سوال ۳۵ هدفگذاری قلم چی
-
بچه ها سوال ۳ب رو منطقشو درک نمیکنم
میگه شخص میره سمت راست قایق میره چپ
مثل اینه که من سوار ماشین شم ماشین بره خونمون خودم برم سمت مدرسه؟
مگر اینکه منظورش جهت پارو زدن باشه که بگه با شتاب فلان به سمت راست پارو میزنه
که متن سوال قشنگ گفته شخص خودش میره راست -
@Rahman-Atafat دانش-آموزان-آلاء تجربیا Michael Vey
-
بچه ها سوال ۳ب رو منطقشو درک نمیکنم
میگه شخص میره سمت راست قایق میره چپ
مثل اینه که من سوار ماشین شم ماشین بره خونمون خودم برم سمت مدرسه؟
مگر اینکه منظورش جهت پارو زدن باشه که بگه با شتاب فلان به سمت راست پارو میزنه
که متن سوال قشنگ گفته شخص خودش میره راست -
@mahan-hosein-poor
احیانا قانون سوم نیوتن نیس ک هر عملی عکس العملی دارد خلاف جهت، اون راسته پس این چپ؟:/@Catherine اخه یطوریه
نگفته جهت نیرو به راسته
گفته به سمت راست حرکت میکنه.بینشون تفاوت هست دیگه؟ -
@Catherine اخه یطوریه
نگفته جهت نیرو به راسته
گفته به سمت راست حرکت میکنه.بینشون تفاوت هست دیگه؟@mahan-hosein-poor
بببین از این دید نگا بکن ک طرف برای اینکه راست بره ب سمت چپ نیرو وارد میکنه( مث داستان شنا کردن ک ب سمت عقب ب اب نیرو دست وارد میکنیم میریم جلو) قایق هم عکس العمل وارد میکنه ب سمت راست نیرو وارد میکنه چپ میره
خیلی مطمئن نیستم این فصلو قبلا خواندم:/ -
@mahan-hosein-poor
بببین از این دید نگا بکن ک طرف برای اینکه راست بره ب سمت چپ نیرو وارد میکنه( مث داستان شنا کردن ک ب سمت عقب ب اب نیرو دست وارد میکنیم میریم جلو) قایق هم عکس العمل وارد میکنه ب سمت راست نیرو وارد میکنه چپ میره
خیلی مطمئن نیستم این فصلو قبلا خواندم:/@Catherine اخ گرفتم
منظور سوال اینه که جهت شتاب فرد که در نهایت میشه جهت نیروی فرد به سمت راسته و همونطور که گفتی قایق میره چپ
اصلا به رابطه ی شتاب نیرو دقت نکردم
دمت گرممم -
@Catherine اخ گرفتم
منظور سوال اینه که جهت شتاب فرد که در نهایت میشه جهت نیروی فرد به سمت راسته و همونطور که گفتی قایق میره چپ
اصلا به رابطه ی شتاب نیرو دقت نکردم
دمت گرممم -
@Rahman-Atafat دانش-آموزان-آلاء تجربیا Michael Vey
@mahan-hosein-poor این نکته رو داشته باش در فیزیک اگر جسمی روی جسمی دیگر بود ونسبت به راستای حرکت جسم دیگر ساکن بود اون وقت شتابی که جسم متحرک دارد به جسم دیگر نیز میتوان نسبت داد ولی اگر جسم درونی در راستای حرکت جسم بیرونی حرکت کرد دیگر شتاب جسم بیرونی رو نمیشهه داد به جسم درونی و یا بلعکس اینم درسته س باید از قانون دوم شتب هر کدام رو جدا جدا حساب کرد ننکته من درآوردی فردا شاید یکی این رد کنه ولی تو این تیپ تستا جواب گو
-
@mahan-hosein-poor این نکته رو داشته باش در فیزیک اگر جسمی روی جسمی دیگر بود ونسبت به راستای حرکت جسم دیگر ساکن بود اون وقت شتابی که جسم متحرک دارد به جسم دیگر نیز میتوان نسبت داد ولی اگر جسم درونی در راستای حرکت جسم بیرونی حرکت کرد دیگر شتاب جسم بیرونی رو نمیشهه داد به جسم درونی و یا بلعکس اینم درسته س باید از قانون دوم شتب هر کدام رو جدا جدا حساب کرد ننکته من درآوردی فردا شاید یکی این رد کنه ولی تو این تیپ تستا جواب گو
@Rahman-Atafat خیلی خوب بود مرسی