دینامیک
-
Kourosh Mousavi بیا پایین پیاما رو دیق بخون تو حالت خوبه اصلا بیا پاین پیام پاینتر بخون عزیز من
https://forum.alaatv.com/post/2881385 از اینجا بخون
-
https://forum.alaatv.com/post/2881385 از اینجا بخون
@Rahman-Atafat پس من اشتباه برداشت کردم فکر کردم درباره اصطکاکه شرمنده
-
@Rahman-Atafat پس من اشتباه برداشت کردم فکر کردم درباره اصطکاکه شرمنده
Kourosh Mousavi خب پس نتیجه گرفتی موقعی که زیرش نوشتی اصطکاک نداریم تو موج من فک کردم داری بنده رو مسخره میکنی مخصوصا که این سوال من فرستادم برا اون بنده خدا که حلش کنه شما زیرش برام ریپ زدی و داری من مسخره میکنی بنا بر این منم اون حرف بهت زدم واگرنه من برا دفاع از کسی حرفی نزدم فقط بهم بر خورد که چرا اینو برا من نوشتی همین
-
Kourosh Mousavi خب پس نتیجه گرفتی موقعی که زیرش نوشتی اصطکاک نداریم تو موج من فک کردم داری بنده رو مسخره میکنی مخصوصا که این سوال من فرستادم برا اون بنده خدا که حلش کنه شما زیرش برام ریپ زدی و داری من مسخره میکنی بنا بر این منم اون حرف بهت زدم واگرنه من برا دفاع از کسی حرفی نزدم فقط بهم بر خورد که چرا اینو برا من نوشتی همین
@Rahman-Atafat بابا داداشمی بیا رو بوسی
آشتی آشتی فردا می ریم تو کشتی -
@Rahman-Atafat بابا داداشمی بیا رو بوسی
آشتی آشتی فردا می ریم تو کشتیKourosh Mousavi من دعوا ندارم با کسی خواستم روشنت کنم که یه وقت حرف حاشیه ای زده نشه همین
-
@Rahman-Atafat
Kourosh Mousavi حالا این پی ام تو برا خودت بگو مخصوصا آخَلِشو گرفتی ما خومون بچ پایینیم زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد اینو تا فردا تکرار کن تا یادت نره
-
Kourosh Mousavi حالا این پی ام تو برا خودت بگو مخصوصا آخَلِشو گرفتی ما خومون بچ پایینیم زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد اینو تا فردا تکرار کن تا یادت نره
@Rahman-Atafat
بابا یاکوزا بابا گاد فادر
الان چطور شب خوابم ببره؟
فاز نصیحت بر ندار مثل ادوارد دستات رو در میارم جاش قیچی می زارما -
@Rahman-Atafat
بابا یاکوزا بابا گاد فادر
الان چطور شب خوابم ببره؟
فاز نصیحت بر ندار مثل ادوارد دستات رو در میارم جاش قیچی می زارماKourosh Mousavi اول نصحیت نکردم یه پیشنهاد بود چون موقعی که با آدم رو در رو هستی و از این حرفا بزنی احتمال داره آخرین باری باشه که اون زبونتو تو دهنت میچرخونی دوما اینو گفتم که بدانی هرکس که نداند ونخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند
-
Leo
ب نکته ظریفی اشاره کردی -
خداوکیلی بیاید بیخیال بشیم ی سوال پیچید تو ی سوال دیگه سو تفاهم شد تموم شد رفت
-
Kourosh Mousavi اول نصحیت نکردم یه پیشنهاد بود چون موقعی که با آدم رو در رو هستی و از این حرفا بزنی احتمال داره آخرین باری باشه که اون زبونتو تو دهنت میچرخونی دوما اینو گفتم که بدانی هرکس که نداند ونخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند
@Rahman-Atafat
آفرین شعر حفظ کردی اینم کارت صد آفرینت
یکی هم بزار من بگم
آن کس که نداند و نداند که نداند / در جهل مرکب خود ابد ده بماند -
Leo
من یکم دندون درد دارم حوصله لایک ندارم
️
-
یه سوال دارم مفهمومی اگر در تست دینامیک طراح هیچ جوره نفهمونه که اصطکاک دارم بعد جسم در حال حرکت باشه و برایند نیرو های وارد بر جسم رو حذف کنه جسم باسرعت ثابت حرکت میکنه ؟؟؟ من خودم میگم باسرعت ثابت حرکت میکنه ولی دلم رضا نمیشه گفتم شمام یه نظری بدید
@Rahman-Atafat در دینامیک گفته است:
یه سوال دارم مفهمومی اگر در تست دینامیک طراح هیچ جوره نفهمونه که اصطکاک دارم بعد جسم در حال حرکت باشه و برایند نیرو های وارد بر جسم رو حذف کنه جسم باسرعت ثابت حرکت میکنه ؟؟؟ من خودم میگم باسرعت ثابت حرکت میکنه ولی دلم رضا نمیشه گفتم شمام یه نظری بدید
با توجه به اینکه این سوال روز چهارشنبه و مصادف با شب پنجشنبه جمادی الثانی ارسال شده و گروهک تروریستی موصاد 82 سال پیش در چنین شبی تشکیل شد و همچنین استارتر متولد 82 هست نتیجه میگیریم خیلی دارین چرت میگین....پس با هم دوست باشید
-
@Rahman-Atafat در دینامیک گفته است:
با توجه به اینکه این سوال روز چهارشنبه و مصادف با شب پنجشنبه جمادی الثانی ارسال شده و گروهک تروریستی موصاد 82 سال پیش در چنین شبی تشکیل شد و همچنین استارتر متولد 82 هست نتیجه میگیریم خیلی دارین چرت میگین....پس با هم دوست باشید
-
Kourosh Mousavi
خداروشکر از من دوزسوز ترم هست پس تو دنیا -
@Soniaaa
خدااااااااایی؟
جالبه منم امروز اتفاقا تجربه کردم
البته نمیدونم مشکل از دندون بود یا لثهLeo
اره برا من از اعصابه فک کنم پارسالم نزدیک کنکور اینطوری شد -
Kourosh Mousavi
ببین خودت کوتاه نمیای هی میخوای یکیو مسخره کنی