کل گرامر زبان سال چهارم....
-
@mohandes در کل گرامر زبان سال چهارم.... گفته است:
negwin اره
جو گرفت نخوندم زدم
منم اولا درصدم این بود ترجمه خوندم ..از منفی رسید به 30و با اقای ناصح زاده رسید ب 50
-
سلامی دوباره ب همه رفقای گلم...@دانش-آموزان-آلاء @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل
راستش تو چندتاموضوع میخواستم نظرتونو بدونم...
اول: اینکه بنظرتون تو ریدینگ و کلوز تست چیکاراکنیم؟؟؟؟ چون میدونم اکثرمون مشکل داریم باهاش...
دوم : نظرتون چیه کل نکات مربوط ب ریدینگ رو خلاصه وار مثلن تو 20 نکته بنویسم و بذارم واستون؟ این خلاصه کلی از منابع مختلف ......درضمن درمورد کلوز هم همینکارو کنم تا شما ی مرور راحت داشته باشین....
سوم: اگ نظر دیگ ای هم دارین قرار بدین تا ی تصمیمی واس این موضوع بگیریم..... باتچکر:) -
اول: اینکه بنظرتون تو ریدینگ و کلوز تست چیکاراکنیم؟؟؟؟ چون میدونم اکثرمون مشکل داریم باهاش...
دوم : نظرتون چیه کل نکات مربوط ب ریدینگ رو خلاصه وار مثلن تو 20 نکته بنویسم و بذارم واستون؟ این خلاصه کلی از منابع مختلف ......درضمن درمورد کلوز هم همینکارو کنم تا شما ی مرور راحت داشته باشین....
سوم: اگ نظر دیگ ای هم دارین قرار بدین تا ی تصمیمی واس این موضوع بگیریم..... باتچکر:)negwin در کل گرامر زبان سال چهارم.... گفته است:
سوم: اگ نظر دیگ ای هم دارین قرار بدین تا ی تصمیمی واس این موضوع بگیریم..... باتچکر:)خیلیم عالییی مرسی که
..ارههه نکاتو بذار ..شدیدا نیاز دارم بشون
-
این پست پاک شده!