شاید فراموشت شده:) ★☆
-
راستش بعضی آدما هستن ... نه نسبت خانوادگی باهاشون داری نه اصلاً تا حالا دیدیشون نه باهاشون حرف زدی و نه هیچ چیز دیگه ای ...! فقط یهویی میان توی زندگیت و بعدشم زودی میرن ...! انگاری فقط اومدن به تو یه چیزی بگن ... یه چیزی یاد بدن ... یه چیزی بفهمونن و بعدش هم برن ...! اینو همگی تجربه اش رو داریم ...!
راستش ...
میتونم حدس بزنم که چه چیزایی رو تحمل کردید و دیدید ...
اما شاید نتونم دقیقاً بفهمم که چی کشیدید ...!
ولی با این حال منم یه آدمم ...! شما هم یه آدمید ...!
ماها همیشه فکر می کنیم که همه چیز برامون میمونه ...! خانواده، دوستا، امکانات مون و.......
اما مشکل اینجاست که نمیمونه ...!
یعنی شما چه خوب ترین آدم روی زمین باشید چه بد ترین آدم روی زمین ...
بازم با تنهایی سر و کار دارید ...!
ماها بالا بریم پایین بیایم خودخواهیم ... حالا شاید این خودخواهی بار منفی داشته باشه اما هر خودخواهی هم بد نیست ...
من به عنوان کسی که همین تجربه شما رو داره و توی شرایط شماست؛ بهتون پیشنهاد می کنم که ...
یکم خودخواهی به خرج بدید و به خودتون اهمیت بیشتری بدید ...!
منظورم چیه ...؟
تا حالا فکر کردید که چرا ما آدما دو تا ویژگی رو داریم ...؟
یکی اینکه اتفاقات یادمون میمونن یا حداقل مهم هاشون یا بعضی های خاصشون ... و برامون میشن خاطره ...!
و دومی هم اینکه ما با اینکه نمیدونیم کی وقت رفتن مون میشه و کی میمیریم ...
اما بازم یه فرصت زندگی داریم ...! حالا این فرصت ما برای زندگی کردن میخواد یه ساعت دیگه به پایان برسه میخواد یه قرن دیگه ...!
خب چراااا ...؟ چرا ماها نباید گذشته و خاطرات مون رو از یاد ببریم ...؟ چرا بعد از این همه وقت که گذشت نمیدونیم کی از این دنیا میریم و از آینده بی خبریم اما میدونیم که یه آینده ای داریم ...؟ چرا ...؟
ماها همه یه فرصت داریم برای زندگی ...!
و یه حافظه داریم که همه چی توش ذخیره میشه ...!
من میگم که برید با خودتون فکر کنید و یه مدت از بقیه ترجیحاً دوری کنید ...!
خاطرات تون رو هر چند دردناک مرور کنید ...!
ببینید چند چندید ...!
گذشته که گذشت و تااااماااام ...!
آینده هم بی خبریم و معلوم نیست زنده بمونیم تا اون موقع پس ولشششش ...!
زمان حالتون رو داشته باشید ...!
خب شما چه بخواید چه نخواید باید حالا زندگی کنید ...!
من میگم حالا که میخواید زندگی کنید یا بهتر بگم دوباره بعد از زمین خوردن شروع کنید به زندگی ...
این دفعه با خودتون بگید من با بقیه چطوری باشم بهتره ...؟ من چطوری نباشم بهتره ...؟ من چیکار کنم ...؟
و بشینید برای خودتون دوباره یه روش زندگی تازه رو تجربه کنید ...! از خاطرات و تجربه هاتون کمک بگیرید و دوباره از نو شروع کنید ...!
حیفه به خدا ...! مگه چند بار زندگی می کنیم که بخوایم زود جا بزنیم و دیگه زندگی نکنیم ...؟
حیفه از این فرصتی که برای زندگی کردن داریم لذت نبریم و استفاده نکنیم ...!
شما میگید زندگی قشنگ نیست ...!
شما برگردید و ببینید چطوری داشتید به زندگی نگاه می کردید ...
بعد این دفعه یه طور دیگه نگاه کنید ...! یه انتخاب بهتر کنید ...!
مثلاً دفعه قبلی دنیاتون توی یه سری باور ها و یه سری عادت ها اگه خلاصه میشد ...
این دفعه بیاید عمق ببخشید به باور هاتون و اصلاح کنید سبک زندگی تون رو ...!
نکته ای که هست اینه که همین از نو شروع کردن ... همین برنامه چیدن ... همین فکر کردن در مورد چطوری زندگی کردن لذت بخشه ...!
وقتی شما از شور و شوق شروع یه زندگی تازه لذت می برید پس یعنی میتونید یه زندگی جدید بسازید و ازش لذت ببرید ...!
یکی میگه من خوشبخت نیستم ...! و نداشته هاش رو میبینه ...! و از زندگی کردن لذت نمی بره و خوش نمیگذرونه ...!
برعکس یکی دیگه که میگه من خوشبختم و به داشته هاش نگاه می کنه و تلاش می کنه که یاد بگیره به وسیله اونا از زندگیش لذت ببره و خوش بگذرونه ...!
ناامید نباشید ...! شما که از من بدتر نبودید ...! من طوری بودم که کسی نمیتونست از صد کیلومتری من عبور کنه چه برسه به اینکه باهام حرف بزنه ...! از یه حیوون بدتر بودم ...! اما به لطف خدا الان حداقل از اون زمانم بهترم ...!
خیلی ها هستن از شما مشکلات بیشتری دارن، درد های بیشتری دارن و غصه هاشون بیشتره! و با وجود اون ها بازم دارن خوش میگذرونن با زندگی شون ...!
نمیدونم میخواید برید یا بمونید یا اصلاً موقتی برید و دوباره برگردید ... می خواید دوباره شروع کنید یا نه ...
اما من ازتون میخوام که یادتون باشه تا خدا هست زندگی هم هست ...!
حتماً حکمتی داشته که شما باید به این نقطه توی زندگیتون میرسیدید ...!
دیدید خمیر رو که میخوان ازش نون درست کنن چقدر حرارت میدن؟ حالا شاید این سختی ها و درد ها و غصه ها دارن شما رو رشد میدن تا به یه جایی برسید ...!
کسی رو نمی تونید پیدا کنید که بگه من دردی ندارم مشکلی ندارم غم ندارم ...!
همه دارن ...!
پس باید دنبال یه راهی باشید که از زندگی تون بتونید لذت ببرید و خوش باشید و حالتون هم خوب باشه ...! حتی در حین سختی ها و مشکلات ...!
میدونید مشکل ماها اینه که فکر می کنیم کسی که حالش خوبه حتماً هیچ غمی نداره ...! در صورتی که کسی نیست تو دنیا که غمی نداشته باشه ...! یا حتی اگه نداشته باشه هم موقتیه و دوباره یه غم تازه وارد زندگیش میشه ...!
کی میدونه؟!؟
شاید برای لذت بردن از زندگی حتی توی اوج سختی ها نیاز باشه تا بریم پیش فرستنده اون غم ها ...!
حتماً خدایی که ما رو ساخته یه قصدی داره از اینکه این همه سختی به ما داده ...!
کی میدونه شاید مثلاً بخواد به بهونه این سختی ها و غم ها بیشتر بریم پیشش تا اونم بیشتر ما رو بغل کنه ...! :-))))
شاید کسی که حالش خوبه حتماً یه پناه امن داره تا موقع سختی هاش بره پیشش و درد هاش رو باهاش شریک بشه ...! شاید کسی که حالش خوبه فقط از دار دنیا یه دونه خدا داره و خدا رو فراموش نکرده ...! شاید کسی که حالش خوبه فقط یکمی به خدا اعتماد داره ...! شاید کسی که حالش خوبه فقط یکمی به مهربانی خدا باور داره ...! شاید کسی که حالش خوبه میدونه خدا عاشق اون بنده هاییه که بهش اعتماد دارن و در همه حال به خاطر این فرصت زندگی شکرگزاری می کنن ...! شاید خوب میدونه خدا بدِ هیچ بنده ای رو نمیخواد وگرنه اصلاً خلقش نمی کرد و بهش این همه نعمت نمی داد؛ و شاید ........
ما اگه تونستیم اینو بفهمیم که چرا ما باید توی سختی باشیم و خدا چرا به ما غم میده ... اون موقع است که حالمون خوب میشه حتی توی بدترین شرایط ...! :-)))))
اینو هم یادگاری داشته باشید ...! «غم فرستادهِ عشق است ...! عزیزش دارید ...! ♡»
براتون بهترین ها رو آرزو می کنم ...! حال دلتون همیشه خوب ان شاءالله ...! :-))))) ★♬!~ •♡•
-
Mobtala دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Mobtala on ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mobtala دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Mobtala on ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
زندگی سخته حتی ی وقت هایی خود خانواده هام سخت ترش میکنن دقیقا همون جایی ک نمیدونی باید چکار کنی همون جایی ک شب تا صبح ب این فکر مسکنی ک چ جوری خودت رو بکشی و ب این زندگی ک پر از خنده های الکی ک فقط واسه ی اینکه بقیهه نفهمن چ مرگته پایان بدی همون جایی که دوست داشتن یا دوست داشته شدن خودت هم فراموش مسکنی سخته این کار سخته
-
این پست پاک شده!
-
LOVE YOUR SELF در حد شعاره
-
Mobtala دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Moonchild on ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Patima Moinaldini
میفهمم:)
ولی میدونی؛ از همون اولشم قرار نبود آسون باشه:)
یه سواب بپرسم؟:)
به نظرت سخت ترین کار توی دنیا چیه؟:) -
Mobtala دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Moonchild on ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Patima Moinaldini
چی شعاره؟:)
اینکه زندگی هنوز در جریانه؟:) -
Patima Moinaldini معدن سخت تره
-
Mobtala دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Moonchild on ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Patima Moinaldini
شغل منظورم نیستاااا:)
کلاً ما به عنوان یه آدم سخت ترین کار چیه برامون؟:)
خودت! اصن واسه خودت چه کاری از همه سخت تره؟:) -
Mobtala دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to خودغیرواقعی on ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خودغیرواقعی
از معدن سخت تر هم داریم اگه به شغل باشه -
خودغیرواقعی
باش -
Mobtala دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Moonchild on ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Patima Moinaldini
اوهوم موافقم! واقعاً واقعاً کار خیلی سختیه؛ حتی واسه خود من؛
ولی میدونی از اون سخت تر چیه؟:)
اینه که به خدا اعتماد کنی! حتی توی اون موقع هایی که در اوج ناامیدی هستی هم یه گوشه دلت به خدا امید داشته باشی:) حتی اگه اوضاع خیلی داغون شد بازم به خدا امید داشته باشی و هیچ وقتِ هیچ وقتِ هیچ وقت امیدت و اعتمادت به خدا قطع نشه:)
این واقعاً برای نوع بشر؛ سخت ترین کاره!:) ★☆
ولی اگه انجام بشه؛ و واقعاً شخصی اینجوری بشه؛ اون شخص زنده است:) حتی اگه افسرده بشه یه زمانی ولی بازم زنده است:) چون امید داره! و امید روح ما رو زنده میکنه:) ★☆
میفهمم:)
خیلی خوبم میفهمم خواهری:)
ولی حالا که یه فرصت دارم واسه زندگی؛ هر چند سخته زندگی:)؛ چرا استفاده نکنم ازش؟:) من که گذشته ها رو خراب کردم و معلوم نیست کِی فرصتم تموم میشه؛ پس چرا هر روز جوری زندگی نکنم که انگار روز آخر زندگیمه؟:))) ★☆ -
Mobtala
یادمه اسم کاربری رضا بود فکر کنم اسمت واقعی رضاست
آقا رضا داداش من ۱۸ سال سن دارم
آخرین باری رفتم پیش خدا باهاش حرف بزنم یادم نمیاد میدونی نامردی آدم توی غم هاش بره یاد کسی رو کنه ک توی شادی هاش یک لحظه ب وجودش فکر هم نکرده
نامردیه=))))))) -
Mobtala دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Moonchild on ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Patima Moinaldini
فدای سرت:)
مامانا رو هر چقدر بهشون بد کنی؛ سراغشون رو خیلی وقت نگیری؛ بعد از خیلی وقت بری پیش شون نهایتش یکم باید منت کشی کنی اما بعدش محکم بغلت میکنن و میگن دلم برات تنگ شده بود:)
اگه یکی شما رو دوست داشته باشه؛ دنبال این نیست که از پیش تون بره؛ دنبال بهونه است که بیاد پیش تون:)
حالا خدا که اولاً از مادر مهربون تره و بی نیازه به همه چی و نیازی به ناز کردن و منت کشی ما نداره و از اونور آگاهه و میدونه بهش نیاز داری؛ خدایی که این همه بهمپن نعمت داده؛ خدایی که این هم دوستمون داره؛ خدایی که میگه اگه اون بنده گناهکارم (گناهکار معنای درستش یعنی کسی که به خودش ظلم کرده) که از من دوره بدونه من چقدر دلتنگشم که برگرده پیشم تا در آغوشش بگیرم؛ اگه بدونه چقدر دوست دارم برگرده پیشم از شدت این عشق من میمیره!:)
خدا عاشق اوناییه که بر میگردن طرفش:)
کی به کیه؟! خدا لاابالیه! هر کاری دلش بخواد میتونه میکنه! میتونه اصن جای بدی های ما خوبی بنویسه!:)
بعد این خدا تو برگردی پیشش و بگه نه برو رات نمیدم؟:)
آخه با عقل جور درمیاد؟:)
که مهربون ترین مهربون ها در خونش رو روی ما ببنده؟:)
خواهری هم سنیم؛ من هزار بار دور شدم فراموشش کردم خدا رو ولی به خداوندی خودش هر وقت برگشتم حتی بدی هام به روم نیاورده:) بغلم کرده:) نازم کرده:) و گذاشته راحت حرف بزنم؛ گریه کنم؛ بخندم:) بعدش باز من نا شکری کردم و دوباره دور شدم و باز که برگشتم بازم هیچی به من نگفت:) بغلم کرد فقط:)
مطمئن باش تو رو هم بغل میکنه:)
منی که توی گند ترین باطلاق ها بودم رو درآورد و بغلم کرد:) تو که دیگه یه دسته گلی رو عمراً رد کنه:) ★☆
اصن باشه؛ نامردی؛ درسته نامردیه:)
ولی اینم که خدا میدونه که تنها پناهمونه و اگه راهمون نده ما میمیرم؛ اگه خدا راهمون نده نامردیه:) جایی رو ما نداریم بریم به جز در خونه خدا:)
تو دیگه چیکار به این کاراش داری اصن! برو پیشش خودت باهاش حرف بزن معذرت بخواه ازش خودش میبخشه دیگه!:) بعدش هر چقدر دوست داری پیشش بمون:) اون بزرگتر از این حرفات دختر گلی!:) ★☆ -
Muhammad Ali Rahmani دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Mobtala on ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mobtala دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Muhammad Ali Rahmani on ۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Muhammad Ali Rahmani
قربونت داداش فدا مدا
19/19