دینامیک
-
@Rahman-Atafat در دینامیک گفته است:
چون گفته سرعت ثابت روی سطح افق درسته تو متن چیزی از اصطکاک نگفته ولی مفهوم سرعت ثابت داره میگه اصطکاک دارم چون روی سطح افقی حرکت کرده پس یه نیروی بهش وارد شده حتما اصطکاکم اومده اونو از بین برده که جسم داره سرعت ثابت میره من میگم 4 نیرو بهش وارد شده یکی اف یکی جنبشی یکی وزن یکی عمودی
نیرویی رو به جلو بهش اثر نمیکنه که بخواید با اصطکاک خنثی کنیدش
فکر کنید پرتابش کردید ... البته قبول دارم سوال خوبی نیست ... میخواد بگه از اصطکاک برخی جاها میشه صرف نظر کرد مثلا سطح طویل و بی نهایت لغزنده اما از نیروی گرانشی زمین هیچوقت نمیشه صرف نظر کرد مگر این که زمین ناپدید بشه ... -
Kourosh Mousavi
بی زحمت اصطکاک جنبشی تو این سوال میشه چقدر ؟؟؟@Rahman-Atafat
[audio/Tm__t8QPsuUZ1ceXComwzs5K.m4a] -
@Rahman-Atafat در دینامیک گفته است:
چون گفته سرعت ثابت روی سطح افق درسته تو متن چیزی از اصطکاک نگفته ولی مفهوم سرعت ثابت داره میگه اصطکاک دارم چون روی سطح افقی حرکت کرده پس یه نیروی بهش وارد شده حتما اصطکاکم اومده اونو از بین برده که جسم داره سرعت ثابت میره من میگم 4 نیرو بهش وارد شده یکی اف یکی جنبشی یکی وزن یکی عمودی
نیرویی رو به جلو بهش اثر نمیکنه که بخواید با اصطکاک خنثی کنیدش
فکر کنید پرتابش کردید ... البته قبول دارم سوال خوبی نیست ... میخواد بگه از اصطکاک برخی جاها میشه صرف نظر کرد مثلا سطح طویل و بی نهایت لغزنده اما از نیروی گرانشی زمین هیچوقت نمیشه صرف نظر کرد مگر این که زمین ناپدید بشه ...@Physics-collegian
مثال خوبی زدید
در فیزیک نیرو باید ممتد باشه نا ما حسابش کنیم
این مسائل در بخش ریاضی فیزیک درس فیزیک برسی می شه تجربی رو اطلاع ندارم -
Kourosh Mousavi اولا من از کسی حمایت نکردم دوما اومدی پیام من ریپ زدی میگی تو موج ما اصطکاک نداریم این چه ربطی به پی ام من داشت ؟؟؟ ایا این چیزی چز مسخره کردن نبود ؟؟ در ثانی من هرچه تست زدم اگر طراح به ما نفهموند اصطکاک داریم خب قطعا نداریم تو تست های تجربی این حاکمه کسی حرف شما رو بیجا نمدونه من میگم تو تستای تجربی که این جوره ممکنه برا شما اینجور نباشه من نمدونم ولی برای ما هست
@Rahman-Atafat
[audio/GJA-gn8wDkMHI6VFAYu3nqkp.m4a] -
یچیزیم بگم من نیاز ب حمایت کسی ندارم
خودم بلدم از خودم دفاع کنم حرفمو بزنم
خلاصه که صلح طلبم ولی جنگ بلدم 🙂🚶🏻
فک میکنم سو تفاهم شد براتون:)))
Kourosh Mousavi@Soniaaa
[audio/z6pp-uake1DmIaKky0xBzAR3.m4a] -
@Soniaaa
[audio/z6pp-uake1DmIaKky0xBzAR3.m4a]Kourosh Mousavi
نه شیرین سن اجی قیسی :((( -
Kourosh Mousavi
نه شیرین سن اجی قیسی :((( -
@Soniaaa
[audio/z6pp-uake1DmIaKky0xBzAR3.m4a]Kourosh Mousavi بابا من اون سوال موج برای بیان اصطکاک نفرستادم اون برای این فرستادم که سونیا خانوم گفتن سوال دیگه ای از موج ندارین من اونو فرستادم به عنوان سوال دیگه اصلا بحث اصطکاک اینا نبود :face_without_mouth:
-
Kourosh Mousavi بابا من اون سوال موج برای بیان اصطکاک نفرستادم اون برای این فرستادم که سونیا خانوم گفتن سوال دیگه ای از موج ندارین من اونو فرستادم به عنوان سوال دیگه اصلا بحث اصطکاک اینا نبود :face_without_mouth:
-
Kourosh Mousavi بابا من اون سوال موج برای بیان اصطکاک نفرستادم اون برای این فرستادم که سونیا خانوم گفتن سوال دیگه ای از موج ندارین من اونو فرستادم به عنوان سوال دیگه اصلا بحث اصطکاک اینا نبود :face_without_mouth:
@Rahman-Atafat
[audio/0a2z1UURpH9VqCRwcjGm6qzx.mp3] -
@Rahman-Atafat
[audio/0a2z1UURpH9VqCRwcjGm6qzx.mp3]Kourosh Mousavi بیا پایین پیاما رو دیق بخون تو حالت خوبه اصلا بیا پاین پیام پاینتر بخون عزیز من
-
Kourosh Mousavi بیا پایین پیاما رو دیق بخون تو حالت خوبه اصلا بیا پاین پیام پاینتر بخون عزیز من
https://forum.alaatv.com/post/2881385 از اینجا بخون
-
https://forum.alaatv.com/post/2881385 از اینجا بخون
@Rahman-Atafat پس من اشتباه برداشت کردم فکر کردم درباره اصطکاکه شرمنده
-
@Rahman-Atafat پس من اشتباه برداشت کردم فکر کردم درباره اصطکاکه شرمنده
Kourosh Mousavi خب پس نتیجه گرفتی موقعی که زیرش نوشتی اصطکاک نداریم تو موج من فک کردم داری بنده رو مسخره میکنی مخصوصا که این سوال من فرستادم برا اون بنده خدا که حلش کنه شما زیرش برام ریپ زدی و داری من مسخره میکنی بنا بر این منم اون حرف بهت زدم واگرنه من برا دفاع از کسی حرفی نزدم فقط بهم بر خورد که چرا اینو برا من نوشتی همین
-
Kourosh Mousavi خب پس نتیجه گرفتی موقعی که زیرش نوشتی اصطکاک نداریم تو موج من فک کردم داری بنده رو مسخره میکنی مخصوصا که این سوال من فرستادم برا اون بنده خدا که حلش کنه شما زیرش برام ریپ زدی و داری من مسخره میکنی بنا بر این منم اون حرف بهت زدم واگرنه من برا دفاع از کسی حرفی نزدم فقط بهم بر خورد که چرا اینو برا من نوشتی همین
@Rahman-Atafat بابا داداشمی بیا رو بوسی
آشتی آشتی فردا می ریم تو کشتی -
@Rahman-Atafat بابا داداشمی بیا رو بوسی
آشتی آشتی فردا می ریم تو کشتیKourosh Mousavi من دعوا ندارم با کسی خواستم روشنت کنم که یه وقت حرف حاشیه ای زده نشه همین
-
@Rahman-Atafat
[audio/0a2z1UURpH9VqCRwcjGm6qzx.mp3]Kourosh Mousavi حالا این پی ام تو برا خودت بگو مخصوصا آخَلِشو گرفتی ما خومون بچ پایینیم زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد اینو تا فردا تکرار کن تا یادت نره
-
Kourosh Mousavi حالا این پی ام تو برا خودت بگو مخصوصا آخَلِشو گرفتی ما خومون بچ پایینیم زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد اینو تا فردا تکرار کن تا یادت نره
@Rahman-Atafat
بابا یاکوزا بابا گاد فادر
الان چطور شب خوابم ببره؟
فاز نصیحت بر ندار مثل ادوارد دستات رو در میارم جاش قیچی می زارما -
@Rahman-Atafat
بابا یاکوزا بابا گاد فادر
الان چطور شب خوابم ببره؟
فاز نصیحت بر ندار مثل ادوارد دستات رو در میارم جاش قیچی می زارماKourosh Mousavi اول نصحیت نکردم یه پیشنهاد بود چون موقعی که با آدم رو در رو هستی و از این حرفا بزنی احتمال داره آخرین باری باشه که اون زبونتو تو دهنت میچرخونی دوما اینو گفتم که بدانی هرکس که نداند ونخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند