بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
حس و حالتون
-
Hhh Hh در حس و حالتون گفته است:
abolfazl raesi
سلام
بهتون تبریک میگمسلام
خیلی ممنونم
امیدوارم موفق و سلامت باشید -
واقعا چرا هیچکس امید نداره؟!
درسته همه چیز خوب نیست ولی وقتی مشکل باشه امید معنی پیدا میکنه
وقتی مشکل نداریم که انگیزه و امید داشتن هنر نیست -
برای خودت تفریح قرار ندادی
-
Kourosh Mousavi و همه اینا حرفای کلیشه ای همیشگی ای بیش نیست:)
مشکلات و اتفاقات همیشه هستن وقرار نیست تموم بشن فقط ممکنه یه زمانی برسیم به اون چیزی که دلمون می خواد که خوشحالیش برای یکی دو روزه فوقش یک هفته بعدش قرارع بگی خب که چی
به اون چیزی هم که برسی مشکلات خودشو داره که قرارع عذابت بده -
@_آرام_
-
Kourosh Mousavi موفق باشید
شما مثلا یه بیمار سرطانی رو در نظر بگیرید هی بهش بگو آخرش خوبه آخرش خوبه وقتی مُرد خوبه؟؟؟؟
یعنی شما به داغ عزیزاشون نبود خودش میگی خوب؟
اوکی پس
اتفاقا تو این مدت به تنها ترین چیزی که علاقه دارم درسه اما اتفاقات منو از اونم میزنن -
@_آرام_
-
Kourosh Mousavi به همه چی اشاره میکنین غیر اینکه آخر همه چی خوبه
-
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Aram_ on آخرین ویرایش توسط Kourosh Mousavi انجام شده
@_آرام_
در هر صورت آدما نظرات متفاوتی دارن -
این پست پاک شده!
-
درین درین
خوشه قابل تامل ه
غم داره
حال روزی گذرا و دارای ثبات و چرخشکلان حال و روز زندگیم (و روزگار) برای یادگرفتنه برای تجربه
و خب خوشم میاد از یادگرفتن
حال این بین هرچی می خواد بشه میشه و بشه -
اگر خوشحال باشم الکی خوشحالم
و اگر ناراحت نباشم بیخیالم
در نتیجه تنها چیزی که میمونه ..... همون ناراحتیه -
خودمو خوشحال و خوب نشون میدم پیش همه خانواده دوستان فامیل ولی خب درونم پوچ و خالیه نمیدونم چمه گاهی خیلی بی انگیزه میشم از اون ورم پشت کنکورم حس میکنم منم باید انتخاب رشته میکردم و همون پرستاری میرفتم انقدر لوس بازی در نمی اوردم واسش و ازین شرایط راحت میشدم ولی خب نرفتم یا اصلا شاید باید هنر رو ادامه میدادم یا اون کار خوب ک واسم پیدا شدو میرفتم و همراهش دانشگاه ولی خب خلاصه همه پل های پشتمو خراب کردم حس میکنم ی چیزی توی زندگیم کمه و نمیتونم خودمو جمعو جور کنم اساسی
حتی نمیدونم الان خودمو چرا خالی کردم:) -
همیشه اندک امیدی ته دلم هست
که تو هر مرحله و سختی ای باعث میشه دوام بیارم
سعی می کنم غصه و ناراحتی رو زود فراموش کنم و حداقل اگه خوشحال نیستم ناراحت و غمگین هم نباشم...
همونطور که روزهای خوب میگذره، روزهای بد هم میگذره و تموم میشه
اما
مهم اینه که چه درسی از زندگی گرفتی و چه تجربه ای اندوختی....
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست -
هومم.. حسم نسبت ب کنکور..
نمد فق حس میکنم قرار نیس ب اون چیزایی ک فک میکنم برسم..
خیلی گیجم.. خیلی..
وقتی ب هدفم فک میکنم پر از شادی میشم ولی حس میکنم خییلی دور دسته. اصن انگار برا من نیس.. انگار حق من اینه ک ب نتیجم نرسم و سرزنش شم
بعضی وقتا هم فک میکنم واقعا تو راه درستیم؟ یا تمام این 3 سالو راه اشتباهی اومدم..پر از حس نا امیدیم