ساختار دوم پروتئین
-
@mahan-hosein-poor سلام
به نظرم به خاطر انواع غلطه چون در ساختار دوم فقط یک نوع پیوند اشتراکی هست که اونم به قول خودت پپتیدیه
ولی نوعی دیگه هم در ساختار سوم اضافه میشه ( برای تثبیت ... ) که چون تا ساختار دوم مدنظره باید یک نوع رو بگیم نه انواعReza Dolatsha منم بهش فکر کردم ولی بنظرم اومد که لفظ انواع برای اینه که هم به هیدروژنی (نوع ۱ ) و هم به اشتراکی (نوع ۲ )اشاره کرده
-
Reza Dolatsha منم بهش فکر کردم ولی بنظرم اومد که لفظ انواع برای اینه که هم به هیدروژنی (نوع ۱ ) و هم به اشتراکی (نوع ۲ )اشاره کرده
@mahan-hosein-poor چون گزینه درست تری هم هست پس این گزینه رو غلط میگیریم ، اینطور گزینه ها هم میتونن درست باشن هم غلط
اینجا چون درست ترش هست باید غلط بگیریم ... -
@mahan-hosein-poor چون گزینه درست تری هم هست پس این گزینه رو غلط میگیریم ، اینطور گزینه ها هم میتونن درست باشن هم غلط
اینجا چون درست ترش هست باید غلط بگیریم ...Reza Dolatsha مثلا همین گزینه رو میشه با بیان دیگه تحلیل کرد و درست اعلام بشه
همون که خودتون گفتین... -
Reza Dolatsha مثلا همین گزینه رو میشه با بیان دیگه تحلیل کرد و درست اعلام بشه
همون که خودتون گفتین...Reza Dolatsha به نظر من گمون نکنم بشه اینجور خوندش چون اون %(#ff0000)[و] شاید باورت نشه ولی عطف لعنت به این فارسی به هامون سبطی بگین زیاد نگران نباش هنوز تو زیست مارو میچزونند
-
سوال ۲۵
گزینه ۲
در پلی پپتید پیوند پپتیدی هست که نوعی اشتراکی هست پس در ساختار دوم علاوه بر هیدروژنی اشتراکی هم هست ولی این گزینه غلطه
بخاطر همون داستان درست و درست تر باید رد گزینش کنیم یا بخاطر فعل حضور دارد(منظورم اینکه اگر میگفت مشاهده میشود درست بود قطعا)@mahan-hosein-poor
گزینه دو غلطیش به نظر من به خاطر انواع پیوند هیدروژنی هست .. چون مگه ما چند نوع پیوند هیدروژنی در ساختار دوم داریم؟(در واقع یک نوع پیوند هیدروژنی هست که دو نوع ساختار مارپیچی و صفحه ای میسازه
و اگه انواع رو رو کوالانسی بیاد (که همینطور هم هست ) دو تا غلط میشه -
سوال ۲۵
گزینه ۲
در پلی پپتید پیوند پپتیدی هست که نوعی اشتراکی هست پس در ساختار دوم علاوه بر هیدروژنی اشتراکی هم هست ولی این گزینه غلطه
بخاطر همون داستان درست و درست تر باید رد گزینش کنیم یا بخاطر فعل حضور دارد(منظورم اینکه اگر میگفت مشاهده میشود درست بود قطعا)@mahan-hosein-poor
پاسخنامه هم نگاه کن ببینیم نظر اونا چی هس -
@mahan-hosein-poor
پاسخنامه هم نگاه کن ببینیم نظر اونا چی هس@erfan-f میگه اشتراکی مخصوص ساختار ۲ نیست
-
@erfan-f میگه اشتراکی مخصوص ساختار ۲ نیست
@mahan-hosein-poor
نه .. پپتیدی که نوعی اشتراکی هست خود کتاب گفته ..
برا چه آزمونیه؟ -
@erfan-f میگه اشتراکی مخصوص ساختار ۲ نیست
@mahan-hosein-poor
ها دیگه منظورش همین بوده که گفتم .. چون اینجا گفته انواع اشتراکی در ساختار دو هستن پس غلطه چون اون اشتراکی ساختار 3 اینجا نیست ! -
@mahan-hosein-poor
نه .. پپتیدی که نوعی اشتراکی هست خود کتاب گفته ..
برا چه آزمونیه؟@erfan-f هدف گذاری قلم چی بود
من ۳ تا سوالشو بخاطر متن عجیب سوالش غلط زدم