سلام
photo_2025-01-15_23-09-02.jpg
اینجا برای این تست گزینه ی 4ش و کلا این تیپ گزینه برای فصل الکتروشیمی سوالم اینه که چطور محاسبشون میکنید؟
من واقعا گیر میکنم
مثلا ماده رو گفته اما باید دست بزاریم رو اتمی که مدنظرشه و با توجه به تعدادش جوابو پیدا کنیم.
ممنون میشم توضیح بدین
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
سلام دوستان
من یه چند هفته ای هست که شیمی آقای پویان نظر رو گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده بود..
1.راه ابریشم شیمی امسال ضبط جدید داره؟ یعنی مال خود امسال هست یا همون پارسالی؟
2.الان من خودم همه جزوه های استاد رو چاپ بگیرم؟
سوالی بعدی درمورد یه سری عیب های فیلم هاست که نمیدونم جا به جا شدهیا چه مشکلی واسش پیش اومده مثلا همین پیله اول انگار با جلسه صفر جا به جا شده و پیله اول کلا نیست...
4.برای راه ابریشم شیمی چاپار و تورق و کنکورچه نداریم؟چون داشتم چک میکردم فقط فرسنگ اول برا من کنکورچه داشت... و طبیعتا همونطور که مشخصه بقیه فرسنگ ها نداره...اصن انگار جزوه ها ناقصه
حالا نمیدونم مشکل سایت هستش یا کلا همچین جزوه هایی که من میگم نداریم
دوستان لطفا با یک توضیح جامع و کامل راهنمایی کنید 🙏🏻 🙏🏻
سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
خلاصه روش مطالعه شیمی برای درصد های 40-50 (برای ازمون های آزمایشی )
-
سلام دوستان وقت بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه.
مستقیم میرم سر اصل مطلب چطوری تو ازمون های ازمایشی درصد شیمی رو ببریم بالا تا حد 40-50 درصد.
ولی در مورد کنکور نمیگیم 40-50 چون باید و قطعا بتونید که بالای این درصد بزنین و میشه.سوالای شیمی از 3 جز تشکیل شده
1.مفاهیم
2.حفظیات
3.مسایلیه نکته اونم اینکه اکثرا دیده میشه مفاهیم و حفظیات رو با هم یه جا قرار میدن که درست نیست مثلا ممکنه یه شکلی بدن و برای جواب دادن باید مفهوم رو بلد باشین.
بریم سراغ اصل روش مطالعه برای درصد 40-50:
فرض کنیم میخوایم که سینتیک شیمی که بخش 1 پیش هست رو بخونیم.
خب اینو باید بدونین حدود 30-40 درصد سوالای هر ازمون و در نهایت کنکور از حفظیات و مفاهیم هست که خیلی اسونه و راحت میشه زد.
ما فرض میکنیم شما سینتیک (از این جا به بعد به اختصار میگم سین) رو تو 5 جلسه کامل بخونین و تست بزنین.
خب مثلا فرض کنیم 28 صفحه میشه(نگاه نکردم 28 صفحه میشه ایا؟)
رو تو 5 جلسه بخونیم. میشه اینطوری تقسیم کرد : 28/4 = 7
پس 4 جلسه داریم و باید هم متن کتاب بخونیم هم کلی تست بزنیم و جلسه اخر مرور و جمع بندی.جلسه اول : ص 1 تا 7 .
میاین سطر به سطر کتاب درسی رو میخونین و همه چی رو حتی شماره صفحات رو هم حفظ میکنین حتی نمودار ها و شکل ها و حتی روی سوال ها و تمرینات رو حفظ میکنین.
اگه حفظ نکردین ینی درصد حفظیات خداحافظ.اول طبق متن کتاب درسی پیش میرین و تا صحفه 7 میرسین ینی تمام متن رو حفظ میکنین و همه ی مفاهیم کتاب رو کامل میفهمین.
بعد کتاب تست رو برمیدارین و تا صفحه 7 طوری تقسیم بندی میکنین تستارو که همون جلسه تموم بشه.
مثلا اگه تا صفحه 7 کتاب درسی حدود 200 تست بود شما میاید یه ضریبی انتخاب میکنین که بتونین تستارو بزنین.
مثلا من میگم میخوام 30 تست شیمی بزنم.
پس 200تقسیم بر 30 میشه حدود 6.
ینی شما از شماره 1 شروع میکنین و 6 تا 6 تا میرین جلو تا برسین به 200
و تا 200 نرسیدین پا نمیشین.وقتی میگم 30 تست ینی باید اونارو کامل متوجه بشین حتی اگه بلد بودین پاسخ نامه رو حتما میبینین.
این روش ساده درصد شما رو راحت تا 40-50 بالا میکشه.
یه نکته خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مهم : چون ما داریم راجب درصدای زیر 50 حرف میزنیم از کتاب تستای سطح بالا حرف نمیزنیم. اگه درصداتون بالای 50 هست شاید یه بخشی از این مقاله که همون حفظ کردن متن کتاب درسی هست استفاده کنین.
منابع و سوالاتی که من بنظرم خوبه برای این سطح:
مبتکران.مهر و ماه جامع (این کتاب 80 درصد و ایناش تست های کنکور هست و بقیه تست های تکمیلی که اکثرا متن کتاب درسی و مفاهیم رو پوشش میده ینی همون چیزی که میخوایم)
سوالات سایت گزینه دو
سوالات کانون
و در اخر سوالات گاج
و هم چنین سوالات نشانهبذارین یه نمونه بدم از برنامه خودم که چطوری بخش دوم شیمی 2 رو خوندم و تست زدم
اون بخش رو من تو 5 جلسه هم خوندم هم کامل تست زدم هیچ تستی نموند(از روی مهر و ماه):
دقیق یادم نیس ولی حدود 180 تست بوداول رفتم بخش هایی از کتاب رو که نمیفهمیدم از سایت الا فیلم هاشون رو دیدم و یادداشت برداری کردم و تک تک هر چی استاد میگفتن رو انجام میدادم .
بعده اتمام فیلم درسی میرفتم کل متن مربوطه رو تو کتاب درسی میخوندم و دقیق حفظ میکردم.
بعد حفظ کردن میرفتم تست میزدم مثلا حدود 70-80 تست میزدم از روی مهر و ماه که تقریبا نصفشون سراسری بودن و نصف دیگه شون سوالای متن و حفظی و مفهومی بودن.
هر جلسه این روش رو ادامه بدین و با گذشت زمان پیشرفت میکنین.
شاید یکی بگه که من باید فقط فیلم درسی ببینم. شاید یکی باشه که سطحش واقعا 0 مطلقه.
برای دوستایی که این وضعیت رو دارن اولین توصیه م این هست که کتاب درسی رو بردارن و حفظ کنن همه رو حفظ کنن حتی تمرینات و شکل ها رو . و بعد تمرینات رو تک تک حل کنن و معادله های شیمیایی رو تک تک حفظ کنن و بعد اگه دیدن کامل نفهمیدن برن سراغ فیلم درسی و بعدش تست.
یه نکته مهم دیگه: سعی کنین اولویت مطالعه با تست باشه. شیمی درسی هست که باید مثل زیست خیلی تست بزنین. نکات ریزی داره که هر چقدر تست بیشتر بزنین سرعت میره بالاتر دقت میره بالاتر و سواالای سخت و حتی خیلی سخت رو حل کنین.
مثال مدیریت شیمی تو جلسه ازمون فرضا قلم چی :
10 سوال شیمی داریم.
ما اول میایم 2 تقسیم بندی میکنیم.
1.حفظی با نماد آ انگلیسی
و
2.محاسباتی با نماد بی انگلیسیمعمولا از 10 تا سوال 4 تا حفظی و مفاهیم هست و خیلی راحت حل میشه.
چرا نمیتونم اینا رو حل کنم؟ چون حفظ نکردین و سطحی حفظ کردین که فقط تموم بشه.
یه نکته: هر وقت حفظ کردین از خودتون بپرسین (روش اس کیو 4 ار - اون "کیو" ینی پرسیدن . ینی از خودتون بپرسین تا بفهمین که حفظین یا نه اگه نبودین تا زمانی که کامل حفظ بشین دوباره تکرار میکنین مثل این که فردا معلم مدرسه قراره از شما درس بپرسه.میخواید 0 بگیرین بخندیم به شما؟ خخ معلومه نه! پس کامل حفظ کنین )وقتی راحت4 تا رو حل کردین میشه 40 %
خب شما راحت 40 درصد زدین بدون حل محاسباتی ها.
الان میرسیم به سوالایی که مارک بی زدیم.
الان فقط سوالایی رو انتخاب میکنین مثلا 2 تا رو. و تک تک اونا رو حل میکنین.
اینطوری راحت به 50-60 میرسین که درصد خوبیه.
این روش سریع و خلاصه نحوه مطالعه بود. شیمی ریزه کاری های زیادی داره که باید تو مقاله های بعدی بگم.
تکلیف شما برای این هفته:
متن کتاب درسی رو حفظ میکنین حتی تمرینات و نمودار ها و حتی روی سوالات و معادله های شیمیایی .
تکلیف اضافه: سعی کنین صفحات کتاب درسی رو هم حفظ کنین تا سرعت عمل چند برابر بشه.
تشکر از همگی که وقتتونو اختصاص دادین به خواندن این مقاله. اگه استقبال بشه مقاله های بعدی رو که نکات حرفه ای تری هست رو میذارم تا پیشرفت کنین.
کلید واژه و خلاصه کل مقاله در 1 جمله:
متن کتاب درسی رو کامل برای درصد 40 حفظ کنین.
یه نکته برای مدیریت ازمون: سوالا رو قبل شروع به حل کردن سطح گذاری کنین به آ و بی .
آ: حفظیات و مفاهیم
بی: مسایل و محاسباتی هااول همیشه آ رو بزنین
بعد با خیال اسوده برین سراغ بیهیچ وقت توی جلسه ازمون ردیفی شروع نکنین به حل سوالات.
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@njzamin -
سجاد96 من الان متنو دقیق مطالعه کردمو ویادداشت برداری کردم و یه سوال.شما که گفتین بعد حفظ کردن بریم تستاشو بزنیم خب بعدش چی میشه؟منظورم اینه که چیکار کنیم و تو چه زمانهایی مطالب رو مرورکنیم تا برا ازمون وصد البته کنکور یادمون نره؟یعنی جمعبندیش واینا قبل آزمون چجوری باشه؟
-
@tajrobi-nil در خلاصه روش مطالعه شیمی برای درصد های 40-50 (برای ازمون های آزمایشی ) گفته است:
سجاد96 من الان متنو دقیق مطالعه کردمو ویادداشت برداری کردم و یه سوال.شما که گفتین بعد حفظ کردن بریم تستاشو بزنیم خب بعدش چی میشه؟منظورم اینه که چیکار کنیم و تو چه زمانهایی مطالب رو مرورکنیم تا برا ازمون وصد البته کنکور یادمون نره؟یعنی جمعبندیش واینا قبل آزمون چجوری باشه؟
مرور شیمی : تست خیلی زیاد.
مثلا اگه یه مبحثی مثلا تناوبی رو حفظ کردین (حفظیات و مفاهیم ) برین تست بزنین اولویت اول که گفتم تست کنکور باشه . بعده تموم شدن تستای کنکور برین سراغ تستای تالیفی.
یه نکته مهم : برای مرور :باید همه سوالای فصل رو حل کنین چه کنکوری چه تالیفی!
ما قراره بعده تموم شدن یه کتاب زود بریم سراغ کتاب تست بعدی .
یه مثال : من تناوبی رو از روی مهر و ماه خوندم و کامل تست زدم. این ازمون نه ولی ازمون بعدیش وقت دارم پایه رو مرور کنم خارج برنامه. الان چیکار میکنم؟ خب معلومه نمیرم سراغ مهر و ماه. میرم سراغ ای کیو که تستاش مونده و نگش داشته بودم بعده این که مهر و ماه تستاش تموم شه بزنمش و یا اینکه میرم سراغ مبتکران و تستاش رو برای بار سوم دوباره همه رو حل میکنم تا هم یادم بیاد مطالب و هم تسلط حفظ بشه.
مهم ترین اصل شیمی برای حفظ تسلط و مرور : مرور و حفظ تسلط با دوباره تست زدن -زدن تست زیاد.
مثلا شما تستای اون مبحث رو زدید . تموم شده و الان بعده یه مدت میخواید مرور کنین.
مرور بازم چند نوع هست:
مرور سریع: مثلا یه هفته بعده تست زدن مبحث: به صورت مضربی بیاید انتخاب کنین و بزنین تا مرور سریع بشه. پیشنهاد من برای مباحث اسان و متوسط حدود 20-30 تست هست
ولی برای مباحث سنگین حدود مثلا 40-50 هست. اونم همگی تو یه نوبت. بعده انجام دادن اولین مرور به صورتی که گفتم دو سه هفته بعدش یه 10 تا تست سریع بزنین تا فقط ذهنتون چارچوب کلی رو نگه داره.مرور برای ازمون: فرض کنیم برای یه ازمونی شما مبحث رو خوندید و تست زدید و مرور سریع رو که هم گفتم کردید و الان حدود 1 ماه میگذره. شما میاید یه 50 تایی تست میزنین از همون کتاب تستی که تستاش رو زدید و تموم کردید. الان نوبت میرسه به کتاب تست جدید و سخت تر مثل ای کیو. سعی میکنین تستای ای کیو اون بخش رو کامل حل کنین یه دونه هم نمونه. خلاصه این قسمت: زدن تست های کتاب معمولی +زدن تمام تست های کتاب تست سخت و سطح بالا مثل ای کیو و یا تست های نوادگان مندلیف مبتکران و یا تست های المپیادی
مرور به صورت جمع بندی نهایی : فرض کنیم رسیدین به ایستگاه جمع بندی نهایی. شما باید بیاین کل تستای کنکور رو حداقل 3 بار بزنین. بعدش بیاین یه بار دیگه کل تستای معمولی کتاب تست رو بزنین بعد بیاین حداقل نصف ای کیو و یا کتاب سطح بالا رو بزنین. و یه کتاب دیگه داشته باشین که بصورت جمع بندی باشه و تمام تستاش رو بزنین و یکی هم نمونه.
خلاصه مطلب مرور : مرور شیمی با تست خیلی زیاد . شیمی اینکه هر بار مثل زیست بیاید متن رو بخونین باید فراموش کنین. شیمی باید یکی دو بار بخونین و بعده کلی تست بزنین .
یه پیشنهاد : من لقمه حفظیات و مفاهیم مهر و ماه رو دارم و هر وقت میرم بیرون یا وقتم دیدم تلف میشه میخونمش . مرور شیمی باید اینطوری باشه.
یه نکته دیگه: هر بار قبل شروع مطالعه مباحث جلسه قبل رو مرور کنین. 5 دقیقه اول رو به مرور مطالب اختصاص بدین. ینی همون تورق سریع! 5 دقیقه اخر هر جلسه مطالعه رو به مرور مطالب اختصاص بدین.
از خودتون بپرسین بلدین یا نه. یا بدین یکی از نزدیکان بپرسه.
هفته اخر ازمون تمرکزتون بیشتر روی حفظیات و مفاهیم باشه ولی در کتار مسایل و محاسبات! نه فقظ حفظیات و مفاهیم!بهترین زمان مرور حفظیات و مفاهیم شیمی عید هست! عید باید تمام حفظیات و مفاهیم رو بلد باشین. اگه بلد باشین درصد بالای 50-60 تضمین شده هست!
سعی کنین قبل ازمون جمع بندی دی و بهمن ماه تمرکزتون رو روی حفظیات و مفاهیم بیشتر کنین.
-
اگه سوالی بود راجب نحوه مطالعه شیمی من در خدمتم .
یه خلاصه مفید: باید تا روز کنکور 3 بار سوالای کنکور 10 سال قبل رو حل کنین (چه ریاضی چه تجربی. همه رو . (برای درصد بالای 70 میخوایم)
سعی کنین تا بهمن یه بار برای دروس پایه همه تستای کنکور مباحثی رو که خوندین بزنین .
از عید تا خرداد ما میتونیم دو بار همه سوالای کنکور رو بزنیم چون دوران جمع بندی هست و تست زیاد میزنیم.
-
برای شیمی مثل درس زیست شناسی باید اینطوری عمل کنین که هر چه زودتر تست های یه کتاب تست رو تموم کنین برین سراغ تست های کتاب بعدی .
مثلا سعی کنین تا اخر سال اینطوری تست بزنین
تمام تست های مبتکران رو بزنین
تمام تست های ای کیو رو بزنین
تمام تست های مهر و ماه رو بزنین
و یه کتاب جمع بندی رو بزنین
سوالای کنکور رو هم 3 بار حداقل بزنین.
ازمون های ازمون های ازمایشی رو از خودتون ازمون بگیرین توی خونه.هر چقدر بیشتر تست حل کنین و کتاب تست رو با کیفیت زیاد تموم کنین و برین سراغ بعدی درصد شیمی و زیست شما خیلی بیشتر میشه. این راه رو برین درصد بالای 80-90 تو کنکور تضمینه. امیدوارم باهم بتونیم این راه رو بریم.
اینا صرفا تجربه رتبه های برتر هست و یه چند تا تجربه خودم از مطالعه و تست شیمی .
-
-
Hossein Jabari
دی وی دی بهتر از دانلودی های الا؟ -
Hossein Jabari
تدریسای آقای آقاجانی خیلی خوبه خصوصانظام قدیم
اگ نظام جدیدی تعریف بابایی رو خییییلی شنیدم.. -
سجاد الان کجاس ازش مشاوره بگیریم
-
عالی بود
بازهم از اینا بفرستین
ممنون