Chemm
-
@Rahman-Atafat
من اینطوری گفتم که چون گفته یک گاز نجیب معین
کربن به آرایش نئون و سیلیسیوم به آرایش آرگون میرسه به خاطر همین برخلاف رو درست گرفتم ولی پاسخنامه نظرش این بوده که همه اتم ها به آرایش گازهای نجیب می رسند پس درسته و به خاطر همین برخلاف رو غلط گرفته
و من گیج شدم🥲 -
@Soniaaa این زیست نیست از این مسخره بازیا در بیارن :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
@Rahman-Atafat
چی بگم والا😂💔 -
@Soniaaa حالا یه سوال دارم در دمای اتاق F2مایع بر خلاف سیلسیم جزو جامد های مولکولی هستن درسته یا نه
@Rahman-Atafat در Chemm گفته است:
@Soniaaa حالا یه سوال دارم در دمای اتاق F2مایع بر خلاف سیلسیم جزو جامد های مولگولی هستن درسته یا نه
F2جزو مولکولی هاست
سیلیسیم جزو کوالانسی ها
اما دمای اتاق ب شک میندازه منو
چون در دمای اتاق f2جامد نیس -
@Rahman-Atafat در Chemm گفته است:
@Soniaaa حالا یه سوال دارم در دمای اتاق F2مایع بر خلاف سیلسیم جزو جامد های مولگولی هستن درسته یا نه
F2جزو مولکولی هاست
سیلیسیم جزو کوالانسی ها
اما دمای اتاق ب شک میندازه منو
چون در دمای اتاق f2جامد نیس -
@Soniaaa خیلی کثیفه این سوال در دمای اتاق F2 به حالت گازیه نه مایع اینو یه دبیرمون بهم انداخت تا عمر دارم یادم نره
@Rahman-Atafat
یعنی مثلاً جامدات مولکولی حتی در حالت مایع و گاز باز هم جزو جامدات مولکولی حساب میشوند؟
الان آب مایع جامد مولکولی هستش؟ -
@Rahman-Atafat
یعنی مثلاً جامدات مولکولی حتی در حالت مایع و گاز باز هم جزو جامدات مولکولی حساب میشوند؟
الان آب مایع جامد مولکولی هستش؟ -
@Rahman-Atafat
آب مایع جامد مولکولی نیس؟ -
@Soniaaa چرا هست مثلا Br2 هم مایع هست و جزو جامد های مولکولی این جامده یه وقت فک نمکی داره حالت فیزیکی رو میگه ها
@Rahman-Atafat
آهان ممنونممم👌🏻🌻