زیست
-
@Soniaaa شما برین به درساتون برسید اینطور وقت تلف میشه من خودم الان یه فیلم آموزشی ببینم اوکی میشم به اندازه کافی وقتتون گرفتم
Reza Dolatsha
اون کیو ار کدارو پایین عکسشو فرستادند خواستی ببین -
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian گه گاهی اکثر موقع ها که بیکارم میام غیر درسی تاپیک جوکیسم اینارو میبینم درکل نه
-
Reza Dolatsha
اون کیو ار کدارو پایین عکسشو فرستادند خواستی ببیندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa چشم حتما میبینمشون اسکرین گرفتم ...
-
سلام بچه ها صبحتون بخیر
من متوجه رابطه بین آلل ها شدم ولی فقط یک چیز رو درک نمیکنم اگه براتون مقدوره توضیح بدینمثلا این یکی از فیلم های آقای ذبحی هست که میگه اگه در رابطه بارز نهفتگی داشته باشیم ... RR , Rr,rr ...
من مشکلم اینه که چرا وقتی بین RR و rr رابطهی بارز نهفتگی وجود نداره ولی با این حال باید اینا رو بنویسیم
دیروز هم سونیا خانم که اومدن رابطه ی بین B و O رو نوشتن ، با اینکه بین BB یا OO رابطه بارز نهفتگی وجود نداشت اما قبلش نوشته بودن ...
ببخشید خیلی اذیتتون کردم -
سلام بچه ها صبحتون بخیر
من متوجه رابطه بین آلل ها شدم ولی فقط یک چیز رو درک نمیکنم اگه براتون مقدوره توضیح بدینمثلا این یکی از فیلم های آقای ذبحی هست که میگه اگه در رابطه بارز نهفتگی داشته باشیم ... RR , Rr,rr ...
من مشکلم اینه که چرا وقتی بین RR و rr رابطهی بارز نهفتگی وجود نداره ولی با این حال باید اینا رو بنویسیم
دیروز هم سونیا خانم که اومدن رابطه ی بین B و O رو نوشتن ، با اینکه بین BB یا OO رابطه بارز نهفتگی وجود نداشت اما قبلش نوشته بودن ...
ببخشید خیلی اذیتتون کردمReza Dolatsha
@Rahman-Atafat میشه توضیح بدین 🥲 -
سلام بچه ها صبحتون بخیر
ببخشید خیلی اذیتتون کردمنوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza Dolatsha خوب دلیلش اینه که این ژنوتیپ هست دیگه rr میشه r هیچ رابطه ای هم بینشون نیست ژنوتیپ نوشتن ربطی باه روابط آللی نداره که
-
چرا برای بروزهر صفتی پروتیین لازمه؟
مورد الف
Reza Dolatsha@Soniaaa مثلا در این شکل باید اینطور تحلیل کنیم ؟ ترکیب ژنوتیپی B و O به این صورته BB،BO,OO و به صورت دونوع فنوتیپ B و O ظاهر میشن ولی فقط بین آلل B و O رابطه بارز نهفتگی وجود داره درسته ؟
-
@Soniaaa مثلا در این شکل باید اینطور تحلیل کنیم ؟ ترکیب ژنوتیپی B و O به این صورته BB،BO,OO و به صورت دونوع فنوتیپ B و O ظاهر میشن ولی فقط بین آلل B و O رابطه بارز نهفتگی وجود داره درسته ؟
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza Dolatsha آفرین آره همینه
-
Reza Dolatsha آفرین آره همینه
@Rahman-Atafat مرسی دیگه فهمیدش اگه خدا بخواد
-
Reza Dolatsha صلوات
-
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza Dolatsha ولی این بار حس نکردم که نفهمیدی
-
Reza Dolatsha ولی این بار حس نکردم که نفهمیدی
@Rahman-Atafat این بارم بیست میدم بت
-
Reza Dolatsha صلوات
@Homayoun-Shajarian 🥲🥲
-
Reza Dolatsha
صلوات وات وات وات -
Reza Dolatsha
صلوات وات وات وات@Soniaaa