ازمون ازمایشی
-
سلام بچه ها
کنار ازمون قلم چی سوال های چ ازمونی رو بگیرم حل کنم که بودجش با قلم چی هم خوانی داشته باشه؟
دانش-آموزان-آلاء تجربیا @erfan-f@mahan-hosein-poor سلام
آزمون های پارسال و پیرارسال قلمچی رو کار کن بودجه بندی ش تقریبا همونا هست بع هدف گذاری هم خود قلمچی میده
بعد آزمونه دیگه کنار قلمچی معمولن ماز میگیرن که آزموناش هم چهارشنبه پنجشنبه س بودجه بندیش هم نزدیکه
ولی من خودم نگرفتم چون سوالاش تو تلگرام هس
اگه دوازدهمی هستین برسین قلمچی ها دو سال پیش و تعدادی ماز هم کار کنی نور الا نوره :)) -
سلام بچه ها
کنار ازمون قلم چی سوال های چ ازمونی رو بگیرم حل کنم که بودجش با قلم چی هم خوانی داشته باشه؟
دانش-آموزان-آلاء تجربیا @erfan-f@Rahman-Atafat
.. ماز رو داره
پارسالم دوتاش رو کار کردع :// :)) -
سلام بچه ها
دانش-آموزان-آلاء تجربیا @erfan-fدیگه تحلیل آزمون های پارسال گزینه دو( پس آزمون) هم تو آلا هس اونا هم ببین
-
@mahan-hosein-poor سلام
آزمون های پارسال و پیرارسال قلمچی رو کار کن بودجه بندی ش تقریبا همونا هست بع هدف گذاری هم خود قلمچی میده
بعد آزمونه دیگه کنار قلمچی معمولن ماز میگیرن که آزموناش هم چهارشنبه پنجشنبه س بودجه بندیش هم نزدیکه
ولی من خودم نگرفتم چون سوالاش تو تلگرام هس
اگه دوازدهمی هستین برسین قلمچی ها دو سال پیش و تعدادی ماز هم کار کنی نور الا نوره :))@erfan-f دمت گرم رفیق
-
@mahan-hosein-poor سلام، همه آزمون ها برنامشون 90 درصد مشابهه و فقط یه تفاوت های جزئی دارن، مثلا برنامه ماز و گزینه دو خیلی به قلمچی شبیهن، فقط یخورده پیشروی هاشون متفاوته که میتونید دانلودشون کنید و اون مباحثی که مطابق با قلمچی هست رو بزنید و اون مبحثی که نخواندید رو نزنید
بهترین آزمون ها هم همون ماز و گزینه دو هستن، جدیدا خیلی سبز هم آزمون برگزار میکنه و ولی چیزی در مورد کیفیتشون نمیدونم.مهسا استوار مرسیی
-
دیگه تحلیل آزمون های پارسال گزینه دو( پس آزمون) هم تو آلا هس اونا هم ببین
@erfan-f عرفان الان واسه آزمون ۴ اذر قلم چی آزمون های همین تاریخ گاج و گزینه ۲ و مازو بگیرم؟
آخه خیلییی طول میکشه برنامشونو ببینم مباحثی چک کنممم
کسی این کارو کرده قبلا؟مهسا استوار @erfan-f @Rahman-Atafat -
@erfan-f عرفان الان واسه آزمون ۴ اذر قلم چی آزمون های همین تاریخ گاج و گزینه ۲ و مازو بگیرم؟
کسی این کارو کرده قبلا؟مهسا استوار @erfan-f @Rahman-Atafat -
@mahan-hosein-poor من سال قبلی و حتی الان از تمام تست های قلمچی تا سال 99 استفاده میکنم در درس فیزیک و شیمی از رشته ریاضی م استفده کردم
@Rahman-Atafat ماشالله
-
کسی این کارو کرده قبلا؟مهسا استوار @erfan-f @Rahman-Atafat@mahan-hosein-poor میتونید یه روز مشخص کنید بشینید برنامه های آزمون ها رو با هم تطبیق بدید که هر دفعه نخواهید دنبال مباحث اون آزمون بگردید، برای آزمون متناسب با 4 آذر هم من برای زیست دهم مباحثش رو تو آزمون 19 آبان ماز دیدم و زیست دوازدهمش تو آزمون 3 آذر، چون پارسال عمومی ها هم بوده پیشروی هاشون متفاوت بوده
-
@mahan-hosein-poor میتونید یه روز مشخص کنید بشینید برنامه های آزمون ها رو با هم تطبیق بدید که هر دفعه نخواهید دنبال مباحث اون آزمون بگردید، برای آزمون متناسب با 4 آذر هم من برای زیست دهم مباحثش رو تو آزمون 19 آبان ماز دیدم و زیست دوازدهمش تو آزمون 3 آذر، چون پارسال عمومی ها هم بوده پیشروی هاشون متفاوت بوده
مهسا استوار مرسیی