شیمی
-
@Rahman-Atafat
کو دوگانه؟ -
@Rahman-Atafat بلعکس آنتالپی سوختن الماس بیشتر از گرافیت بود یا خدا اشتباه نگفته باشم ولی درست
@Rahman-Atafat
آنتالپی سوختن الماس بیشتره اوکی ولی من هنوز آنتال پیوندو نفهمیدم -
@Rahman-Atafat
شکل کتاب -
@Soniaaa دقت دقت در گرافیت هر کربن به 3 تا کربن دیگه وصله با 4 پیوند نه 3 پیوند نکته حامد
@Rahman-Atafat
مبتکران:هر کربن به سه تا کربن اتصال داره و ظرفیت خالی با ابر الکترونی جبران میشه نه پیوند دو گانه -
@Rahman-Atafat
مبتکران:هر کربن به سه تا کربن اتصال داره و ظرفیت خالی با ابر الکترونی جبران میشه نه پیوند دو گانه -
@Soniaaa
والا دوسال با این من تست زدم یعنی اشتباه زدم یادم نیس ولی تو قلمچی این نکته خیلی زیاد تکرار میشد
@Rahman-Atafat
این صفحه رو بخونید -
@Soniaaa آره میدونم اینو برا همون یه الکترون هست که رسانای الکتریکی هم دارد که بهش میگن رزونانس اگر اشتباه ننوشته باشمش حامد گفت اینجوریه تو نظام قدیم داشتیم که اصلا وارد بحثش نمی شم والا این گفته خودش بود
@Rahman-Atafat
پس رو دوگانه بودن یا نبودن نمیتونیم نظر بدیم
%(#ff0000)[سوال] انتالپی پیوند گرافیت چرا بیشتر از الماسه پس؟ -
@Rahman-Atafat
پس رو دوگانه بودن یا نبودن نمیتونیم نظر بدیم
%(#ff0000)[سوال] انتالپی پیوند گرافیت چرا بیشتر از الماسه پس؟ -
@Soniaaa حامد گفت چون پیوند دوگانه داره گرافیت و طول پیوند کربن کربن کمتره برا همین آنتالپی پیوند این بیشتره با این حال پیوند دوگانه رو انگار قبول ندارن بعضیا این نمدونم
@Rahman-Atafat
پس خیلی فکر نکنم مهم باشه و سوال بیاد
ممنون از وقتی که گذاشتید -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
اشتباه یا کم و کسری تو این میبینید؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
@Rahman-Atafat دبیر شیمی هستن
-
@Soniaaa دیدی میگم حامد اشتب نمیکنه ولی تو قلمچیم دیده بودم اینو که گفتم چون حامدم گف گوشه جیب داشته باشید آزمونا یه وقت پا فرا تر میزارن
@Rahman-Atafat
اره ولی دوگانه نیستا فقط میدونیم یگانه نیس -
@Rahman-Atafat
همه مواد کووالانسی تنها از یک مولکول غول آسا تشکیل شدهاند و هیچ ماده کووالانسی وجود ندارد که از چندین مولکول غول آسا تشکیل شده باشد
درسته یا غ؟