حل کنید و نموداری طور بنویسید ... شرمنده من قفل کردم
این سوالشه
۳۰
و یسوالی هم بالا پرسیدم رابطه بین آلل AA و BB هم مثل AB همتوانیه ؟Reza Dolatsha میشه اینو چپکی بفرستی گردنم شکست از بس کج نگاش کردم
-
@Rahman-Atafat چشم نتم رفت کلا
بفرما -
مورد الف
Reza Dolatsha -
مورد الف
Reza Dolatsha@Soniaaa خیلی مرسیتم
اولی رو عالی فهمیدم ولی دومی رو گیج تر شدم راستش
البته شما درست میگید من یکم ضعف دارم -
کیو ار کدای نشر الگو
Reza Dolatsha
@Rahman-Atafat
شمام خواستید ببینید -
اگه نشر الگو دارین فیلمای کیو ارکدشو برای ژنتیک ببینید برا تفهیم مبحث بهتر از صفر تا صد استاد موقاری البته نظر کنه
بقیه مباحث استاد موقاری عالین ولی ژنتیکو با آقای هاشمی فهمیدم@Soniaaa نه والا نشرالگو رو ندارم
آره استاد موقاری این گفتار رو زیاد خوب نبودن بنظر من
حداقل مثل گفتار های قبلی کاش جملات استنباطی رو هم میزاشت -
@Soniaaa نه والا نشرالگو رو ندارم
آره استاد موقاری این گفتار رو زیاد خوب نبودن بنظر من
حداقل مثل گفتار های قبلی کاش جملات استنباطی رو هم میزاشتاین پست پاک شده! -
@Soniaaa نههه این زمینههه
-
@Soniaaa نههه این زمینههه
Michael Vey اهااا الان پاکش میکنم
-
کیو ار کدای نشر الگو
Reza Dolatsha
@Rahman-Atafat
شمام خواستید ببینید -
@Rahman-Atafat
چرا -
@Rahman-Atafat دمت گرم این رو هم فهمیدم
-
@Soniaaa اصلا منطق تست زدن میبره زیر سوال خدایی تو فصل 5 همه تستا وقتی میگن فضای بیرونی میتوکندری فضای بین دوغشارو درنظر میگیرن کتابم همینو در نظر داره ایشون میگن نههه غلط کرده هرکی اینو گفته فضای بیرونی میتو میشه سیتوپلاسم خدااااااااااااااااااااااااااا دقیق یادم نیس تستش رو ولی همچین چیزی بود
-
@Soniaaa اصلا منطق تست زدن میبره زیر سوال خدایی تو فصل 5 همه تستا وقتی میگن فضای بیرونی میتوکندری فضای بین دوغشارو درنظر میگیرن کتابم همینو در نظر داره ایشون میگن نههه غلط کرده هرکی اینو گفته فضای بیرونی میتو میشه سیتوپلاسم خدااااااااااااااااااااااااااا دقیق یادم نیس تستش رو ولی همچین چیزی بود
@Rahman-Atafat
فضای بیرون میتوکندریسیتوپلاسم
فضای بیرون%(#ff0000)[ی] میتوکندریبین دو غشا
احتمالا حواستون نبوده چاپ جدیدش خیلی خفنه
-
@Rahman-Atafat
فضای بیرون میتوکندریسیتوپلاسم
فضای بیرون%(#ff0000)[ی] میتوکندریبین دو غشا
احتمالا حواستون نبوده چاپ جدیدش خیلی خفنه