تبادل یا عدم تبادل...مسئله اینست!
-
آب
یونی یا مولکولی؟
مسئله اینست...
البته واضحه که مولکولی هست
ولی خب اگه بخواییم مبادله الکترون در نظر بگیریم باید یونی باشه... -
Leo نه یون های هیدروزن و اکسیژن بام جمع میشن ترکیب مولکولی مارو میدن این جوری در نظر بگیر چون مبحثاکسایش کاهش اینجوریه تو باید در کل ریز شی رو یون
-
Leo بابا ما فرض میکنیم این جوریه برا اینکه بتونیم واکنش های اکسایش کاهشو بنویسیما میدونی چی میگم
-
Leo
الان اینم واکنش اکسایش کاهشه سوختن آلکان ها هم آسایش کاهشه ما برا نوشتن نیم واکنش ها مجبوریم این کارو بکنیم میخوایم در حد إره ای ریز بشیم ببینیم این چه جور شده برا همین این حالتیه
@Rahman-Atafat
من اصلا مشکلی با اکسایش - کاهش بودن واکنش ندارم
اکسایش - کاهش یه تعریف داره اونم تغییر عدد اکسایش هست که عدد اکسایش هم قراردادیه...
چیز خاصی نیست
مشکل من اینه که میگم وقتی میگیم تبادل الکترون انجام شده باید پای یون وسط باشه و وقتی پای یون وسط باشه ترکیب میشه یونی...اما حتی تو این واکنش که عکسشو برام فرستادی مثل همون واکنش قبلی، ترکیب ها مولکولی ان...پس چطور الکترون مبادله میشه؟ -
@Rahman-Atafat
من اصلا مشکلی با اکسایش - کاهش بودن واکنش ندارم
اکسایش - کاهش یه تعریف داره اونم تغییر عدد اکسایش هست که عدد اکسایش هم قراردادیه...
چیز خاصی نیست
مشکل من اینه که میگم وقتی میگیم تبادل الکترون انجام شده باید پای یون وسط باشه و وقتی پای یون وسط باشه ترکیب میشه یونی...اما حتی تو این واکنش که عکسشو برام فرستادی مثل همون واکنش قبلی، ترکیب ها مولکولی ان...پس چطور الکترون مبادله میشه؟ -
Leo بابا الکترون بین نیم واکنش ها مبادله میشه دقت کنی من برا نوشتن واکنش اصلی اومدم الکترون ها رو خط زدم برا اینه که من میخوام واکنش اصلی بنویسم و باید الکترون ها از بین برن نمایش الکترون و یون صرفا برای نوشتن نیم واکنش هاست همین
-
@Rahman-Atafat
الان تو همین واکنش که خودت نوشتی چطور میتونی یون تشکیل بدی؟ مثلا یون اکسیژن با یون نیتروژن؟ نمیشه که.. -
Leo بابا الکترون بین نیم واکنش ها مبادله میشه دقت کنی من برا نوشتن واکنش اصلی اومدم الکترون ها رو خط زدم برا اینه که من میخوام واکنش اصلی بنویسم و باید الکترون ها از بین برن نمایش الکترون و یون صرفا برای نوشتن نیم واکنش هاست همین
-
Leo خوب از ما برای نوشتن واکنش اکسایش کاهش واکنش های رو میدن که دانش آموز تو کتاب دیده یا ساده هستن ودانش آموز میتونه واکنش هاشو بنویسه واکنش های پیچیده نمیدن به ما
-
@Rahman-Atafat
اگه مبتکران داری برو ایستگاه درس و نکته 6 رو بخون اونجا بازرگانی توضیح داده چرا مبادله الکترون نداریم...شاید با توضیح اون قانع شدی -
@Rahman-Atafat این واکنش یه واکنش ساده هست اتفاقا
ولی نمیشه براش نیم واکنش نوشت!
چرا؟
چون تبادل الکترون نداریم توش اصلا...ترکیب ها مولکولی ان... -
Leo
الان اینم واکنش اکسایش کاهشه سوختن آلکان ها هم آسایش کاهشه ما برا نوشتن نیم واکنش ها مجبوریم این کارو بکنیم میخوایم در حد إره ای ریز بشیم ببینیم این چه جور شده برا همین این حالتیه
-
Leo اینجا چون عدد اکسایش کربن هم تعغیر کرده ما نمیتونیم بنویسیم یعنی در حد دبیرستان نمیتونیم اینو بنویسیم فقط میتونیم بگیم که واکنش اکسایش کاهش هست
-
Leo
من تو مباحثی که مبتکران هم زیاد بهش گیر نداده و کتاب هم همینطور و قطعا تو کنکور نمیاد نظری ندارم صرفا وقت تلف کنیه به نظرم درسمونو بخونیم